Nejlepší multiefekt na styl Nu-metal/Hard-core(do 15000)

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Peta
Kontaktovat uživatele:

Nejlepší multiefekt na styl Nu-metal/Hard-core(do 15000)

Příspěvek od Peta »

Cau chlapi,neporadili by jste mi jaký mulťák zvolit?Koupil jsem si Zoom g7 ale nevím jestli to byla zrovna správná volba.Jako jsem s ním spokojen,ale nevím jestli je to to nejlepší co jsem si mohl pořídit.PLS poradte
afektband

Příspěvek od afektband »

Nejlepší by byl asi Zoom - G9.2tt. Ale to je to stejný jenom s pár vychytávkama a jedním expresion pedálem navíc. Ten zoom má fakt výbornej zvuk, hrál jsem na malýho brášku, lepší mulťák asi není. Ale za 15k bych si spíš koupil nějakej aparát na metal, než mulťák :D. Ještě by možná za úvahu stál VOX Tonelab LE, nebo SE. Ty maj taky perfektní zvuk.

A jestli myslíš jenom fakt samotný efekty, ne zkreslení atd, tak G-Major.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Peta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peta »

VOX Tonelab LE nad tím jsem taky uvažoval....ale někde jsem se dočetl že to není moc na metal.že to nemá tak brutální zkreslení.Mně de taky o to že hraju na kytaru i na basu a že bych multák využil v obou případe.Dá se na něm nastavit kotel věcí.Jináč bych šel určitě do krabiček.Právě mě zaujalo že je v Zoomu ta lampa.A ten Zoom 9.2tt má 2 lampy.Myslíš že to bude mít ještě o něco lepčí zvuk?Nejhorší je že je tak veliký.
afektband

Příspěvek od afektband »

Peta píše:VOX Tonelab LE nad tím jsem taky uvažoval....ale někde jsem se dočetl že to není moc na metal.že to nemá tak brutální zkreslení.Mně de taky o to že hraju na kytaru i na basu a že bych multák využil v obou případe.Dá se na něm nastavit kotel věcí.Jináč bych šel určitě do krabiček.Právě mě zaujalo že je v Zoomu ta lampa.A ten Zoom 9.2tt má 2 lampy.Myslíš že to bude mít ještě o něco lepčí zvuk?Nejhorší je že je tak veliký.
Ty lampy jsou tam jenom pro nakopnutí už udělanýho signálu, takže to v pohodě funguje i jako preamp. Velkej vliv na kvalitu zvuku ty lampy mít nebudou, na to má vliv převodníky, samplovací frekvence atd.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Peta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peta »

myslíš teda že rozdíl mezi G7.1ut a G9.2tt není zas tak velký aby jsem g7.1ut prodal a koupil ten g9.2tt? :D
afektband

Příspěvek od afektband »

Peta píše:myslíš teda že rozdíl mezi G7.1ut a G9.2tt není zas tak velký aby jsem g7.1ut prodal a koupil ten g9.2tt? :D
Pokud nevyužiješ ten druhej expression pedál, tak to cenu asi nemá.

Peta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peta »

To su rád že to nebyl nejhorší kup.Dík za rady šéfe :) :wink:
Peta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peta »

Jen mě trochu štve že když Zoom g7.1ut připojím na PC tak nemá zdaleka tak dobrý zvuk jak Guitar Rig 3.
afektband

Příspěvek od afektband »

Peta píše:Jen mě trochu štve že když Zoom g7.1ut připojím na PC tak nemá zdaleka tak dobrý zvuk jak Guitar Rig 3.
Dost dobře to může bejt zvukovkou. U toho programu se zvuk tvoří až v kompu, takže na cestě kazí zvukovka akorát signál kytary, ale přes ten multiefekt kazí i ten zvuk co už vytvořil.

Wasserman
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od Wasserman »

Hele a co ten TECH21 SansAmp 1.1 ??? to prej používá ve studiu Metallica, Ramstein aj. ... a někdo to na bazaru měl tušim za 15000CZK ...
Kytara: Cort EVL-K6 ( EMG 81/85) (tuned to drop C)
Zesilovač: Peavey 5150
Box: Mesa Custom Slant
Efekty: Morley Bad Horsie (Boss NS-2)
Struny: GHS, Darco (10-52 hybridy)
Kabely: Warwick, home-made (6m)
afektband

Re: ..

Příspěvek od afektband »

Wasserman píše:Hele a co ten TECH21 SansAmp 1.1 ??? to prej používá ve studiu Metallica, Ramstein aj. ... a někdo to na bazaru měl tušim za 15000CZK ...
Ale to je jenom preamp, takže bez midi pedálu celkem k ničemu.

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Co máš za aparát?Nevím proč zrovna multák když si můžeš kuopit klasickou krabku třeba Damage control demonizer :twisted:
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Co máš za aparát?Nevím proč zrovna multák když si můžeš kuopit klasickou krabku třeba Damage control demonizer :twisted:
Kdyby sis to přečetl celý, tak to víš :!:

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:
hardcore guitarist píše:Co máš za aparát?Nevím proč zrovna multák když si můžeš kuopit klasickou krabku třeba Damage control demonizer :twisted:
Už vím proč multák ale asi sem slepý páč se nenašel to jaký má aparát....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:
afektband píše:
Už vím proč multák ale asi sem slepý páč se nenašel to jaký má aparát....
A není to jedno co má za aparát? Potřebuje kotel zvuků, neco použitelnýho pro basu i kytaru, takže má mutiefekt, je zbytečený řešit aparát, jestli to potřebuješ vědět, napiš mu sz. 8)

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Když sem se na to ptal tak sem nevěděl že hraje i na basu(blbě sem si to přečetl)takž se taky přikláním k tomu zoomu....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Tonelaby jsou perfektni vecicky...rek bych nejlepsi multaky za tu cenu na rock...ale na metal asi ne...LE je novejsi, par novych vychytavek...ale zase nema dva pedaly...coz pro me neni minus...SE se ale uz nevyrabi...jedine jestli nekde maji posledni kus...coz pochybuji nebo bazar...kamos ma SE + Ekvalizer + koncak celolampu ESH (25 000,- 2x 50W + hafo vychytavek) + Marshall 1960 A...paradni vybavicka...takhle nejak si to predstavuji ideal, nez mit tunu krabicek a...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

NEvím jestli je to to co zrovna potřebuješ ale za zmínkuto stojíhttp://kytary.cz/carl-martin-kytarovy-efekt-quattro/92859/?SE3560:0:Carl+Martin:1:0
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Jeste by se urcite dalo premyslet o Digitech GSP 1101 a nebo o te starsi verzi (nejsem si jist v nazvu, ale myslim, ze je to GSP 2101 - ta hraje moc pekne, 1101 neznam)...A pak taky Tech 21 PSA-1.1 ...nove je trochu drazsi...Oboje jsou rackove zalezitosti.
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Já bych bral asi jenom Boss....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“