Roland Cube 15x vs. Fender Frontman F15G
Pravidla fóra
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
ach jo nekdo rekne frontman je good a vsichni to opakujou hm,
co je na tom Fenderu tak dobryho?
Ubzuceny zkresleni
Malo tlaci
Zvuk nic moc.
jukni spis na tohodle prcka: http://kytary.cz/marshall-kytarove-komb ... rshall:1:0
v patek sem ho koupil a nemuzu si ho vynachvalit
krasny cisty zvuk.
Zkresleni me posadilo na zadek na hodne dlouho uplne v pohode jsem na nem nastavil zkresleni ala G'n'R a nebo Metallica.
na doma idealni k cemu mit v kombu hafo ruznych efektu ktery stejne nevyuzijes a navic kvalita tech efektu taky neni zazracna.
co je na tom Fenderu tak dobryho?
Ubzuceny zkresleni
Malo tlaci
Zvuk nic moc.
jukni spis na tohodle prcka: http://kytary.cz/marshall-kytarove-komb ... rshall:1:0
v patek sem ho koupil a nemuzu si ho vynachvalit
krasny cisty zvuk.
Zkresleni me posadilo na zadek na hodne dlouho uplne v pohode jsem na nem nastavil zkresleni ala G'n'R a nebo Metallica.
na doma idealni k cemu mit v kombu hafo ruznych efektu ktery stejne nevyuzijes a navic kvalita tech efektu taky neni zazracna.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ten malej MG je vyblitej... i ten frontman neí nic extra úžasnýho.... já mám i na doma 50W kombo, je to nejlepší řešení, ty malý chrčítka sou děsně malý chrčítka
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Tak já mám doma 70Wturbo_MaCk píše:ten malej MG je vyblitej... i ten frontman neí nic extra úžasnýho.... já mám i na doma 50W kombo, je to nejlepší řešení, ty malý chrčítka sou děsně malý chrčítka
Odpovím si sám M/B strategy 500. Ale pro začátek těch 70 stačí.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Trao
- Kontaktovat uživatele:
Copak to má nějaký zkreslení? Svojí MG jsem musel nakrmit multiefektem, aby se to alespoň trošku chovalo jako zkreslení,MG má čistej a pak špinavej kanál...Disasterpiece píše:cim je hur prosimte?Trao píše:1) Říká se GAINIAK
2) Frontman má dva čistý kanály
3) Marshall je na tom ještě hůř
Pokud je na tom MG10 líp než MG15, pak se samozřejmě omlouvám...
Die Hard or Die Home
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Trao
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Fender Frontman
Přemýšlím o tom Fenderovi,prej za ty peníze je to dobrá volba...chtěla jsem se zeptat jestli se to skreslení vyrovná aspoň trochu zvuku Iron Maiden,Stratovarius apod. ...samozřejmě nečekám ten samý zvuk,takové kapely mají aparaturu na uplně jiné úrovni,ale celkem by mě zajímalo jestli je na tom fenderovi aspoň trochu možné něco takového napodobit.
Kytara SX GG1-STD-HB Les Paul
Behringer LX 210
trsátka vlastní výroby a 2 George Dennis (žluté a černé)
a taky nějaká ta akustika........
Behringer LX 210
Re: Fender Frontman
nevyrovná.......Katka píše:Přemýšlím o tom Fenderovi,prej za ty peníze je to dobrá volba...chtěla jsem se zeptat jestli se to skreslení vyrovná aspoň trochu zvuku Iron Maiden,Stratovarius apod. ...samozřejmě nečekám ten samý zvuk,takové kapely mají aparaturu na uplně jiné úrovni,ale celkem by mě zajímalo jestli je na tom fenderovi aspoň trochu možné něco takového napodobit.
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Re: Fender Frontman
jo,jenomže rolanda nemají na prodejně a nemůžu si ho vyzkoušet...mají tam jenom toho 20W a ten už stojí dost peněz...nechci moc investovat do komba na doma abych pak měla dřív prachy na pořádné kombo do skušebny
Kytara SX GG1-STD-HB Les Paul
Behringer LX 210
Behringer LX 210