Ibanez-RG 270 EX

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Ibanez-RG 270 EX

Příspěvek od hardcore guitarist »

NEvíte něco o téhle kytaře?Něco sem hledal a vím že se vyráběla kolem roku 96,má kulatější hrany a je prej z překližky??? :shock:
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

Nemáš vobrázek? Nějak nemůžu nic pořádnýho najít.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

To je DX, ne EX.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Aha pardon ale o té sem toho taky nenašel nic :cry:
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

Tak jsem konečně našel co jsem potřeboval, totiž pořádnou fotku. Znam dva lidi co maj tu řadu EX, jeden je náš druhej kytarista (vintage kobyla, zelená) :D a potom kytarista z kapely 3Brats (ten má červenou s floydem). Snímače jsou tam dost tragický, na to že ty kytary nový dřív stály asi 15k, ale to asi bude taky stářím. Ta vintage kobyla je z dost blbýho materíálu, ty důlky kde drží pružiny už má tři rozlámaný, že tam ta pružina dát nejde, další jsou napraskaný, ale to asi bude taky únava materiálu. Pražce už má taky vymačkaný-asi taky únava materiálu, ale co mě překvapilo bylo dost dobrý odstínění elektroniky. Ta kytara s floydem je na tom o dost líp, floyd je tam původní, akorát jsou tam nový kameny. Obě kytary maj teda perfektní krky, sice jenom 22 pražců, ale spoustě lidí to nevadí. Taky to určitě není z překližky, ty kytary maj i docela pěknou vrchní desku s decentní kresbou dřeva. Lak na obou taky asi dost pamatuje ale není to na něm vidět. Ladící mechaniky a nultej pražec jsou taky v dost dobrý kondici. to stejný zámky u floyda. Takže kdyby někdo chtěl tuty kytary kupovat, tak bacha na vintage kobylku, kameny na floydu, pražce, poťáky-ty jsou na obou kytarách už dost v prdeli-zase stáří. a snímače, Čeho bych řekl se nemusíte bát jsou vrtule, nebo ohnutý krky-pokud teda majitel nebyl kretén a o kytaru se staral a taky lože krku, který jsou na obou kytarách perfektní.

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Snímače vyměním,potáky nechám nastužit a floyd sravit.otázka je jestli nebude lepší vzít jinou :?
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Snímače vyměním,potáky nechám nastužit a floyd sravit.otázka je jestli nebude lepší vzít jinou :?
Jestli chceš brát jednu z těch z bazaru, tak tam žádná taková není. Jestlis našel nějakou jinou tak dobře. ASi takhle elektronika bude chtít vyměnit komplet celá, což je když budu počítat s RM tak 2200,--2300,- nový kameny do floyda rozhodně nebudou levný, cca 1200,-. A přepražcování je taky drahý. Ale tohle všechno taky bejt nemusí, záleží na tom v jakým stavu ta kytara je. A za kolik bys jí kupoval?

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Zitra jedu jednu vyzkoušet za 5tku...prej je ze zadu naštíplý lak to asi celé přestříkat že?
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Zitra jedu jednu vyzkoušet za 5tku...prej je ze zadu naštíplý lak to asi celé přestříkat že?
Ne nedá, jakmile je lak poškozenej, tak abys ho vrátil do původní podoby, tak je potřeba udělat celej novej, ale lak bych vůbec neřešil, zvlášť když je to zezadu.

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Já myslel že bych to nechal komlet přestříkat....a kdyby tam nedej bože bylo naštípnuté dřevo co s tím?
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Já myslel že bych to nechal komlet přestříkat....a kdyby tam nedej bože bylo naštípnuté dřevo co s tím?
Tohle jsou naprosto nepodstatný (na zvuku se neprojevující) kosmetický vady. Maximálně toho typa stáhnout o pár peněz, za to, že to má blbej lak.

nazaret

Příspěvek od nazaret »

nazdar kámo, mám rg270 dx jak mám v popisu též v tý zelený barvě, je to ještě poctivá korejská výroba a musim uznat, že je to vidět, alespoň ta moje se zdá být zcela bez chyby. Krk prvotřídní, výztuha funguje jak má. Překvapila mě váha-5kg ty nový modely sou 3,5kg. Lípa je krásná-hutný basy, vyvážený spektrum. Floyda mám v poho nejen že ho moc nepoužívam, ale ikdyž to taháš jak kočku za ocas tak nijak velký rozladění nečekej,ale to bude seřízením. Jediný mínus sou bezesporu snímače. Ibanez Powersound-na ty sem chválu ještě neslyšel, takže jedna rada-šup s nima do koše. Po výměně snímačů a po´táků to může bejt slušný dělo za málo peněz. Toť vše doufám, že stačí.
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

nazaret píše:nazdar kámo, mám rg270 dx jak mám v popisu též v tý zelený barvě, je to ještě poctivá korejská výroba a musim uznat, že je to vidět, alespoň ta moje se zdá být zcela bez chyby. Krk prvotřídní, výztuha funguje jak má. Překvapila mě váha-5kg ty nový modely sou 3,5kg. Lípa je krásná-hutný basy, vyvážený spektrum. Floyda mám v poho nejen že ho moc nepoužívam, ale ikdyž to taháš jak kočku za ocas tak nijak velký rozladění nečekej,ale to bude seřízením. Jediný mínus sou bezesporu snímače. Ibanez Powersound-na ty sem chválu ještě neslyšel, takže jedna rada-šup s nima do koše. Po výměně snímačů a po´táků to může bejt slušný dělo za málo peněz. Toť vše doufám, že stačí.
Tu máš z druhé ruky?
to afekt:říkal sem že sem puntičkář až mě to s**e takže se to nijak spravit nedá?
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

:D to mi připomíná tu protrhlou síťku na H&K hlavě :lol:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
nazaret

Příspěvek od nazaret »

Tu máš z druhé ruky?

jj mám, kupoval sem ji 6600kč, v sériovym stavu tj. žádnej tuning :D
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:
nazaret píše:nazdar kámo, mám rg270 dx jak mám v popisu též v tý zelený barvě, je to ještě poctivá korejská výroba a musim uznat, že je to vidět, alespoň ta moje se zdá být zcela bez chyby. Krk prvotřídní, výztuha funguje jak má. Překvapila mě váha-5kg ty nový modely sou 3,5kg. Lípa je krásná-hutný basy, vyvážený spektrum. Floyda mám v poho nejen že ho moc nepoužívam, ale ikdyž to taháš jak kočku za ocas tak nijak velký rozladění nečekej,ale to bude seřízením. Jediný mínus sou bezesporu snímače. Ibanez Powersound-na ty sem chválu ještě neslyšel, takže jedna rada-šup s nima do koše. Po výměně snímačů a po´táků to může bejt slušný dělo za málo peněz. Toť vše doufám, že stačí.
Tu máš z druhé ruky?
to afekt:říkal sem že sem puntičkář až mě to s**e takže se to nijak spravit nedá?
Dá, celý zbrousit a udělat komplet novej lak.

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Joey píše::D to mi připomíná tu protrhlou síťku na H&K hlavě :lol:
To bnys nebyl ty že aby sis nerýpnul.....ne že bych si chtěl rýpnout ale ty si mi taky pořád připomínal že se ptám jestli je to dobré na metal.....proč nepíšeš něco smysluplnějšího jenom tady do někoho ryješ....to asi jenom aby sis nabral co nejvíc příspěvků....co si tak všímám dneska je to podruhé....nic proti :D
to nazareth:takže to foleydko v pohodě jo?a co zámky?
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:
Joey píše::D to mi připomíná tu protrhlou síťku na H&K hlavě :lol:
To bnys nebyl ty že aby sis nerýpnul.....ne že bych si chtěl rýpnout ale ty si mi taky pořád připomínal že se ptám jestli je to dobré na metal.....proč nepíšeš něco smysluplnějšího jenom tady do někoho ryješ....to asi jenom aby sis nabral co nejvíc příspěvků....co si tak všímám dneska je to podruhé....nic proti :D
to nazareth:takže to foleydko v pohodě jo?a co zámky?
Zámky už jsou taky maličkost, důležitý jsou kameny, šrouby a pružiny na kobyle

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Super dneska jedu jednu vyzkoušet tak napíšu pocity....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“