já chci lampu!

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

z toho IMG se dá vytočit Hi-gain na metlu? VK mi přijde takový trapný... :lol:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

IMG má kámoš a hraje s tim i Grind - jinak pavel2,který tu kdysi byl dost aktivní (mimo jiné kytarář) ho má/měl a nemohl si to kombo vynachválit tvrdil že ho postavil i vedle duala a ten IMG se v pohodě prosadil :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

a neměl to něčím dokrmený? prej to hraje jak JCM 800..
afektband

Příspěvek od afektband »

Enty™ píše:a neměl to něčím dokrmený? prej to hraje jak JCM 800..
Tak nějakej pedál není porblém potom dokoupit. Možná by stálo za úvahu i aparát Hocke, nějakej jednokanál. Když už teda nechceš VK :D
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jo HOCKE go - já myslim že IMG má gainu až až.

Enty™

Příspěvek od Enty™ »

mno já nevim, tady na fóru sem našel že to zas tolik zkreslení nemá... :?
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Enty™ píše:hele já chci taky lampu, co takhle Laney LC50 http://kytary.cz/laney-celolampove-komb ... :Laney:1:0 stojí to za ty prachy? a dá se s tím vytočit zvuk na nějaký tvrdší styl, řekněme třeba metal? nebo je to čistě british rock? :lol:
Mám 15W verzi.
Když votočíš gain doprava, tak je to středovo-vejškový zkreslení, a vybaví se mi při něm takový ty starý punkáči...
Vůbec to nemá basy...
Takže metal určitě nejvíc ne.
Jinak za 20K koupíš líp, to i ten valveking je asi fakt lepší.
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

a to IMG? :roll:
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

tak Pavel2 pořád IMG má, před 14 dny mi předělával vnitřek kytary+snímače a u toho mi povídal, že byl na koncertě a někomu tam odešla pojistka v Mese(bohužel nvm u jakýho typu) a on zapůjčil to IMG, majitel Mesy se prý pěkně divil jak IMG hrne:) samozřejmě připojené k 4x12 Mesa boxu, ale abych odpověděl někdo se tu ptal na zkreslení, tak na hardrock bohatě vystačí, ale na metal už to není, sám sem na to hrál a zvuk to má opravdu pěkný, taky loupne při prvním přepnutí kanálů , ale to je jen takový detail, zajímalo by mě jak by to znělo s nějakým pěkným OD
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

ja mel IMG sice ne lampu ale tranda ale to mame skoro stejny.
Metlu jsem z nej nevytocil ale punk-rock hard rock jo pak sem to jeste nakopaval grungem a zvuk pak to melo fakt husty.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Disasterpiece píše:ja mel IMG sice ne lampu ale tranda ale to mame skoro stejny.
Metlu jsem z nej nevytocil ale punk-rock hard rock jo pak sem to jeste nakopaval grungem a zvuk pak to melo fakt husty.
to nemáme vůbec stejný. Společný to mělo akorát nápis IMG. Srovnej peavay classika a valveking a tos ou to obě lampy od stejnýho výrobce
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

hele a když to dokrmím nějakým OD tak to jenom získá trošku zvuk na sóla nebo to i víc zkreslí? a co distortion? ten se moc nehodí před lampu?
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Disasterpiece píše:ja mel IMG sice ne lampu ale tranda ale to mame skoro stejny.
Čeho já se tady nedočkám, lampa a tranďák skoro to samý?hrál si někdy vůec na lampu?

Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Red Bull píše:
Čeho já se tady nedočkám, lampa a tranďák skoro to samý?hrál si někdy vůec na lampu?
hral jsi nekdy na trandak? stejne hloupa otazka.
Ja jsem se vyjadril spatne sory mel jsem na mysli charakter zvuku ze je to takovy stredovejsi a do Marshala.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

OK beru jo já hrál na tranda - nebojim se to říct,ale lampa je lampa.

Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

dobre nebojim se taky rict mam lampu doma.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Vidíš jak nám to jde,ale konec OT.

rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Mám dotaz: :lol: Takže už nějakou dobu si brousim zuby (a ještě nějakou dobu asi budu :lol:) na Fender Blues Junior, protože se mi tohle kombo zdá pro mě vcelku ideální. Budu s tim hrát i doma, takže 15 W je paráda a časem vyměnim reprák za ten Jensen co je v tý NOS verzi pokud jí tu neseženu, ale co sem se chtěl zeptat. Když koupim takovýhle kombo, jestli se z toho dá s přidáním nějakejch krabek vytáhnout podobný zkreslení jako třeba používali Alice in Chains nebo Rage Against The Machine. Jde mi o to, jestli je nutný dělat při výběru kombíčka nějakej kompromis pokud chci hrát s vintage zvukem (Jimi, SRV a podobně) a současně někdy si i zahrát nějaký ty modernější pecky. Tak co? :D
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
termyx

Příspěvek od termyx »

rasomaso píše:Mám dotaz: :lol: Takže už nějakou dobu si brousim zuby (a ještě nějakou dobu asi budu :lol:) na Fender Blues Junior, protože se mi tohle kombo zdá pro mě vcelku ideální. Budu s tim hrát i doma, takže 15 W je paráda a časem vyměnim reprák za ten Jensen co je v tý NOS verzi pokud jí tu neseženu, ale co sem se chtěl zeptat. Když koupim takovýhle kombo, jestli se z toho dá s přidáním nějakejch krabek vytáhnout podobný zkreslení jako třeba používali Alice in Chains nebo Rage Against The Machine. Jde mi o to, jestli je nutný dělat při výběru kombíčka nějakej kompromis pokud chci hrát s vintage zvukem (Jimi, SRV a podobně) a současně někdy si i zahrát nějaký ty modernější pecky. Tak co? :D
za cenu blues juniora můžeš sehnat bazarovej blues deluxe což neni jednokanál jako junior a má v rámci možností lehčí vintage zkreslení na moderní věci koupíš krábu a je to.. 8) a máš to na doma, zkušebnu i pódia
to a to a za chvíli zas tohle
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

termyx píše:
rasomaso píše:Mám dotaz: :lol: Takže už nějakou dobu si brousim zuby (a ještě nějakou dobu asi budu :lol:) na Fender Blues Junior, protože se mi tohle kombo zdá pro mě vcelku ideální. Budu s tim hrát i doma, takže 15 W je paráda a časem vyměnim reprák za ten Jensen co je v tý NOS verzi pokud jí tu neseženu, ale co sem se chtěl zeptat. Když koupim takovýhle kombo, jestli se z toho dá s přidáním nějakejch krabek vytáhnout podobný zkreslení jako třeba používali Alice in Chains nebo Rage Against The Machine. Jde mi o to, jestli je nutný dělat při výběru kombíčka nějakej kompromis pokud chci hrát s vintage zvukem (Jimi, SRV a podobně) a současně někdy si i zahrát nějaký ty modernější pecky. Tak co? :D
za cenu blues juniora můžeš sehnat bazarovej blues deluxe což neni jednokanál jako junior a má v rámci možností lehčí vintage zkreslení na moderní věci koupíš krábu a je to.. 8) a máš to na doma, zkušebnu i pódia
Jo a když je to jednokanál, tak to znamená že zkreslení tam udělám vysolením lampy a u dvoukanálu že to má clean a drive jo? :D Já jen aby mi v hlavě nedošlo k nedorozumění. :lol: Jo a jaký myslíte že je asi tak riziko kupovat tady něco z bazáče? Já mám totiž na bazarový věci trochu fóbii, vždycky si řikám "To né to donesu domů, zjistim že je to posraný a pak se s nim ještě budu dohadovat." :lol: Myslíte že je to tak vostrý? Jo a když bych vám tu hodil odkaz na nějakej inzerát, dokázal by někdo určit jestli je to důvěryhodný nebo ne?

PARANOIA RULEZ!!! :lol: :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“