Efektový pedál Digitech Grunge
Pravidla fóra
Efektový pedál Digitech Grunge
Hola...prosím o radu.Nedávno jsem si koupila Efektový pedál Digitech Grunge.Ze začátku bylo vše v pořádku ale pak mi začal prdět efekt a ted pedál na nic nereaguje.Vyměnila jsem i baterii ale ani kontrolka se nerozsvítí..Nemáte s tím někdo nějaký zkušenosti?Adaptér nemám ted momentálně u sebe takže to ani nemůžu vyzkušet,ale je to přece blbost aby to šlo jen na něj...porad tě prosím děkuji
Doporucuju zajit do obchodu kde jsi koupila a pozadat je o vypujceni adapteru (treba jen v obchode vyzkouset), pokud to bude delat i nadale, co nejdriv reklamovat (ja osobne mam rad kdyz vyrobek funguje se vsim co ma, takze reklamoval bych to i kdyby to jelo jen na adapter bez problemu). Je jeste moznost ze ta druha baterka byla taky uz radne vybita, ikdyz nevim nevim, takhle se mi wah pedal nechova kdyz se vybije, muj je ale boss.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
To já předevčírem nechal kably v jackhammeru
já debil... Ale jackhammer má zajímavý syndrom. Zapnu ho, ledka svítí, distorsionuje to a najednou volume jde dolu jakobyste pomalu točili volume poťákem na kejtře až na 0... Ale ledka vesele svítí dál na plno!!
Akorát prostě nehraje ani zvouček... Než jsem jednou přišel na to, že je to baterií, tak jsem myslel, že jsem ho zničil 
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jo páč se ti nabyje kondíky a pak sepneš a vybije se a až je vybitej tak de málo šťávyDemilich píše:To já předevčírem nechal kably v jackhammerujá debil... Ale jackhammer má zajímavý syndrom. Zapnu ho, ledka svítí, distorsionuje to a najednou volume jde dolu jakobyste pomalu točili volume poťákem na kejtře až na 0... Ale ledka vesele svítí dál na plno!!
Akorát prostě nehraje ani zvouček... Než jsem jednou přišel na to, že je to baterií, tak jsem myslel, že jsem ho zničil
Distortiony a wah pedály nežerou tak moc... sou i větší žrouti mezi efektama... Já bych doporučil adaptér! jinak efekt nefunguje když emáš vstupní kabel, takže vždycky vytáhnout a když budeš zkoušet jestli to už jede zase zastrčit
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.