V osmnácti, když jsem začínal hrát (kde jsou ty časy
Jestli máte někdo zkušenosti, budu vděčnej za všechny rady a nápady.
Jarda
jn...ale když to dá do gigbagu a ten do igelitu....to bude podle mě goodSmrťokvítek píše:No a hlavně je asi jedno do čeho to dáte protože ony konce strun bývají dost ostrý, viz potrhané gigbagy. Takže dávat bacha.
To bude asi nejlepsi. Ted uz jen najit tak velkej igelit, aby se tam vesla. Diky vsem za radyTom49 píše:jn...ale když to dá do gigbagu a ten do igelitu....to bude podle mě goodSmrťokvítek píše:No a hlavně je asi jedno do čeho to dáte protože ony konce strun bývají dost ostrý, viz potrhané gigbagy. Takže dávat bacha.
Ten byl dobrej, ale na vodu si teda neberu vesla, ale pádla! Leda by jel na veslicipavel68 píše:Mno vesla si vezmi určo-na vodu bez vesel je to imho ouplně na pikaču...
Ah, já si fakt nevšiml, čí mej to delší, tím víc tam hledám tu otázku, problém, než okolní kecy, takže tohle jsem přehlídNesst píše:Sorry, ale už mi to nedá a musím to sem napsat. Všichni, co radíte, aby si koupil nějakýho levnýho Stagga, tak si znovu přečtěte úvodní příspěvek![]()
"...Moje druhá kytara je levná westernka od staggu. S tou bych tam zaválel, ale zase se o ní bojim (je vidět, že jsem už pobral trochu rozumu). "![]()
![]()
Jsem si všiml, že se ti to stává častějcKIWI píše:Ah, já si fakt nevšiml, čí mej to delší, tím víc tam hledám tu otázku, problém, než okolní kecy, takže tohle jsem přehlídNesst píše:Sorry, ale už mi to nedá a musím to sem napsat. Všichni, co radíte, aby si koupil nějakýho levnýho Stagga, tak si znovu přečtěte úvodní příspěvek![]()
"...Moje druhá kytara je levná westernka od staggu. S tou bych tam zaválel, ale zase se o ní bojim (je vidět, že jsem už pobral trochu rozumu). "![]()
![]()
To přeháníš...nejsem přece ten první kdo to přehlíd tady to...neva, konec debaty k této věci...Nesst píše:Jsem si všiml, že se ti to stává častějcKIWI píše:Ah, já si fakt nevšiml, čí mej to delší, tím víc tam hledám tu otázku, problém, než okolní kecy, takže tohle jsem přehlídNesst píše:Sorry, ale už mi to nedá a musím to sem napsat. Všichni, co radíte, aby si koupil nějakýho levnýho Stagga, tak si znovu přečtěte úvodní příspěvek![]()
![]()
. Poučení: Číst pořádně úvodní příspěvky