Vlasta Redl
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Vlasta Redl
Tak co vy na Vlastu???
Co si myslíte o jeho tvorbě a AG Fleku?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Já su do něho zabouchlý od té doby co si tata koupil jeho CD...cca rok 97??? Nevim přesně, no a myslím, že je to láska na celý život (můj ne Vlastův(dycky před koncertem říká, dneska umřu, cítím toNesst píše:Poslední dobou jsem se do něho celkem dosti zamiloval...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jo,tak to se musim přidat. Redl je taky moje srdcovka (stejně jako Dr. tráva,Nohavica,Plíhal,Merta,Poutníci.......)
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- Jimator
- Bandzone: krbanda
- Kontaktovat uživatele:
Jako clovek:
panovacnej alkoholik, kterej se neumi ovladat, moc dobre si uvedomuje jak je dobrej a proto je tezky s nim vyjit
Jako muzikant:
podle meho nejlepsi cesky aranzer, neskutecny sluchar, ovlada bravurne 5 nastroju, k tomu prefektne dalsich sedm, jinak vseobecna fama, ze na co jednou chytne toninu, na to do mesice hraje je krapet prehnana, nicmene ma na konte takove kousky, jakoze mesic pred nahravanim cd zkusil zahrat na nastroj, na cd uz na nej v nekolika pisnich hral a do roka na nej hral tak samozrejme, jako by to delal deset let.
Secteno a podtrzeno, jen malo veci od nej me nebavi. A reagoval bych na Axela, nejen folkova scena, ale jeho bigbeatova era byla tez dosti silna a dnes se ani tak moc o folku neda hovorit, protoze fuzuje folk, pop, folklor i rock dohromady.
Pro neznale urcite stoji za poslech album Dohrala hudba, Dopisy z kvetin
panovacnej alkoholik, kterej se neumi ovladat, moc dobre si uvedomuje jak je dobrej a proto je tezky s nim vyjit
Jako muzikant:
podle meho nejlepsi cesky aranzer, neskutecny sluchar, ovlada bravurne 5 nastroju, k tomu prefektne dalsich sedm, jinak vseobecna fama, ze na co jednou chytne toninu, na to do mesice hraje je krapet prehnana, nicmene ma na konte takove kousky, jakoze mesic pred nahravanim cd zkusil zahrat na nastroj, na cd uz na nej v nekolika pisnich hral a do roka na nej hral tak samozrejme, jako by to delal deset let.
Secteno a podtrzeno, jen malo veci od nej me nebavi. A reagoval bych na Axela, nejen folkova scena, ale jeho bigbeatova era byla tez dosti silna a dnes se ani tak moc o folku neda hovorit, protoze fuzuje folk, pop, folklor i rock dohromady.
Pro neznale urcite stoji za poslech album Dohrala hudba, Dopisy z kvetin
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Je to alkac!Ale pisnicky ma dobry...tata ho poslouchal,kdyz jsem byl malej,takze ty pisne znam skoro nazpamet 
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
jj, dobří umělci bejvaj někdy pěkně vyšinutý (asi daň můze) a Vlasta mezi takový určitě patří - bohudík i bohužel - každýmu kdo co chce....
Je jenom málo věcí co z té jeho tvorby napříč žánry nemusím, nejraději mám ty folkrockovky a jeho spolupráci s Markytánem a Viktorínem, ty akustický kytary fakt můžu.
Je jenom málo věcí co z té jeho tvorby napříč žánry nemusím, nejraději mám ty folkrockovky a jeho spolupráci s Markytánem a Viktorínem, ty akustický kytary fakt můžu.
Můj velice oblíbený..jinak bydlí nedaleko nás a s jeho synem jsem chodil na základce do školy, doted se známe... 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Brácha tuší mvšechny jeho CD, takže toho mám taky hodně zaslechnutýho..dobrý jsou CD s AG Flekem, Každý den jinak i Lenkem a Janouškem..prostě dobrá muzika...
P.S.: Za čtvrt hodiyn jsem jdem zabrnkat s jeho synátorem

P.S.: Za čtvrt hodiyn jsem jdem zabrnkat s jeho synátorem
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Na kloboučku to byl opravdu masakrSwamp píše:Osobní setkání taky nic moc, ale jako muzikant je výbornej, halvně na Kloboučku mě fakt dojal
Pán je sice poněkud arogantní ale je moc dobrej, svýho času jsem na jeho věcech hodně ulítával.
Nejradši mám desku Ag fleku Tramtárie na které spolupracoval s Markytánem a s muzikanty z tehdy rodícími se Buty (kteří po tramtárii hned začali točit svou první desku)
Super desky jsou taky Dohrála hudba, Na výletě.
Bohužel poslední deska Dopisy z květin se mi vůbec nelíbí.
Jeho spolupráce byla přínosná třeba taky pro desky Fleretu, Janouška, Horkýho,...
Za současné situace (kdy KDJ hraje s původním flekem a buty jsou tak nějak v útlumu) by se mi líbilo, kdyby zas spojili síly právě s Butama, to mohlo dopadnout opět velmi dobře.
Každopádně Redl je špička ve svém oboru. Chybí mu myslím poslední meta - zdolat ty hitparády, což mu přeju
http://www.redl.cz/info.htm
Fender Strat Highway One Wine Red
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
viz. František Dobrota...kdyby tam ten song nebyl tak ho mám docela rádfelixx píše:tak třeba zrovna Buťákům hitparády nikterak neuškodily nebo snad ano?
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
to že se ty písničky třeba zprotiví je už věc jiná, pořád jsou dobré, to kapelu nijak neshazuje.
masy jsou šťastné, interpret má z čeho žít a vše funguje tak nějak líp...
VR na to má, jen jestli o to stojí že
masy jsou šťastné, interpret má z čeho žít a vše funguje tak nějak líp...
VR na to má, jen jestli o to stojí že
Fender Strat Highway One Wine Red