Nejoblíbenější česká kapela

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Paja

Příspěvek od Paja »

tak já český kapely neposlouchám jen částečně Škwor
Život bez kytary a hudby neexistuje.........
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

joo k**** sou super!A co třeba starší kapely jako torr nebo debustrol?
Luky

Příspěvek od Luky »

ARAKAIN
ALEŠ BRICHTA BAND :wink:
filip182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filip182 »

!!!!!!!!!!!!!!!PROTI SMĚRU!!!!!!!!!!!!!!!
nebo np. Totální nasazení, Houba, Volant
kytara: Cruiser by Crafter, kombo doma: behringer GX108, zkušebna: CRATE GT212, a nějaký černý kabl.
JanHokl
Bandzone: http://bandzone.cz/utopencivevlasech

Příspěvek od JanHokl »

Visací Zámek!! Je to jednoznačně nejlepší kapela s výbornejma textama.. Jejich koncerty sou dycky parádní! Mám rád i jiný kapely, ale tahle vyčnívá, ať už svým přístupem k hudbě nebo celkově k životu.. Škoda jen, že už nikdy neomládnou a že sem já propásl jejich největší slávu :cry: Dále pak musím zmínit La Patchanku!! To asi málokdo zná! Je to jen taková menší brněnská kapela, která se nikam netlačí, ale jsou to profíci!! Až zase někdy budou hrát na Staré Pekárně, tak vřele doporučuju.. Jinak teda byla dobrá Hudba Praha, H.N.F a Plastic People!! Nově mne překvapili Dark Gambale..
Jo, a dlouhodobě je výbornej Nohavica..
Mondy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mondy »

Chevees Zaslal: po prosinec 25, 2006 1:57 pm Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

Ještě jednou k těm Morčatům - hrát neumějí, zpívat neumějí, zvuk na prd, texty mají vulgární a lidem se to líbí. To o naší společnosti taky něco svědčí... Lidi, kam se poděl vkus?

hardcore guitarist Zaslal: po prosinec 25, 2006 12:23 pm Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

Jasně že je dobrá na kalby protože když si ožralý tak je ti jedno co posloucháš Jinak ti fandové co je poslouchají nemají vkus(teda aspon podle mě a pposlouchají je jenom kvůli tomu že mají"hrubé"texty ale text není všechno )a je jim jedno co poslouchají prostě sežerou to co jim kdo naservíruje

Naprosto, ale naprosto souhlasim!!! Jinak třeba Divokej Bill mi přijde pěkně trapnej stejně jako třeba Kabát, u DB mi vaděj hlavně ty nejtrapnější, nudný a amaterský "texty" a skladba se mi taky nelibi, trapárna. Kvalita: Pražský Výběr, Stromboli, Krausberry, BSP, Mišík & ETC, -123min,...
TaZ

Příspěvek od TaZ »

Turbo, Harlej, Visací zámek, Semtex, Zvlášný škola.... Je jich přece moc.. a best song je Hrobař od Premieru:)
Hodně lidí se myslí, že bez zpěvu píseň není písní. Kdyby to zkusili říct Beethovenovi, tak by je určitě nakopal do zadku..

Eddie Van Halen
Kirk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirk »

Dark Axel píše:Kurňa, sem tu nechtěl psát slovenské kapely, ale když už někdo začal...

Horkýže slíže mám hodně rád.

BTW, taky nechápu lidi, co poslouchaj Morčata na útěku...ale když se jim to líbí... :wink:
Tublatanka...
Ibanez RG321MH ---> George Dennis Mighty Mouse
Wenca

Příspěvek od Wenca »

asi nejraci mam N.V.Ú. , Totální nasazení , Znouzecnost , Kohout plaší smrt , Konflikt ,HNF, atd.
griper

Příspěvek od griper »

Vypsana fixa ted asi nejvic pak nejak 100 zvirat (ne vsechno od nich ale par songu jo), Stepan Turek :lol: , Kritická situace..atd atd
PáJa

Příspěvek od PáJa »

J.A.R.
Kotas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotas »

