zapojení do PA i do komb
Pravidla fóra
zapojení do PA i do komb
Jak jdou prosim vás zapojit všechny nástroje a mikrofony přes mixák do PA a zároveň i do komb (každy nástroj má své kombo)?
Děkuji moc za odpovědi......
Děkuji moc za odpovědi......
- Jens Ludwig
- Odborník
Pokud nemáš kvalitní simulaci boxuAlcarmo píše:Normálně dáš před kombo mikrofon a povedeš ho do mixu. Případně u basy to můžeš táhnout linkou, u kytary je lepší ten mikrák protože linkou je to celkem humáč:)
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Basa je pokaždý linkou, ještě jsem neviděl zvučit basu mikrofonem...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
A to ja zas joKIWI píše:Basa je pokaždý linkou, ještě jsem neviděl zvučit basu mikrofonem...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Basa se zvučí mikrofonem-dost často to vidim na koncertech, Hlavně když má člověk vlastní zvuk a chce ho mít věrně i ven, přece jenom samotnej zesík je bez bedny nic.KIWI píše:Basa je pokaždý linkou, ještě jsem neviděl zvučit basu mikrofonem...
Jedno to není, na kytary se používaj nástrojový-třeba Shure Sm57, na basu jsou podobný mikráky jako na kopák (podle vzhledu), ale basu bych řešil linkou.Ondrulino píše:a jaký typ mikrofonu je teda na to nejlepší? Nebo je to jedno?
- Jens Ludwig
- Odborník
NO já jsem se s tim ještě nesetkal..myslel jsem že hlavně proto, že ty mikrofony nevezmou tak dobře ty hluboký frekvence, ne? Ale asi ty dobrý jo...afektband píše:Basa se zvučí mikrofonem-dost často to vidim na koncertech, Hlavně když má člověk vlastní zvuk a chce ho mít věrně i ven, přece jenom samotnej zesík je bez bedny nic.KIWI píše:Basa je pokaždý linkou, ještě jsem neviděl zvučit basu mikrofonem...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Jens Ludwig
- Odborník