čau,kámoš má zesák Acoustic 220
tady je link : http://i14.photobucket.com/albums/a328/KPJ/220b.jpg
Takže k problému, když ho zapnu a mám volume na 2 tak normálně hraje, ale když dám volume na 3 a výše tak to jen prdí a bzučí...
Je to tranzistor ze 70 let.... Nevíte někdo co stím može být ?
Acoustic- problém
Pravidla fóra
Acoustic- problém
Epiphone Les Paul Standart ebony/ Marshall Jcm 900 4100 (100W, 5881)/ Marshall Jcm 900 1960A/ Trsátko- Brain/ Boos TU- 80
moje kapela. www.bandzone.cz/noauthorityband
Prohlídnout všechny součástky jestli nejsou spálený.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Stačí to prohlédnout okem ? nebo nějak změřit ?
Epiphone Les Paul Standart ebony/ Marshall Jcm 900 4100 (100W, 5881)/ Marshall Jcm 900 1960A/ Trsátko- Brain/ Boos TU- 80
Nemuze byt chyba v potaku ? (za ty leta prach atd) Co vim tak stara lampova nemecka hlava, uz nevim jak se to menovalo, co sem mel (tak ideal na zabiti) delala presne to samy (potak fungoval v urcitem rozmezi) a zbytek to jen brumelo a skrcelo. Mozna ale to byl problem spalenych soutastek, tezko rict. Kazdopadne radil bych aby to dal do ruky nejakymu zkusenymu eletrikarovi, nechal to promerit, pripadne predratovat a prostrikat vsechny potaky.
Tak za prohlídnutí okem nic nedáš, spálenou součástku určitě poznáš-okořelá, nafouknutá atd. A když nic neuvidíš, zkus ten poťák a když ani to ne, tak to někomu dát, nebo přeměřit sám a zjistit, co je špatně.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.