Linkin Park
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Hybrid Theory je pro mě nejlepší album od nich. Meteora dobrá, propracovanější, ale pro mě o něco míň chytlavější. A ty remixy jako je Reanimation a to album s tím černochem, to je děs. A minutes to midnight je pro mě něco absolutně nic neříkajícího, krom pár tracků, který se daj poslechnout. Ale tyhle songy mi znechutila mainstreamová media, která je pouštějí snad všude. Dokonce sem se omylem dostal na jednu diskotéku, kde vedle rihanny a dalších blbostí pustili linkiny. fuj 
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Ani bych nerekl, ze ovlivnili tolik kapel. Jejich hudba mi prijde silene monotonni, stale stejna kostra. A navic se to hraje vsude - na tom mi vadi to, ze by to spousta lidi ani neposlouchala, kdyby to nebylo tak znamy.Drobák píše:Nějak moc je neposlouchám ale uznávám,linkin park se stali ikonou komerce,ale zas na druhou stranu ovlivnili spoustu kapel a lidí,něco světu dali...
http://bandzone.cz/flamingwheel
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
Heh...docela zvláštní koukat s ena svůj příspěvek cca 3/4 roku starej. Věřte nebo ne ale mě už se to tak děsně oposlouchalo, že už to nemůžu vystát. Místo toho jsem objevil jiný skvělý kapely (povětšinou z období 80's a 90's) a tahle věc mi začla silně lézt na nervy
. Jinak na začátku jsem srovnával s RHCP. Hloupé ode mě. Ty redhoty jsem poslouchal dycky a patrně budu poslouchat do smrti...Neopposlouchali se mi ani v nejmenším, což bude asi vývojem jejich alb, každé trochu jiné (ale pořád redhotí
).....no nic to jen takovej update mýho názoru. Peace 
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...