CRATE - Celolampový zesilovač V33H

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
vize

CRATE - Celolampový zesilovač V33H

Příspěvek od vize »

zdravim...chci se zeptat jestli s timhle zesilovacem ma nekdo zkusenosti??ta cena je lakava....
http://kytary.cz/crate-celolampovy-zesi ... 50:0:0:1:0
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Re: CRATE - Celolampový zesilovač V33H

Příspěvek od Ginie »

vize píše:zdravim...chci se zeptat jestli s timhle zesilovacem ma nekdo zkusenosti??ta cena je lakava....
http://kytary.cz/crate-celolampovy-zesi ... 50:0:0:1:0
vicemene to s ni bude tak jako s tema kombava ty rady V .... lidi co na to hrali tak rikaj ze se to hodi spis na nejaky mekci styly , cistej zvuk ze to ma peknej ale zkreslenej se jim moc nelibil ... kamenujte me ale , kup si k tomu klidne nakou krabku , sice tim pak mozna stratis ten charakter lampy ale co ....
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

charakter lampy... porad ten charakter lampy... ja teda neznam moc levnych (slovo levnych ma vyznam "do 30t.") aparatu, ktere by mely hezky cisty a hezke tvrdší zkresleni...

kvalitni krabicky ten zvuk rozhodne nepokazi... proc asi tolik muzikantu cpe pred sve zesiky krabicky po nekolik desitek let? Protoze nemaji na poradne lampove kombo? :D treba takovi petrucci a vai jsou strasne chudi a aparatum a celkove zvuku vubec nerozumi :D

a ted k veci - za ty penize je to kombo bomba... trida A 30w za par penez... super. jen bacha na to, aby pro tebe nebylo zbytecne moc silne... zalezi, co od toho cekas.... ale na hrani nadoma a nebo do zkusebky bych to asi nebral. spis bych se mrkl na tu 18w verzi se dvouma reprama. nezapomen, ze 18w tridy A je cca 30w tridy AB... uz se to tady resilo parkrat.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jo a 30W A/B je cca 90-120W tranzistorovejch.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

no já bych to s tou hlasitostí tak nehrotil...hrál sem na tenhle zesík zapojenej na 2x12" Eminence Legend USA vytavenej na plný koule...řvalo to - to jo, ale dá se to přežít uplně v klidu, takže bych řek že hlasitostí je do zkušebny tohle uplně ideální...a jak už tu padlo - hodně pěknej čistej, ale chce to krabici (zkreslení nic moc a je ho málo na muj vkus)....
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

johnatán píše:no já bych to s tou hlasitostí tak nehrotil...hrál sem na tenhle zesík zapojenej na 2x12" Eminence Legend USA vytavenej na plný koule...řvalo to - to jo, ale dá se to přežít uplně v klidu, takže bych řek že hlasitostí je do zkušebny tohle uplně ideální...a jak už tu padlo - hodně pěknej čistej, ale chce to krabici (zkreslení nic moc a je ho málo na muj vkus)....
no to je hezky ale tady zalezi treba i na tom jakej to byl box ? a taky kdyz to zkousis nekde v mali mistosti tak je jasny ze to bude jenom RVAT
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

A ENGL byste řadili do British modern?
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

hardcore guitarist píše:A ENGL byste řadili do British modern?
Engl je american, ne nadarmo se mu říká evropská mesa...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
afektband

Příspěvek od afektband »

Nero píše:
JJ, je to sice US, ale játo označení evropská mesa uplně nesnášim. Engl má svůj vlastní specifickej zvuk a jde si vlastní cestou. Jediný co má možná trochu společný s mesou je kvalita zpracování.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Demilich

Příspěvek od Demilich »

afektband píše:
Nero píše:
JJ, je to sice US, ale játo označení evropská mesa uplně nesnášim. Engl má svůj vlastní specifickej zvuk a jde si vlastní cestou. Jediný co má možná trochu společný s mesou je kvalita zpracování.
Kdo, nebo kde ty ENGLy vyrábí?? Sním o Powerballu :-) Snad se to někdy splní....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
afektband

Příspěvek od afektband »

Engly jsou z německa.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Red Bull píše:Jo a 30W A/B je cca 90-120W tranzistorovejch.
dodal bych jen, nepouzitelnejch tranzistorovejch;)
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

jonas1 píše:
Red Bull píše:Jo a 30W A/B je cca 90-120W tranzistorovejch.
dodal bych jen, nepouzitelnejch tranzistorovejch;)
A já dodám pro někoho použitelných :wink:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

A ja dodam nereste to tady :D Ta puvodni poznamka nehovorila o kvalite zvuku, ale jeho sile.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
vize

Příspěvek od vize »

ja bych chtel aparat spis na tvrdsi muziku...ale obcas kdyz mam naladu tak peknej cistej zvuk me taky potesi....takze v podstate hledam co nejvic univerzalni zesilovac (to si asi naběhnu, nekamenujte mě:)) a takze myslite ze by tenhle crate byl s krabkou ok??
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

afektband píše:
Nero píše:
To nepopírám - upřímne řečeno, tu větu o euro-mese já beru tak, že má odpovídající kvalitu zpracování a zvuku podobného charakteru (myslím tvrdosti), ne že zní stejně... :!:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

vize píše:ja bych chtel aparat spis na tvrdsi muziku...ale obcas kdyz mam naladu tak peknej cistej zvuk me taky potesi....takze v podstate hledam co nejvic univerzalni zesilovac (to si asi naběhnu, nekamenujte mě:)) a takze myslite ze by tenhle crate byl s krabkou ok??
nevim, jestli tohle bude apec na tvrdy styly, ale jestli pred to hodis krabku a jestli to ma pekny cisty, tak by to nemelo byt zly, ale IMHO to nebude moc tvrde bez krabky.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

já bych nenutil aparát s EL84 hrát jako triple recto....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Docela mě tento apec zaujal, jsem však zmaten z toho jakou impedanci boxu lze připojit. Studoval jsem manuál k hlavě i kombu (jsou stejné) a box (repro) má být 8 ohm, ale je tam ještě možnost připojit druhý box a teď nevím jestli zase 8 ohm - což by při parelelním propojení zdířek bylo 4 ohmy. Je to skutečně tak, že je to výstupní trafo konstruované na zátěž 4 i 8 ohmů ????
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

turbo_MaCk píše:já bych nenutil aparát s EL84 hrát jako triple recto....
Tak koupíš 6L6...Jenom by mě zajímalo jake j je k tomu FootSwitch..
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“