Aivn86//přesunuto do správné sekce, upřeněn název.
Dotaz na zakoupeni basy-začátečník-1.basa
Pravidla fóra
Dotaz na zakoupeni basy-začátečník-1.basa
Mam klasicky dotaz. Jako totalni greenhorn sem se rozhodl poridit si basu. Co byste mi doporucili do zacatku za basu + combo? v co nejprijemnejsi cenove relaci, of course
.
Bee
1. je třeba trochu upřesnit tvůj rozpočet.
2. jakou muziku chceš hrát
3. hraješ jenom doma nebo máš kapelu
4. chceš kytaru jenom novou nebo může být i z bazaru???
Jinak obecně pro začátečníka je výběr velikej. Volil bych Squier JB, Fokus, Bach. Stagg a Dimavery, Tenson, Adonis, raději nebrat, ale i tam se dají najít dobré kousky.
Jinak až to upřesníš tak se dozvíš víc přesnějších info. ono je takhle docela težký dobře odpovídat.
2. jakou muziku chceš hrát
3. hraješ jenom doma nebo máš kapelu
4. chceš kytaru jenom novou nebo může být i z bazaru???
Jinak obecně pro začátečníka je výběr velikej. Volil bych Squier JB, Fokus, Bach. Stagg a Dimavery, Tenson, Adonis, raději nebrat, ale i tam se dají najít dobré kousky.
Jinak až to upřesníš tak se dozvíš víc přesnějších info. ono je takhle docela težký dobře odpovídat.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Jasný, dodej bližší info a a kus si taky projít tady starší thready jestli tu není něco co hledáš...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
kurnik, zrovna tensona sem si chtel poridit... http://kytary.cz/tenson-elektricka-bask ... 07:0:0:1:0
Cenova hranice za basu u me je 5 litru, premyslim esi ibanez, zrovna tu, na kterou je tady nekde tema, nebo tenson ale i s mensim kombem tak 10 W,
Ma vubec 10 W kombo cenu porizovat?
hrat chci rock, a nejdriv by se to chtelo na tu basu naucit hrat
a az pak nakou kapelu
Cenova hranice za basu u me je 5 litru, premyslim esi ibanez, zrovna tu, na kterou je tady nekde tema, nebo tenson ale i s mensim kombem tak 10 W,
Ma vubec 10 W kombo cenu porizovat?
hrat chci rock, a nejdriv by se to chtelo na tu basu naucit hrat
Bee
Ty jednoduše bych to nehrotil a kup si buď Ibanez GSR 180 nebo Cort Action obě to jsou pasivky a v téhle cenové relaci jsou na začátek asi IMHO nejlepší. Pokud bys přeci jen chtěl zabruslit někam jinam tak se jukni po Fokuskách, ale z těch musí umět člověk už vybrat. Většinou jsem se setkal s těma Ibanezkama a Cortkama že měli na prodejně dobré kusy. Prohlídni to , nech si na to zahrát a vyber podle toho který zvuck se ti bude nej líbit. Samozřejmě hodně záleží na koerkcích a apecu ale to si pak doladíš sám. Apec ti na doma 10W bude v klidu stačit, pokud máš prachy tak Fender Rumble 15W pokud nemáš moc peněz tak buď toho 10W Kustoma nebo nějakého Lanýže (Laney). Víc to nemá smysl moc řešit. Nějaký ten rok ti to určo vydrží a jsou to dost univerzální basky. Asi tak. 
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Jju, taky doporučuju to moc nehrotit a koupit nějakýho Corta popř. tu Ibanezku.
Kombo na doma neber Fender Rumble 15, ale Warwick Blue Cab 15, kterého můžeš mít díky garanci nějnižší ceny v EU mnohem levnějšího a navíc je kvalitnější než ten Fender
Kombo na doma neber Fender Rumble 15, ale Warwick Blue Cab 15, kterého můžeš mít díky garanci nějnižší ceny v EU mnohem levnějšího a navíc je kvalitnější než ten Fender
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
V rámci květnových slev je BC 30 jen o 340 korun dražší [za 3.990,-] než sestři patnácka [co stojí 3.650,-]KIWI píše:Jju, taky doporučuju to moc nehrotit a koupit nějakýho Corta popř. tu Ibanezku.

- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
To není v rámci květnových slev, BC 30 stojí 3990 už dýl, vím to, kupoval jsem ho. Ale BC 15 nám podražil, stával 2990.Ebu píše:V rámci květnových slev je BC 30 jen o 340 korun dražší [za 3.990,-] než sestři patnácka [co stojí 3.650,-]KIWI píše:Jju, taky doporučuju to moc nehrotit a koupit nějakýho Corta popř. tu Ibanezku.
Samozřejmě kdybch kupoval něco za 3,5, tak koupím BC30, ale jak říkám, u Thomanna stojí jen 99éček
A jelikož kytary i třeba musiccenter mají garanci nenižší ceny v EU není co řešit, za 2,5 ho máte a je to kvalitka, an první pohled větší než u Fender Rumble 15..toho jsem měl totiž celel rok do teď
Na domácí hraní pohodička
navíc pro začátečníka 
Zkus hádat, když ho mám před pár dnama novýhoAlcarmo píše:Osobně nevím jak moc je to s tou garancí nejnižších cen v EU myšleno vážně...
2,6 skrz cosi..ale ne tady na kytarách, to mi ani neopověděli, ale na musiccenteru, tak jsem to kombo měl za dva dny doma.Alcarmo píše:Počkej, to ti to skutečně dali za 2,5?KIWI píše:Zkus hádat, když ho mám před pár dnama novýhoAlcarmo píše:Osobně nevím jak moc je to s tou garancí nejnižších cen v EU myšleno vážně...
Abych se ještě vrátil k těm basám, zkus se tu mrknout do toho topic GSR200, jsou dobrý typy na basy.
gratz k novymu kombicku kiwi .. 
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Garance funguje i u kytar.cz - osobní zkušenost, plus třeba to, že jsem kamarádům dohazoval kytaru třeba o 9,5k levněji než u nás, komba klidně o 8k a podobně...
Pokud by byl nějakej problém s cenama a jejich garancema, ozvěte se mi a já to zařídím...
Pokud by byl nějakej problém s cenama a jejich garancema, ozvěte se mi a já to zařídím...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jj
Nero jim napise maila a oni pro zmenu neodpovi
Nero jim napise maila a oni pro zmenu neodpovi
Audix OM2s
Audix OM2s
- Nero
- Rádce
jens e si rejpnul, nemusis se hned branit
Btw nechtej mi schovat toho Hohnera padlo do cervence? Pak bych ho za tech 7999 vzal 
Audix OM2s
Audix OM2s
- Nero
- Rádce