já chci lampu!

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
afektband

Příspěvek od afektband »

termyx píše:
Maples píše:je to možný;) esli chcete, hrajeme jako předkapela Vypsaný Fixe 10.12 v Praze v Lucerně, Mardi si nás vybral, takže esli se chcete podívat na mojí kytárku a Mardiho kombo, rád se tam s váma seznámím naživo...autogramy až po skončení koncertu :P
:lol: ... no možná bych tam mohl vyrazit... ale je to ještě daleko..
to už ste na tom dobře, když hrajete před fixou...za chvíli budete v esu a v bravíčku :D

jo a gripere..twin amp je úplně něco jinýho než twin reverb..twin amp je moderní hi-gain...resp. má jeden hi-gainovej kanál, takže možná snaha spojit modern s klasikou? nevim nezkoumal jsem...ani nechci :D
Ono to zas tak žhavý není, žádným způsobem tím nechci shazovat výkon maplesovo kapely, ale stačí když o vás mají lidi trochu ponětí, nehrajete zas tak hrozně a jde to samo, málem jsme taky hráli před fixou, ale nakonec jsme "vyfasovali" Jaksi Taksi. Teď nás čeká Brichta, Potom znouzectnost a dokonce i Tři Sestry, na ty se těšim strašně moc.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

o nás ponětí nikdo nemá:) ale Fenomen tour sponzoruje T-mobile a v rámci toho si fiXa sama vybere na každej koncert z profilů na stagi z tý oblasti nějákou mladou neznámou kapelu...a my měli to štěstí, že pro Lucernu si našli nás 8)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
afektband

Příspěvek od afektband »

Maples píše:o nás ponětí nikdo nemá:) ale Fenomen tour sponzoruje T-mobile a v rámci toho si fiXa sama vybere na každej koncert z profilů na stagi z tý oblasti nějákou mladou neznámou kapelu...a my měli to štěstí, že pro Lucernu si našli nás 8)
Asi ve vás přece jenom něco bude. A v jaký hraješ kapele, vim že už si sem jednou link dával, ale já to nemůžu za boha najít.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Krokosvorka...
www.bandzone.cz/krokosvorka
jen tam máme pořád ty starý nahrávky, bez novýho klávesáka, bubeníka a s pomalejma písničkama :lol:
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
mathas

Příspěvek od mathas »

Ty vole maplesi, nechci ti nic rikat ale uz me seres jak se porad vychloubas co ze to mas za dobrou kytaru a aparat. Ano mas, ale komu to porad cpes? Je ti 16 let takze mi nerikej zes sis na to videlal sam, asi mas bohaty rodice? Co? Tak tady nenadavej na made in china vole. My nemame vsichni takovy stesti jako ty. Ted mi tady nerikej ze e me jenom mluvi zavist, ale proste kdyz se s tim chlubis jak trapak v kazdym prizpevku tak se nediv.
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

heh cože?? pardon kamaráde. jsi malinko vedle. jestli chceš něco poradit, tak mě se už na nic neptej, protože takový, jako ty asi vážně nemám rád, zkus někoho jinýho, ale potom, co tady blemcáš nevim nevim.
a jestli aspon umíš číct, tak jsem se tady nikdy nevychloubal a ani po tom netoužím, umím se uspokojovat i lepšíma způsobama, než s**t lidi na foru, což ty asi ne.
nashledanou.
termyx

Příspěvek od termyx »

mathas píše:Ty vole maplesi, nechci ti nic rikat ale uz me seres jak se porad vychloubas co ze to mas za dobrou kytaru a aparat. Ano mas, ale komu to porad cpes? Je ti 16 let takze mi nerikej zes sis na to videlal sam, asi mas bohaty rodice? Co? Tak tady nenadavej na made in china vole. My nemame vsichni takovy stesti jako ty. Ted mi tady nerikej ze e me jenom mluvi zavist, ale proste kdyz se s tim chlubis jak trapak v kazdym prizpevku tak se nediv.
hele klid, jo...
občas sice moc nadává na levný čínský věci, ale zase se celkem vyzná...
a v mym threadu se už vůbec nikdo nebude buzerovat! :evil:
to a to a za chvíli zas tohle
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

