DD400
Pravidla fóra
DD400
myslite ze Behringer DD400 staci na nejake to naplnenie sola,alebo nejake vyhravky?nic zloziteho to vediet nemusi..mate s nim skusenosti?diky 
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
Tak na tři hodiny, než to rozšlápneš by to stačit mohlo...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
zase az tolko energie do slapania nedavam..cize ten plast by nemal byt pre mna problem..skor ako je to so zvukom efektu..nemusi mat siroke nastavenie,len ci neprzni zvuk,nebere signal a ako zere baterku..
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
Tak zvuk to bude kazit určitě, páč to není true bypass, ale pokud nemáš kvalitní gear, tak to nepoznáš. Pokud budeš z toho vytahovat jack, tak baterka vydrží, já měl třeba baterku v DS-1 dva měsíce. A koukni na youtube tam určitě budou nějaký videa.thomas19 píše:zase az tolko energie do slapania nedavam..cize ten plast by nemal byt pre mna problem..skor ako je to so zvukom efektu..nemusi mat siroke nastavenie,len ci neprzni zvuk,nebere signal a ako zere baterku..
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
jj par ich tam je..len by ma zaujimalo ci mi to nebude zrat signal ked to budem davat ku skresleniu na solo a tak..a ci je to co sa tyka zvuku pouzitelneafektband píše:Tak zvuk to bude kazit určitě, páč to není true bypass, ale pokud nemáš kvalitní gear, tak to nepoznáš. Pokud budeš z toho vytahovat jack, tak baterka vydrží, já měl třeba baterku v DS-1 dva měsíce. A koukni na youtube tam určitě budou nějaký videa.thomas19 píše:zase az tolko energie do slapania nedavam..cize ten plast by nemal byt pre mna problem..skor ako je to so zvukom efektu..nemusi mat siroke nastavenie,len ci neprzni zvuk,nebere signal a ako zere baterku..
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
- michal jinek
DD400
mam, pouzivam, supr vec, akorat to trochu zmeni vystupni barvu zvuku...
zmekci a zjemni....nastavit si to muzes jak chces....je to digitalni, takze
moznosti sou velky....proste za ty prachy je to mazecka vec.....
zatim sem to jeste nerozslapnul takze dobry
jinak baterku to zere uplne mega moc....alkalicka vydrzi tak 2 hodiny
cistyho hrani a obycejna mi odesla za pul hodiny (!) ,
urcite je lepsi poridit k tomu nejaky levny adapter, da se sehnat 9V,
300mA, stabilizovany do 150kc.....
zatim sem to jeste nerozslapnul takze dobry
guitar: Ibanez RG7321
strings: d´Adario .10
amp: Peavey ValveKing 112
pedal: BOSS SD-1
effect: Behringer DD400
style: metal
picks: Brain 1.30, JimDunlop X-H,
Re: DD400
jj tie delaye su dost narocnemichal jinek píše:mam, pouzivam, supr vec, akorat to trochu zmeni vystupni barvu zvuku...
zatim sem to jeste nerozslapnul takze dobry![]()
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
- michal jinek
kdyz si k tomu jeste koupis pedalovej ekvalizer tak to bude dobry....thomas19 píše:jj tie delaye su dost narocnemichal jinek píše:mam, pouzivam, supr vec, akorat to trochu zmeni vystupni barvu zvuku...
zatim sem to jeste nerozslapnul takze dobry![]()
300mA, stabilizovany do 150kc.....diky za nazor-rozmyslam nad krabickou co by mi podfarbila sola,tie drahsie maju kopec funkcii ktore by som v reale asi velmi nevyuzil,preto rozmyslam prave nad DD400..
tim se muzes i na solo zesilit....a zvuk si upravis tak aby ti sedel
guitar: Ibanez RG7321
- FPC
- last.fm: http://www.last.fm/user/FakePlasticCarl
- Kontaktovat uživatele:
ted sem si dd400 koupil z druhé ruky, ale jinak úplně novej zabalenej....hraje tak půl minuty a pak přestane pouštět signál a jen bliká dioda a do rytmu praská v kombu...po chvilce to zrychlí pak zas zpomalí....musí se to vypnout...chvilku to nechat a po nějakých 5ti minutách to zase jde ale zase jen tak na půl minuty pak se všechno opakuje, nevíte co s tim? achjo...se s těma levnejma efektama snad nepoučim...
PEAVEY T-40 1979 --> KORG PitchBlack --> BlackAudio FUZZ --> BOSS ODB-3 --> AMPEG VT-40 Head 1972 --> TC Electronic BC410 --> TESLA 115
Takamine G320
Bach ukulele
Takamine G320
Bach ukulele
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já mám zkušenost, že ty digitální behringery funguou celkem spolehlivě... Zkus jiný adaptérFPC píše:ted sem si dd400 koupil z druhé ruky, ale jinak úplně novej zabalenej....hraje tak půl minuty a pak přestane pouštět signál a jen bliká dioda a do rytmu praská v kombu...po chvilce to zrychlí pak zas zpomalí....musí se to vypnout...chvilku to nechat a po nějakých 5ti minutách to zase jde ale zase jen tak na půl minuty pak se všechno opakuje, nevíte co s tim? achjo...se s těma levnejma efektama snad nepoučim...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- FPC
- last.fm: http://www.last.fm/user/FakePlasticCarl
- Kontaktovat uživatele:
jo bylo to baterkou..s adaptérem to jede
PEAVEY T-40 1979 --> KORG PitchBlack --> BlackAudio FUZZ --> BOSS ODB-3 --> AMPEG VT-40 Head 1972 --> TC Electronic BC410 --> TESLA 115
Takamine G320
Bach ukulele
Takamine G320
Bach ukulele