Kroucený kabel

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Kroucený kabel

Příspěvek od turbo_MaCk »

Zdar.. Tak sem si řekl že bych si z rozmaru mohl pořídit nějakej kroucenej kabel (vypadá to coool). Asi to ani nemusí být tak dlouhý. Mám teď tento:
http://www.musiccenter.cz/Planet-Waves- ... bely:13928
a rozhodně se ho nchcu zbavovat.takže bych ho mohl dat za krabičky (mám instrument a na obalu je ukážzaný že za efekty se dává signál, nevím jak se liší) a kroucenej z kytary. Nebo koupit kratší kroucenej a udělat propojku mezi krouceným tím klasickým (konakt navíc).

Popravdě je to hlavně kvůli image.... Mě se to prostě líbí :lol: ale asi to bude i pohodlný, když se to natahuje a smršťuje....
dá se sehnat levnější nestagg??
http://kytary.cz/fender-kvalitni-krouce ... 13:0:0:4:0 a jak je toto kvalitní?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

woe hlavne na tohle se vykasli... prijdes o vsechyn vysky... ja mam 3m kabel od PW a pak uz buffer a premyslom, ze si koupim misto toho 3m jen jeden a pul metrovy... na kabelu sakra zalezi.. takovouhle delkou zabijes uplne vsechno, co z te kytary jde... se porad rika jak je dulezite drevo apod. pipkoviny, ale pdole me je dobry kabel a nebo spis dobre vychytana signalova cesta daleko dulezitejsi, nez nejake pitome drevo... moje kejtra predtim hrala jak h***o, kamosuv usa strat taky, stacilo do retezce hodit TB krabku a zvuk byl v haji... ted je to s buferem ok...

takze ser na nejake motane kably... leda ze bys chtel hrat nejake blues, hodil si na kytare tone na pulku a k tomu 20m kabl, ktery ti pelne zakulati zvuk

:twisted:
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Asi bych žel do kratšího, 9 metrů je moc. Kroucený kably maj jednu neocenitelné výhody: nepřekroutí se, jsou takový nějaký odolnější, když ti někdo o něj zakopne, nevyrve ti samici jacka z komba(jako bubeník mě) páč to pruží, vypadá to bezvadně oldschoolově, prostě fajn věc :D
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Uplně nejlíp to vypadá s nějakým 100W fender kombem a Les Paulem v ruce ale s tím takovýho Marshallistu neoslním.

Já se na to taky díval a tohle je asi tak jediný kvalitnější co se dá koupit. :( . Vážně nevím jak moc kvalitní jsou kabely od Fenderu.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Smrťokvítek píše:Uplně nejlíp to vypadá s nějakým 100W fender kombem a Les Paulem v ruce ale s tím takovýho Marshallistu neoslním.

Já se na to taky díval a tohle je asi tak jediný kvalitnější co se dá koupit. :( . Vážně nevím jak moc kvalitní jsou kabely od Fenderu.
Hehe určitě kvalitnější než můj Stagg :roll: jo a rasto, bereš mi myšlénky. Smrade :)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
termyx

Příspěvek od termyx »

Smrťokvítek píše:Uplně nejlíp to vypadá s nějakým 100W fender kombem a Les Paulem v ruce ale s tím takovýho Marshallistu neoslním.

myslíš třeba takle? :D

http://youtube.com/watch?v=tNbQFg-R9bM
to a to a za chvíli zas tohle
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

ten soud toho twina je strašě cool, jen já nemám rád reverb 8)

Tonovou clonu sem kytary operativně nadobro výjmul.

já bych nejrači kousek motanýho a ten do normálního > efekty>aparát
Nevím jaký to bude když tam bude kontakt navíc v tom propojení, ale používal to takto i Joe a the Clash vůbec.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Sakra, to jsi mě navnadil Rasto :D asi si taky koupim kroucenej, já ho jednou měl půjčenej a nechtělo se mi ho teda moc vracet...
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

termyx píše:

Ajo tak tos byl ty. :lol: Mě to pořád vrtalo hlavou, že jsem nějaký video viděl. Moc pěkný :wink: .
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Ten planet waves ma 48 karátu:D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

*Twisted.Brother* píše:Ten planet waves ma 48 karátu:D
Ha ha ha, dostals mě...lol... :roll:

Hej co ten Fender kábel?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

nn.. měli byste koupit a zkusit, já si nemůžu dovolit dělat testy, musím jít na jistotu....
termyx

Příspěvek od termyx »

Smrťokvítek píše:
termyx píše:

Ajo tak tos byl ty. :lol: Mě to pořád vrtalo hlavou, že jsem nějaký video viděl. Moc pěkný :wink: .
no jako jak sem četl kroucenej kabel-kombo fender-les paul, tak už sem přesně věděl co sem hodim za odkaz :D
to a to a za chvíli zas tohle
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Já být tebou tak se na to vykašlu. Ten SSSnake bude pěknej SSShit. :P
To už raději ten Fender.
Theremin

Příspěvek od Theremin »

Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

že bych si z rozmaru mohl pořídit nějakej kroucenej kabel
HAHAH - Ze by se nam moda vracela :?: :lol: :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

móda je zpět... kluk (fender bílej kroucenej) je doma... včera se osvědščil na zkoušce a rozhodně nelituju.... Signál to nežere nijak výrazně moc (dřív sem měl k efektům PW a od nich 3m Warvick, teď je to fender>PW). rozhodně to žere míň než tónová clona (i když je nastavená na min) nebo neTB krabička...

edit: co ej zajímavý tak když se s ním šmrdlá, nebou když oněco bouchá tak to dělá bordel i z repráků.... sice to ení nic hlasitýho proti tomu co dělaj snímače, ale je to rozhodně zajímavý :lol:
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

turbo_MaCk píše:móda je zpět... kluk (fender bílej kroucenej) je doma... včera se osvědščil na zkoušce a rozhodně nelituju.... Signál to nežere nijak výrazně moc (dřív sem měl k efektům PW a od nich 3m Warvick, teď je to fender>PW). rozhodně to žere míň než tónová clona (i když je nastavená na min) nebo neTB krabička...

edit: co ej zajímavý tak když se s ním šmrdlá, nebou když oněco bouchá tak to dělá bordel i z repráků.... sice to ení nic hlasitýho proti tomu co dělaj snímače, ale je to rozhodně zajímavý :lol:
Hm, tohle mi dělal kabel od VOXe (!!!), to byl fakt šunt čínskej bakelitovej. ten kabel byl nepoddajnej, pořád zakroucenej od toho, jak byl složenej v obalu a ještě byl mikrofonickej (to je to bouchání). Navíc opravdu nevypadal na to, že by vydržel dýl, než měsíc. Fakt hnus prostě.

Kroucený kabely jsou docela pěkný, takový správný retro. vždycky se mi vybaví fotka ....toho černocha, jak skákal na jevišti po jedný noze... až si vzpomenu, tak to sem napíšu. To je jedno, prostě měl hezkej fialovej kroucenej kabel, jen svítil na dálku :)
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

zasranej fender, ten kabel mě už docela s**e. Odešle konektor předělal sem to. ale je to mrdka, jestli neseženu jinej kvalitní kroucenej, tak pořídím normál, za toto mi to nestojí
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“