Ibanez RG321MH nebo GRG170DX
Pravidla fóra
Ibanez RG321MH nebo GRG170DX
Ahojte:)) mam dcl problem:)) heh:D v lete si chystam koupit svojii prvnii kytarku:) takze zacatecnik, uplny poleno:D aa chtel bych si koupit nekterou z tehle dvojice el. kytar:)) jenze, ted kterou??:D vcera jsem prave videl v bazaru tu 321 za slusny prachy,tak me to dcl chytlo, ale stejne jsem se nejak zamiloval do GRG170DX aa nejak na ni nedam porad dopustit:(( ale slysel jsem,ze se dcl casto pri pouzivani vibrapaky rozlazuje aa to me trosku zarazi:(( u ty 321 je tusim pevna kobylka aa struny jsou provedene skrz telo,coz si myslim,ze bude lepsii,pac jsou vic napnute:)) mam z toho hlavu jak kbeliik aa skoro z toho nemuzu ani spat:DD tak mi plss poradte:)) mockraat diiiik
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
100% RG... je to vyšší řada, to GRG = Gio RG, čili horší varianta RG, s tou 321 budeš o level výš, navíc tenhle model je fakt extrémně povedenej. Hodně se tu řešil, tak pohledej...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Opět budu prudit, ale nemůžu si to odpustit...
GRG170DX je podle mě nejlepší superstrat do desítky...
Můžeš hodit pět pružin dozadu a při tenčích strunách se ti to ani nehne, takže máš pevnou taky a skrz tělo, nehledě na to, že třeba mě prostě kytary, který nemaj otvor pro tu kobylu v těle tak nějak příjdou, že divně rezonujou...
Se zadělanou kobylou ti bude držet ladění jak prase, přelaďování jí nedělá problémy, že jsou snímače slabý, to si asi nevybereš. Jinak ta lípa má ale nádherně jemnej a teplej zvuk, ta kytara prostě ve vejškách ječí...
Výhoda singlu na čistej kanál, ten zvuk zas trochu o něčem jinym...
EDIT: Ještě jsem zapomněl dodat, že má hezčí vykládání hmatníku
GRG170DX je podle mě nejlepší superstrat do desítky...
Můžeš hodit pět pružin dozadu a při tenčích strunách se ti to ani nehne, takže máš pevnou taky a skrz tělo, nehledě na to, že třeba mě prostě kytary, který nemaj otvor pro tu kobylu v těle tak nějak příjdou, že divně rezonujou...
Se zadělanou kobylou ti bude držet ladění jak prase, přelaďování jí nedělá problémy, že jsou snímače slabý, to si asi nevybereš. Jinak ta lípa má ale nádherně jemnej a teplej zvuk, ta kytara prostě ve vejškách ječí...
Výhoda singlu na čistej kanál, ten zvuk zas trochu o něčem jinym...
EDIT: Ještě jsem zapomněl dodat, že má hezčí vykládání hmatníku
Die Hard or Die Home
fííha:D po tom přispěvku od vikicka mi dcl zatrnulo:D heh:D tohle uz mi nedelej:DD jinaac, uz sem téměř rozhodnutej pro tu 321, ale přece jenom bych měl ještě pár otázeček:D mno joo, hold, já vám pokoj nedám:D mnoo,takze:)) jeste jsem objevil GRG270B, ale myslim, ze preci jenom zustanu u ty 321, kdyz ji vsichni tak chvalii aa nemyslim tim jen tohle forum:)) mno:)) co sem to jeste chtel??:D jj, co rikate na to drevo na 321??mam na mysli, jestli vypada spise jako mořený anebo je to lesklý??protože ten lesklej mátroš mě právě hodně táhnul k tyy GRG170, tak se ptam:)) prosiiim prosiim,at je lesklyy:DD
heh:D mnoo aa to je tak nejak asi vsechno:)) pro dnesek:D tak se mejte aa jeste jednou dikx za rady:)
heh:D mnoo aa to je tak nejak asi vsechno:)) pro dnesek:D tak se mejte aa jeste jednou dikx za rady:)
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
GRG270B Nebrat!!!
To dvojzvratný tremolo ti v celý kytaře udělá hokej, budeš půl den natahovat struny, ladit to nebude, ani si pořádně nezatáhneš za páku a zbytek kytary je stejnej jako u GRG170DX
Jinak s lesklym lakem si nedělej iluze, já sem ten svuj sházel dolu, protože:
1) Necháš chvíli ležet doma na postýlce (nebo budeš intenzivně hrát pár dní po sobě), a už se ti bude lesknout jen ten bordel, co na to napadá, vážně, je tam všechno vidět...
2)Šrámy vypadaj desetkrát hůř, než při matu...
3) Úplně lesklý to neni ani když to budeš kupovat z prodejny, tak se tim nenech zaskočit...
To dvojzvratný tremolo ti v celý kytaře udělá hokej, budeš půl den natahovat struny, ladit to nebude, ani si pořádně nezatáhneš za páku a zbytek kytary je stejnej jako u GRG170DX
Jinak s lesklym lakem si nedělej iluze, já sem ten svuj sházel dolu, protože:
1) Necháš chvíli ležet doma na postýlce (nebo budeš intenzivně hrát pár dní po sobě), a už se ti bude lesknout jen ten bordel, co na to napadá, vážně, je tam všechno vidět...
2)Šrámy vypadaj desetkrát hůř, než při matu...
3) Úplně lesklý to neni ani když to budeš kupovat z prodejny, tak se tim nenech zaskočit...
Die Hard or Die Home
Kapky: Vždyť vidíš že ji sám mám a ještě píšu do závorky že by ji měl pak každej
... ne , fakt , je to dobrá kytara...
Lak můžeš mít dva druhy...buď černou, která je matná a je to vlastně jen taková povrchová úprava, jsou vidět póry dřeva...prej se to rychle sjede ten "lak"... no a pak máš royal blue, to je ta co mam já, a ta má lesklej lak...mam ji tu i vyfocenou v topicu " fotografie vasich kytar" tak si ji tam najdi, kdybys nenašel tak napiš
Lak můžeš mít dva druhy...buď černou, která je matná a je to vlastně jen taková povrchová úprava, jsou vidět póry dřeva...prej se to rychle sjede ten "lak"... no a pak máš royal blue, to je ta co mam já, a ta má lesklej lak...mam ji tu i vyfocenou v topicu " fotografie vasich kytar" tak si ji tam najdi, kdybys nenašel tak napiš
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele: