Jam Session
Pravidla fóra
- Jimator
- Bandzone: krbanda
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar kuci, po delsi odmlce opet zpet. Tak uz vim v cem je problem. Vcera sem nahraval akustiku do kompu a zjistil zajimavou vec. Kdyz do kompu leze moc silnej signal, coz byl pripad i tech mych poslednich nahravek do jamu pac sem se snazil to cpúat co nejvic pres cistej a ten sem na kombu dost tavil, tak komp to sice nahrava bechybne, ale se zpozdenim!! A to ne ledasjakym, ale kolisavym. Vim ze to zni jako hovadina. Ale opravdu s rytmem problem nemam. Dlouho jsem zkoumal cim to je, az sem na to vcera prisel .. kdyz do kompu pustim slabsi signal, neni to problem, kdyz silnejsi, trada, vyrovnavaci pamet se pretizi a obcas se to projevi jakymsi sekanim se
Asi se vyseru na nahravani a budu postovat jenom videa. BTW, jedno sem prihodil. Ted tedy omluva za OT, al ebylo to jen ku vysvetleni "kvakvakvality" mych nahravek 
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, to je docela dobře možné, pokud má ten soft nebo zvukovka aktivni nějaký realtimový filtr, který odstraňuje nebo nějak upravuje špičky - může nestíhat a to se projevuje tím zpožděním. Nevím jakou máš zvukovku ale je dobré mít alespoň základní model něčeho kvalitního - např. cokoli od M-Audio. Né proto, že by dnešní pecky nestíhaly ale proto, že tyhle zvukovky mají vyřešeno časování a ke zpoždění nedochází.
P.S. Je to napsáno poněkud zjednodušeně
P.P.S. Tvůj klip z vedlejšího vlákna je výborný
P.S. Je to napsáno poněkud zjednodušeně
P.P.S. Tvůj klip z vedlejšího vlákna je výborný
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
jojo resim to same mam levnej soundblaster audigy za 500 kc a vyresil sem to spozdovani tak ze nahravam misto z mic jako "what u hear" tudiz si stopu s backing nedam do audacity ale pustim ji treba ve winampu a do toho hraju a nahravam vse do jedne stopy v audacity jako what u hear. problemy z toho sou ale zrejmy, neda se dobre vyvazit hlasitost kytara x backing atd atd. jinak opravdu se doporucuje treba m-audio fast track usb uz na ni setrimJimator píše:Nazdar kuci, po delsi odmlce opet zpet. Tak uz vim v cem je problem. Vcera sem nahraval akustiku do kompu a zjistil zajimavou vec. Kdyz do kompu leze moc silnej signal, coz byl pripad i tech mych poslednich nahravek do jamu pac sem se snazil to cpúat co nejvic pres cistej a ten sem na kombu dost tavil, tak komp to sice nahrava bechybne, ale se zpozdenim!! A to ne ledasjakym, ale kolisavym. Vim ze to zni jako hovadina. Ale opravdu s rytmem problem nemam. Dlouho jsem zkoumal cim to je, az sem na to vcera prisel .. kdyz do kompu pustim slabsi signal, neni to problem, kdyz silnejsi, trada, vyrovnavaci pamet se pretizi a obcas se to projevi jakymsi sekanim seAsi se vyseru na nahravani a budu postovat jenom videa. BTW, jedno sem prihodil. Ted tedy omluva za OT, al ebylo to jen ku vysvetleni "kvakvakvality" mych nahravek
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
http://www.edisk.cz/stahni/11732/tak.mp3_3.91MB.html něco jsem zkusil ...
TAkhle... je to strašný*Twisted.Brother* píše:http://www.edisk.cz/stahni/11732/tak.mp3_3.91MB.html něco jsem zkusil ...
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Modlim se za tebe, ať nemáš kanadypavel68 píše:Brácho buď v klidu.Ještě několik set konzultací soukromou cestou,tři lopaty knedlíkůa pět kýblů omáčky a je to tam.My to nevzdáme,viď![]()
Ať si někdo poslechne tvůj první počin a ten včerejší-jestli tam není posun,sežeru svý boty
Ale jo, určitě ses brácha zlepšil
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
sakra-bych tě přehlídl...no vida,už se to lepší,myslím že je to na dobrý cestě.tak si jdu pro vercajk a dám se do toho takyDark Axel píše:takže tu to je... mám z toho vcelku dobrý pocit, ale cítím, že jsem pákrát ujel. každopádně tohle je nejlepší verze, kterou jsem nahrál
http://www.box.net/shared/lykowz3fo0
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Jsem dneska ouplně levej a ne a ne trefit začátek-nějak tam není čeho se čapnout.Takže nic moc:
http://www.edisk.cz/stahni/89705/Gilmou ... .07MB.html
http://www.edisk.cz/stahni/89705/Gilmou ... .07MB.html
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Pavel68: Soustred se prosim na ladeni, napr. v tomto miste:
http://www.rohlik.cz/68bad.mp3
http://www.rohlik.cz/68bad.mp3
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
PAVEL 68- hodně tvejch nahrávek se mi líbí a myslim že jsou i na vysoký urovni ale tohle me trochu zklamalo, čekal sem to trochu jiný nicméne pořád špička v tomhle topicu , no víš no, nasadil sis sám latku vysoko
jenom tak mimo, můžu se zeptat jak dlouho hraješ celkově na kytaru ?
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
No jo-hlásil jsem že nemám denGreeg píše:PAVEL 68- hodně tvejch nahrávek se mi líbí a myslim že jsou i na vysoký urovni ale tohle me trochu zklamalo, čekal sem to trochu jiný nicméne pořád špička v tomhle topicu , no víš no, nasadil sis sám latku vysoko![]()
Greeg-od r. 81 do r.91 na kejtru,91-98 na basu.Znova jsem tačal až od Vánoc,těch 10 let jsem nehrábl na nic,nepočítaje zpívanou v hospě na basku takový to pim pam jednou za uherák
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
když toto téma začlo tak sem neměl moc času takže sem to přeskočila pak sem neměl náladu to tu prolízat. Teď sem se koukl tu na konec a podle mě tady hledáte uplně zbytečně chyby všude. Já bych zase nehledal úplnou dokonalost. To co sem si tady pustil z konce tak bylo všechno cool, mohl bych možná v om někde hledat chyby, ale to by podle mě bylo jen rejpalství.
BTWpřekvapilo mě že tady naprostá většina jedě děsně na feeling... Já vbětšinou učachřím ta 30sekundovej párakordovej nevýraznej doprovod a pak se válím po pokoji a vydávám skřípavý zvuky.
BTWpřekvapilo mě že tady naprostá většina jedě děsně na feeling... Já vbětšinou učachřím ta 30sekundovej párakordovej nevýraznej doprovod a pak se válím po pokoji a vydávám skřípavý zvuky.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
A hraješ si na Medicopter 117 co?turbo_MaCk píše:když toto téma začlo tak sem neměl moc času takže sem to přeskočila pak sem neměl náladu to tu prolízat. Teď sem se koukl tu na konec a podle mě tady hledáte uplně zbytečně chyby všude. Já bych zase nehledal úplnou dokonalost. To co sem si tady pustil z konce tak bylo všechno cool, mohl bych možná v om někde hledat chyby, ale to by podle mě bylo jen rejpalství.
Ale zas tak to hledání dokonalosti není špatný ale nesmí se to přehánět (
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009