s dynamickou klaviaturou alebo bez ?

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
jackie47

s dynamickou klaviaturou alebo bez ?

Příspěvek od jackie47 »

no takže cem si kupiť niaky ten Keyboard a potreboval by som poradiť čo je to ta dinamicka klaviatura a čo je to uhozova dinamika načo to je dobre a tak a či bude lepsie kupiť niečo dinamicke alebo bez :) inak som uplny začiatočnik...zatial by som mal zaujem o toto http://www.muziker.sk/Default.aspx?Yama ... od_id;8540 ALEBO toto http://kytary.cz/skytronic-sk-200/95566/?SE4707:0:0:1:0
kennedys

Příspěvek od kennedys »

Dynamicka klaviatura a uhozova dynamika je predpokladam to samý - klávesy prostě reagují na sílu úderu. Cenově se to pak liší podle výbavy, mechaniky, okt. rozsahu , zvuku atd. Keyboardy bez dynamiky patří do kategorie dětských hraček a navíc většinou nemají ani midi výstup. Takže je to asi jasné :) Hodně zdaru při výběru!
jackie47

Příspěvek od jackie47 »

aha diki moc a nevieš či ma ten prvy tu dinamiku ? lebo na tu cenu vieš by aj mohol myslim... no a dalej je tam že ten prvy ma 32 tónovú polyfóniu a ten druhy 24...to je zle ? a načo je midi vystup ? tomu tiež nerozumiem... ktory by si mi odporučal s tych dvoch ? sory ale v tomto som uplny lajk :D alebo hnup da sa povedať :D ...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Urcite klavesy s dynamikou. Doporucuju vybirat rovnou takto:
http://kytary.cz/klavesy/keyboardy/s-dy ... 53A0%253A0

MIDI vystup je na propojeni s kompem, muze se ti do budoucna hodit, rozhodne bych kupoval uz klavesky s MIDI vystupem.
Jestli jsi zacatecnik, tak nemusis resit, jestli 24 nebo 32-hlasou polyfonii.
A rozhodne bych kupoval overenou znacku, Skytec bude prevleceny Sencor, Omnitronic a podobne... A tyhle znacky zrovna neoplyvaji kvalitou a spolehlivosti.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

S :)
koukej na bazar, nedavno tam byl Rolnad za 32000 slevnenej na 8, casem tam zas pride neco, co bude hodne dobry a hodne levny...
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

By the way, na drtivé většině keyboardů s klávesovou dynamikou (čtěte: ještě jsem jiný než takový neviděl:)) se dá ta dynamika vypínat a zapínat, občas se to dá použít, hlavně když třeba jedeš smyčse a potřebuješ aby to bylo všechno stejně nahlas.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

sorry, ale pokud na to umis, ta ks timhle bys nemel mit problem :D
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Já jsem doma měl nejlevnější Casio a fakt sem se každý týden těšil na to, až s budu moct zahrát u učitele/učitelky, kde byla dynamická klaviatura standardem. Ber jedině dynamiku, je to zábavnější.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

a vem si sebou nejakyho klaviristu, at ti vybere poradnou klaviaturu ;)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Asanoth píše:a vem si sebou nejakyho klaviristu, at ti vybere poradnou klaviaturu ;)
To každopádně..navíc taky doporučuju s dynamikou, mám doma bez a je to peklo...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Asanoth píše:sorry, ale pokud na to umis, ta ks timhle bys nemel mit problem :D
No, jednou se mi podařilo hrát někde současně na klávesy a na bicí. Respektive jednou rukou ahordy, jednou rukou osminky do zavřený hajtky a nohou čtvrtky na kopáku. To byl mazec vychytat to sílu úderu do kláves:) Ale uznávám že když člověk nedělá takový hovadiny tak je to fuk:D
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

to si nekdy zkusim :D
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“