Dark Axel píše:chlapi, laskavě jděte někam
OBA
fakt mě už nebaví ty vaše výlevy poslouchat, je to furt dokola. Trochu seriózně - jsme tu, abychom si pomohli, něco se dozvěděli, tak se tu nehandrkujte o kravinách!!!
dneska mám nervy docela v háji, držím se abych vám tu nenapsal přes půl monitoru to, co se mi zrovna honí hlavou a taky abych se držel v jistých mezích slušnosti, ale už mě to prostě OTRAVUJE... a jsem si fest jistý, že NEJSEM SÁM
doufam, ze si uvedomujes, ze to
tvuj milacek zacal mit
pro zmenu nejaky prudce inteligentni poznamky.
mam do sebe nechat rejt? jenom proto, ze nejsem hrdina nekolika lidi tady z fora s nickem "pavel68"? ze nemam dobry konexe? nebo co jako? doufam, ze si uvedomujes, ze kdyz je flame, tak je to pavel se mnou, pavel s atkinsem, pavel s nekym, pavel s nekym, atd... je sice hezky, ze je to tvuj milacek, ale ocenil bych trochu soudnosti, ok? jsi moderator, tak premejslej nad tim co pises a bud tak hodnej a bud nestranej.
kdyz budes tak hodnej(sorry za opakovani fraze, zni to hrozne

), a napises mi, co jsem udelal spatne, budu ti vdecnej. Axele, fakt proti tobe nic nemam, ale mel bys svou lasku brat trochu min nekriticky.
Dark Axel píše: Trochu seriózně - jsme tu, abychom si pomohli, něco se dozvěděli, tak se tu nehandrkujte o kravinách!!!
ano, souhlasim, proto jsem zalozil tenhle topic, abych dostal radu a aby mohl nekomu pomoct. bylo to spatne, nebo bylo spatne zacit psat arogantni kraviny?
jiste vsichni souhlasite, ze moje prvni reakce na pavla byla zcela neutocna a pouze jsem mu vyargumentoval vsechny ty hovadiny co napsal. coz jsem ostatne udelal i v druhej postu, ovsem uz ponekud adekvatneji.
budu rad, kdyz se k tomu tady nekdo vyjadri, abych zjistil, jestli jsem vazne neudelal nekde chybu(treba ze jsem zcela nepresel ten post, coz jsem, uznavam, mohl

).
diky moc