To podstatné:
Hrál jsem na Crate FW 65 a kejtra byla Cort, takovej ten černej stratocaster H-S-S. Pařil jsem chvilu a nekotlil jsem to na 100% ale tak na 40% max a -> Zvuk to mělo luxusní. Hrál jsem na čistej kanál s reverbem a krása zvuk, moc se mi líbil. Pak jsem tam nachvíli dal Hi-Gain kanál a pobuřil. Moc jsem si nehrál s ekvalizérem, ale i během chvilky jsem tam natočil zvuk, který z toho fendera teda určitě nevypadne. Slušná metla
Takže podle mě, je na tyto účely lepší ten Crate, už třeba i kvůli ceny, dá se tuším sehnat o litr levněji, než ten fender + člověk na metlu nemusí mít k němu podle mě ani krabku, což u fendera asi jo...
Story kolem:
Asi 3-4 týdny jsem psal do muzikant.cz aby to kombo zařídili. 2* mi psali, že ho budou mít, přičemž jednou, že ho fakt MAJÍ, po mailu vpohodě, ochotní. Z předchozích zkušeností jsem tam raději šel s kámošem "aby nás bylo víc" protože -> ten prodavač je fakt kus vola !!! Přístup a jednání typu: "Tak ty sis objednal kombo jen na test, kde žiješ?! Teď sis to zkusil, tak bysis to měl koupit, jinak tě prohodím oknem a příště tě zastřelím, jak tu vkročíš"
Přišli jsme tam, 15 minut čekali, než teda oběhal 5 zcela nic nepotřebujících lidí, pak nám sdělil, že žádnou FW 120 tam nemá !!!! Tak jsem tam teda sám našel aspoň tu 65ku. Pak se nám skoro vysmál, že nemáme svoji kytaru se kterou to zkusíme. Po minutě vzal kytaru a kabel, zapojil a naštěstí odešel kvůli příchozím lidem. Tak jsme to v cuku-letu vytestili
Co budu živ už tam nikdy nevkročím, ani moji kámoši
Docela jsem se ale divil, že se člověk dneska s takovým prehistorickým jednáním může setkat i takové prodejně.
AMEN
PS: Sorry, ale fakt jsem to potřeboval napsat, jako satisfakci