Praskají vám struny v kobylce?
Pravidla fóra
Praskají vám struny v kobylce?
Už asi nejmín po 3. mi praskla jedna z basových strun a to přímo v kobylkovém kameni.Nevím jestli by nebylo lepší kobylku vyměnit...
to je zbytečná záležitost, často stačí vzít jemnej pilník a vypilovat ten zářez tak, aby nebyl ostrej a zahladit to i z boku...ale že praskaj basový, to je na tom to zajímavější:-/ nedal jsi kobylu někdy opačně?:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
zahladit pilnikem nebo něčím podobnym, a mělo by to přestat, ja budu ale měnit celou kobylu protože sem to trochu přehnal s tim bruošenim
radši nebudu ani vykladat proč
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Presne to samy se mi stalo vcera na koncerte, hraju a najednou vidim jak mi visi basovy Ecko a je paskly u kamenu v kobylce....nahradni kytara samozrejem doma ...nastesti ze to bylo pred posledni pisnickou...
Takze rikate zbrousit? Mam tam takovy valecky (mam tele, sou tam dycky 2 spojeny struny)...doufam ze to neprebrousim..
Takze rikate zbrousit? Mam tam takovy valecky (mam tele, sou tam dycky 2 spojeny struny)...doufam ze to neprebrousim..
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3