mathas píše:Ty vole maplesi, nechci ti nic rikat ale uz me seres jak se porad vychloubas co ze to mas za dobrou kytaru a aparat. Ano mas, ale komu to porad cpes? Je ti 16 let takze mi nerikej zes sis na to videlal sam, asi mas bohaty rodice? Co? Tak tady nenadavej na made in china vole. My nemame vsichni takovy stesti jako ty. Ted mi tady nerikej ze e me jenom mluvi zavist, ale proste kdyz se s tim chlubis jak trapak v kazdym prizpevku tak se nediv.
Tyhle kecy už tu někdo měl u že to tu i řešilo, maplesova Mesa...jsou to všechno kecy, každej člověk si dnes može vydělat an brigádě na co chce. J átaky nadávám an Made in China a nemám ještě pořádnou aparaturu...jsem an Mapúlesově straně. Někdy tu muže pusobit vychloubačně, ale tak zase každej z nás si trošku občas zamachrá ne? maples to zase tolik nepřehání aby ses tu msuel tak navážet...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

- Vul asi ne ...
- To ze te s**e je tvuj osobni problem, ktery filtrujes pres forum, coz je divny...
- Nezda se mi ze to nam cpe, spis muzeme byt radi, ze se neco dovime diky nemu ne?
- Kazdy je strujcem sveho stesti ...
- Cinanu bychom se meli uz zacit bat, bez legrace, bude hur a hur ...
- Trapak asi sotva, ty ses ztrapnil na cele care - tebe si budou spis ted pamatovat jako toho co je nasranej na Maplese jen kvuli zavisti z majetku a penezum.
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Maples píše:Krokosvorka...
jen tam máme pořád ty starý nahrávky, bez novýho klávesáka, bubeníka a s pomalejma písničkama :lol:
Tývole,to bylo legendární slovo u nás na střední,krokosvorka..nejsi ty z hostivaře? :D
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
afektband

Příspěvek od afektband »

KIWI píše:
...jsou to všechno kecy, každej člověk si dnes može vydělat an brigádě na co chce.
Tak to fakt nevim, mam brigádu 80 kč na hodinnu, za měsíc si vydělam tak 1500 a to občas chodim pracovat i místo školy. Je pravda, že mam teď celolampu za 11 000, ale tu pořád splácím rodičům a ještě tak 5 měsíců budu. Jinak všechny peníze jdou rodičům, máme teď celkem problémy...Takže ona to není žádná p***l si vydělat nějaký peníze, navíc ty peníze co dal maples za svojí výbavu bych našetřil možná tak do důchodu...

Za to ale nebudu fakt nikomu nadávat jako mathas, sice maplesovi závidim, kdo někdy někomu nezáviděl to, co sám mít nikdy nebude....Myslim, že se tím nechlubí, řek bych že Mathas akorát nezvádá svojí závist a nemůže to přenýst přes srdce. Takže peace.

Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

MrDuck píše:
Maples píše:Krokosvorka...
Tývole,to bylo legendární slovo u nás na střední,krokosvorka..nejsi ty z hostivaře? :D
z hostivaře opravdu nejsem, jsem z Gym. Nad Alejí:) někdy před 2-3 rokama jsem o hodině fyziky popsal A4 návrhama a mezi klukama zvítězila právě Krokosvorka, ač já jsem nebyl rád a ještě ted pořád bych se radši jmenoval třeba jinak, ale už je to fuk...doufám, že nastane situace, kdy už si nás lidi s tou hudbou začnou spojovat.)
joo já taky ještě kytaru splácím a splácet teprve budu, pokud na konci roku nebudu mít vyznamenání, zaplatím 22.500,- ...těch prvních 22.500 jsem si šetřil na další aparát, ale padlo to na kytaru...takže si nemyslím, že by to u mě bylo takový to - chci tohle, kupte mi to...za chvíli mi přijde složenka z prodanýho V-twina abych splatil mámě 8, kterejch mi na tu kytaru půjčila, na brigádě jsem v létě taky strávil pěknýho času, takže klid.)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

