Všiml jsem si toho nedávno, čím to je způsobeno? A jak to odstranit? Nevíte? Docela mě to s*re, byl bych rád kdybych se toho zbavil, dík za rady
Úhozy trsátka jdou moc slyšet
Pravidla fóra
- Stalinova.Babicka
- Kontaktovat uživatele:
Úhozy trsátka jdou moc slyšet
Při hraní jdou z komba moc slyšet úhozy trsátka o strunu!!!:(
Všiml jsem si toho nedávno, čím to je způsobeno? A jak to odstranit? Nevíte? Docela mě to s*re, byl bych rád kdybych se toho zbavil, dík za rady
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z komba?Osobně nevím jak to myslíš - možná špatnej úhel úhozu nebo úhoz sám?Já nevim co si předtim představit - jako že úder trsátka je ti slyšet v kombu?
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec nevim jak to myslíš, ale buď si zesil aparát, nebo s trsátkem nemlať do snímače, což teda taky nechápu jak by se mohlo někomu stát.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Stalinova.Babicka
- Kontaktovat uživatele:
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak,to je slyšet i na lepších studiovkáchturbo_MaCk píše:toe normál... jesti ti to vadí tak si kup klávesy
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

no tak, podivej, pokud je to slyšet moc, dá se to částečně rozestřít noise gatem (noise gate to neztlumí ale znatelně zeslabí) a pokud to tak výrazné není neřešil bych to, pokud bys o tom nevedel tak to mozna ani neuslyšíš. ale taky jsem slyšet že je možné mít nějake moc magneticke snimace ktere reaguji víc než by měli, skus klepnout tupou stranou trsátka (tak abys jen klepl a ne drnkl) a pokd to bude moc slyšet tak je to potom problem no, a taky skus jestli je to u obou snímačů, je možné že by snímače byli blizko strunam
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Caggan: Noise gatem to neodstranis. Leda nejakym frekvencne selektivnim, jenze to ti pak zas bude mrvit zvuk.
Jaky struny pouzivas a jaky trsatko?
Jaky struny pouzivas a jaky trsatko?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jasně... noisgate tlumí příliš smabej signál! takže když hráš tak tam de vše i šum. ale já bych to nesnesl.. řeže to dosti zvuk a sustain, nerad přes to hraju. já bych to tak nehrotil.. slyšet to je normálně.. jednu dobu ěm to taky dost štvalo. zkus si jaks e zvuk mění když měníš techniku úhozů. zkus dát dál snímač. Ale prostě je to přirozený.
P.S. používám trsátka nad 1mm (max2mm)
P.S. používám trsátka nad 1mm (max2mm)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Jeste me napadla jedna vec - posledni dobou dost experimentuju s drzenim trsatka, co se tyce volnosti resp. "krecovitosti", se kterou ji clovek drzi, ma to taky svuj podil na zvuku. A jeste me napadlo, jestli delas udery do strun jen spickou trsatka, pokud ho nechas moc vykukovat z ruky a na struny uderis daleko od hrotu, tak se ti o ne jednak to trsatko zadrhne a udela zvuk kdyz po nem bude prejizdet.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
tak tím si mě dostal řezal sem se v práci smíchy, kolegyně si musí myslet, že sem blázenturbo_MaCk píše:toe normál... jesti ti to vadí tak si kup klávesy
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Martin656 píše:Tady nekdo mysto prace kouka na forum jo..?Crowley píše:tak tím si mě dostal řezal sem se v práci smíchy, kolegyně si musí myslet, že sem blázenturbo_MaCk píše:toe normál... jesti ti to vadí tak si kup klávesy![]()
![]()
taky me to napadlo
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black