Ja mam nejradeji Arakain(jen s Brichtou),Katapult,Citron,Doga.
gatch23

Příspěvek od gatch23 »

Mě strašně baví -123min, viděl sem je x-krát na koncertech a vždycky je to zážitek. Výborní muzikanti, energie která z nich doslova pryští, spousta improvizací...Myslím že v oblasti populární hudby (pokud se to dá tak nazvat) je tohle jedna z mála kapel která obstojí i ve světovém měřítku. Byť ti borci nedělají nic nového, blues je staré přes 100 let... a ty vlivy etnické muziku (arabské?) jsou v současnosti taky docela populární. Ale to jakým způsobem tu svou hudbu prezentují u nás nemá obdoby. Ať se na mně nikdo nezlobí, ale všichni ti CHinasky, Vypsané fixy, Kabáti atd jsou proti nim žabaři. A myslím že pokud mají trochu soudnosti tak by si to i oni sami přiznali. Vím že je v hudbě blbost srovnávat nesrovnatelné, každý hraje jinak a pro jiný okruh posluchačů, ale když tu je tahle diskuse...........
impact

Příspěvek od impact »

-123 minut mě vždycky příjemně překvapí, nejsem jejich fanoušek, že bych je nějak vyhledával, ale je obtížné na ně na festivalu nenarazit a vždycky hrajou dobře.

Ale jako Fixa je lepší. :)
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
gatch23

Příspěvek od gatch23 »

impact píše:-123 minut mě vždycky příjemně překvapí, nejsem jejich fanoušek, že bych je nějak vyhledával, ale je obtížné na ně na festivalu nenarazit a vždycky hrajou dobře.

Ale jako Fixa je lepší. :)
Respect! Každý člověk vibruje na jiné struně a muzika má těch strun dost aby si každý našel to svoje. Fixa je v poho, někde pod širým nebem, ale doma by mě moc nebavila.

U Minut mi běhá mráz po zádech i doma.
mrawenec

Příspěvek od mrawenec »

Neslepší jsou Euthanasia, R.E.T a Root
PáJa

Příspěvek od PáJa »

Jsem docela překvapená, co tady muzikanti píšou, trochu mě mrzí, že si nikdo nevzpomněl na Buty(!) který jsou podle mýho opravdu vyjímeční, jinak žeru J.A.R.,(nebo klan okolo Dana Bárty), - 123 minut, B.S.P., Big Heads , Krucipusk, atd, v čechách jsou opravdový kvanta hodně dobrejch muzikantů, bohužel, se moc neukazujou, narozdíl od Morčat na útěku, Houby, Volantu, NVÚ, Totálního nasazení, nebo snad Znouzectnosti - Nechci nikoho odsuzovat, ale mě tohle holt nestačí, asi tam jde o něco trochu jinýho, lidi se chtěj prostě bavit a NIC neřešit
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

^Neboj Buty mam taky strasne rad jiz z dob, kdy jsem v Cernym Pavoukovi byl na jednom z jejich prvnich koncertu v pocatcich 90. let pred vydanim alba Pppooommmallluuu :D I ten Nohavica neni vuuubec spatne(je me u ritniho otvoru co delal pred revoluci) Visaci Zamky, Tri Sestry jsem zboznoval jako decko uz, Prazsky Vyber jsem taky poslouchal uz ve skolce(teda rodice me to pousteli v obyvaku) Hudba Praha byla skvela...a hlavne Plastici s Mejlou, to bylo vzdycky moje...nedavno diky otci jsem poznal Raduzu, ktera je fakt dobra pisnickarka! ... jinak takovy ty kapyle jako Wohnout, Divokej Bill, Vypsana Fixa ci snad dokonce Sanšajni atd. me vubec neoslovily - ja ted stejne posloucham upe neco jinyho.
impact

Příspěvek od impact »

Buty? Písnička František = koncentrovanej hnus.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

impact píše:Buty? Písnička František = koncentrovanej hnus.
Proc? Vzdyt je to hezky a roztomily. :)
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“