Linkin Park

Vše o kapelách a hudebnících ...
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Já je miloval a ted je nenávidim...
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Vůbec je nemusím,není to můj šálek kafe.Ale kdysi se mi celkem líbílo Hybrid Theory :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Nemusim..pro ne nic zazinyho spis strasna sr*cka-pro me
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Dobrá muzika ... u hybrid theory uz to slo z kopce :(
barry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od barry »

Hybrid Theory je pro mě nejlepší album od nich. Meteora dobrá, propracovanější, ale pro mě o něco míň chytlavější. A ty remixy jako je Reanimation a to album s tím černochem, to je děs. A minutes to midnight je pro mě něco absolutně nic neříkajícího, krom pár tracků, který se daj poslechnout. Ale tyhle songy mi znechutila mainstreamová media, která je pouštějí snad všude. Dokonce sem se omylem dostal na jednu diskotéku, kde vedle rihanny a dalších blbostí pustili linkiny. fuj :lol:
www.bandzone.cz/kokosass - alternative sweet metal :D
www.endofsummer.ic.cz - my festival :D
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

jediny klad na tom vsem muze byt ze se z radia semtam nevali jen popovy h***a ale taky aspon trochu kytarova muzika. jinak ta pisnicka co je ted hit- nechapu.. ani ja, amater bych nemel tu drzost udelat tak silene ohranou vec a jeste se s tim nekde prezentovat :)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Nějak moc je neposlouchám ale uznávám,linkin park se stali ikonou komerce,ale zas na druhou stranu ovlivnili spoustu kapel a lidí,něco světu dali...
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

Drobák píše:Nějak moc je neposlouchám ale uznávám,linkin park se stali ikonou komerce,ale zas na druhou stranu ovlivnili spoustu kapel a lidí,něco světu dali...
Ani bych nerekl, ze ovlivnili tolik kapel. Jejich hudba mi prijde silene monotonni, stale stejna kostra. A navic se to hraje vsude - na tom mi vadi to, ze by to spousta lidi ani neposlouchala, kdyby to nebylo tak znamy.
http://bandzone.cz/flamingwheel
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
suloco

Příspěvek od suloco »

Heh...docela zvláštní koukat s ena svůj příspěvek cca 3/4 roku starej. Věřte nebo ne ale mě už se to tak děsně oposlouchalo, že už to nemůžu vystát. Místo toho jsem objevil jiný skvělý kapely (povětšinou z období 80's a 90's) a tahle věc mi začla silně lézt na nervy :-D. Jinak na začátku jsem srovnával s RHCP. Hloupé ode mě. Ty redhoty jsem poslouchal dycky a patrně budu poslouchat do smrti...Neopposlouchali se mi ani v nejmenším, což bude asi vývojem jejich alb, každé trochu jiné (ale pořád redhotí ;-)).....no nic to jen takovej update mýho názoru. Peace :-)
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Linkin Park? To je co :shock:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Flink in parek
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
seblble
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seblble »

Řekni te mi kdo na nich tak v11 nebo 12 neujížděl.Já teda osobně jsem na nich dost závisel.Teď na nich nevisím,ale někdy si je i poslechnu a když jsme u toho tak z posledního alba se mi líbí akorát jedna píseň.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“