afektband píše:Tak to fakt nevim, mam brigádu 80 kč na hodinu, za měsíc si vydělam tak 1500 a to občas chodim pracovat i místo školy. Je pravda, že mam teď celolampu za 11 000, ale tu pořád splácím rodičům a ještě tak 5 měsíců budu. Jinak všechny peníze jdou rodičům, máme teď celkem problémy...Takže ona to není žádná p***l si vydělat nějaký peníze, navíc ty peníze co dal maples za svojí výbavu bych našetřil možná tak do důchodu...
Souhlasím prakticky se vši mco jsi napsal. Samozřejěm jde to ztuha ale časem si na to vyděláš, třeba i že si pár jiných věcí odřekneš (nezávidím kuřákům - pozn.) Ale peníze se daj jako vydělat. Halvně teda o prázdninách, ted ve školní rok to je, jak víme všicni na h***o. Jako mě moju basu taky koupil tatka (v hudbě mě podporuje), já na přispěl taky. Box jsem si koupil za svoje, ale ted šetřím komplet na novou aparaturu. Bude trvat hodně dlouho, ale snad to pude...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

KIWI píše:
afektband píše:Tak to fakt nevim, mam brigádu 80 kč na hodinu, za měsíc si vydělam tak 1500 a to občas chodim pracovat i místo školy. Je pravda, že mam teď celolampu za 11 000, ale tu pořád splácím rodičům a ještě tak 5 měsíců budu. Jinak všechny peníze jdou rodičům, máme teď celkem problémy...Takže ona to není žádná p***l si vydělat nějaký peníze, navíc ty peníze co dal maples za svojí výbavu bych našetřil možná tak do důchodu...
Souhlasím prakticky se vši mco jsi napsal. Samozřejěm jde to ztuha ale časem si na to vyděláš, třeba i že si pár jiných věcí odřekneš (nezávidím kuřákům - pozn.) Ale peníze se daj jako vydělat. Halvně teda o prázdninách, ted ve školní rok to je, jak víme všicni na h***o. Jako mě moju basu taky koupil tatka (v hudbě mě podporuje), já na přispěl taky. Box jsem si koupil za svoje, ale ted šetřím komplet na novou aparaturu. Bude trvat hodně dlouho, ale snad to pude...

No jo lidi, prachy radši neřešit, mě rodiče moc nepodporujou a jsem z Jeseníku, tam fakt moc dobrých brigád není. Ono to asi vyznělo, že vám závidím, což je samozdřejmně z části pravda, ale taky jsem pyšnej na to, jak to vždycky nějak zmáknu a mám co chci. Takže, prachy na nástroje sehnat jdou, ale podmínky máme každej jiný . Asi takhle :wink:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No buďte rádi že máte alespoň malinkou podporu rodičů, já jí nemam vůbec a hle mam celolampu - dohrabal sem se k ní díky dvou měsíců, práce ve fabrice asi za měsíc sem měl jen 9500,- a to sem měl přes 200 hodin odmakáno...ale mam jí a sem mrtě rád že sem si na ní vydělal sám páč mi říká pane :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

hele já chci taky lampu, co takhle Laney LC50 http://kytary.cz/laney-celolampove-komb ... :Laney:1:0 stojí to za ty prachy? a dá se s tím vytočit zvuk na nějaký tvrdší styl, řekněme třeba metal? nebo je to čistě british rock? :lol:
afektband

Příspěvek od afektband »

Na něco tvrdšího těžko. Co třeba Valveking :lol:

Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já fandim a doporučuju IMG a nebo český výrobky - HOCKE :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
termyx

Příspěvek od termyx »

no na cokoliv těžko to LC50....bléééé :D
spíš než british rock je british brick...
to a to a za chvíli zas tohle
afektband

Příspěvek od afektband »

termyx píše:no na cokoliv těžko to LC50....bléééé :D
spíš než british rock je british brick...
:D :lol: Pěkně napsáno.

Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“