Zdravim .
Tak sem se vratil z tydeního pobytu ve svoru a čirou nahodou sem kdesi našel tuto starou teslu jedná se o radio přijímač ... Jedina vec na kterou se chci zeptat je , jestli pres tohlento mužu hrat ?
http://www.danyk.wz.cz/stare_tosca.html
"ja vim je to stoletej šmejd"
Tesla 326 A
Pravidla fóra
Tesla 326 A
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Jens Ludwig
- Odborník
když na to dojde, můžeš hrát i přes pytel mouky... - na otázku odpověď
jinak trochu konkrétněji - hrát přes to můžeš, pokud si tam někde vymyslíš vstup na kytaru a předzesilovač a navíc to bude dělaný na malej výkon... pokud to v praxi celý překucháš, tak bys to moh mít jako hodně slabej kytarovej amp s originálním designem
jinak trochu konkrétněji - hrát přes to můžeš, pokud si tam někde vymyslíš vstup na kytaru a předzesilovač a navíc to bude dělaný na malej výkon... pokud to v praxi celý překucháš, tak bys to moh mít jako hodně slabej kytarovej amp s originálním designem
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
DíkyJens Ludwig píše:když na to dojde, můžeš hrát i přes pytel mouky... - na otázku odpověď
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
hardcore guitarist píše:NEch si to jěště pár let a pak to prodáš a koupíš si za ty prachy mesu
Vole par let ? nebudu čekat další pul století aby tenhle smejd byl na prodej chcete to nekdo ? nabidněte cenu
Ty bys měl to srdce to vyhodit ?ja teda ne.nech si to jej :roll:neměl bych ani to srdce nazvat to šmejdemNuker1993 píše:hardcore guitarist píše:NEch si to jěště pár let a pak to prodáš a koupíš si za ty prachy mesu
Vole par let ? nebudu čekat další pul století aby tenhle smejd byl na prodej chcete to nekdo ? nabidněte cenu
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele: