Kluci díky za názory, včera jsem nad tím bádal a došel jsem zhruba ke stejnýmu závěru... koupím tohle, je to dokonce za 4000 kytara i futrál dohromady. Na nějakou dobu mi to jako začátečníkovi rozhodně stačit bude, o to nemám strach. A až se to trochu naučím a porozumím tomu tak si třeba začnu šetřit na pořádnou značkovou kejtru. Rád bych proniknul do těchhle věcí okolo snímačů, zkusím to tady trochu prolustrovat. Díky za rady, pomohli jste mi!
Ginie píše:a co treba si jeste polozit jednu otazku .... ses si jistej ze zrovna squiera ? muzes si koupit i neco jinyho , koukni treba na corty straty nebo na fokusy
a zase Cort, fokus zacinam bejt alergickej na tydle znacky.
Ginie píše:a co treba si jeste polozit jednu otazku .... ses si jistej ze zrovna squiera ? muzes si koupit i neco jinyho , koukni treba na corty straty nebo na fokusy
a zase Cort, fokus zacinam bejt alergickej na tydle znacky.
Tak vono jiny mooc u nas v tyhle cenovy relaci nesezenes..jasne ze by hned bral treba fendra no ale ma na to par tisic tak co chces
Ještě by to chtělo aby někdo zkusil ty Tanglewoody a srovnal. Potom by jste případně mohli být alergičtí na další značku, nebo další značku zatracovat.