Boss AW-3
Pravidla fóra
Taky do něj možná někdy pujdu.
myslím že topic o tomhle tu už byl, ale nikdo nereagoval...
myslím že topic o tomhle tu už byl, ale nikdo nereagoval...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mně není jasný, co ti není jasnýNero píše:Abych řekl pravdu, doposud jsem zcela nepochopil smysl auto-wahu... Teda chápu, že u basy se to dá využít asi v pohodě, ale u kytary... Že by nějaký funky riffy či co?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Nero
- Rádce
Hmm, reakce po 5 měsících, teda Kiwi, to sis dal na čas...
Hele, prostě mi to připadá zbytečný, radši vezmu normál wah-pedál a reguluju si kvákance jak se mi zachce... Ale nechat to na nějakým čipu, aby to chytal podle dynamiky, to mi připadá dost blbý...
Hele, prostě mi to připadá zbytečný, radši vezmu normál wah-pedál a reguluju si kvákance jak se mi zachce... Ale nechat to na nějakým čipu, aby to chytal podle dynamiky, to mi připadá dost blbý...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Já chtěl odpovědět už děsně dlouho, ale prostě jsem se k tom unějak nedokopal a vono už je to tak dlouho, njn čas letí jako blázen...Nero píše:Hmm, reakce po 5 měsících, teda Kiwi, to sis dal na čas...
Máš asi pravdu, možná se to hodí spíš pro baskytaru...ale i u kytary se to využití najde.
kde ? rekni mi jedinej riffKIWI píše:Já chtěl odpovědět už děsně dlouho, ale prostě jsem se k tom unějak nedokopal a vono už je to tak dlouho, njn čas letí jako blázen...Nero píše:Hmm, reakce po 5 měsících, teda Kiwi, to sis dal na čas...
Máš asi pravdu, možná se to hodí spíš pro baskytaru...ale i u kytary se to využití najde.
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
vseobecne bych rekl, ze je to idealni efekt pro funky. pokud mas cely song kvakat a neni potreba nejaka vyrazna "uprava" tech kvaku, tak je to urcite lepsi nez normal kvakadlo, nohu by sis uslapal a jeste by to mohlo byt docela ruznorody pokvakani, coz se muzem nekomu libit, jinemu treba zase ne.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Tieto pedaly kombinuju aj envelope filter, ktory sa normalnym kvakadlom neda napodobnit. Alebo sa to da pouzit ako frekvencny filter - bez kvakania, konstatny.
Ja osobne som tomu zvlast na chut neprisiel, ale kazdu chvilu mi ma dojst Digitech Synth Wah, z neho sa daju dostat zaujimave synteticke zvuky
to uz asi malokoho oslovi, ale ja rad experimentujem 
Ja osobne som tomu zvlast na chut neprisiel, ale kazdu chvilu mi ma dojst Digitech Synth Wah, z neho sa daju dostat zaujimave synteticke zvuky
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Myslíš na baskytaru? Nemyslím samozřejěm pořád, ale nějaká vyhrávka...třeba tady od 3:00Ginie píše:
kde ? rekni mi jedinej riff
http://www.youtube.com/watch?v=hNOHAGv5cI4
Fakt? Já právě asi budu kupovat Q-Troan taky...jakej je? Máš třeba srovnání s touto AW3?noc33 píše:Tak já používám 3 envelope filtry a celkem dost...ehx qtron+doctor q a tone faktor (varianta na dod 440filter).
Tak boss neznám, u ehx rozhodně doporučuji sehnat starou velkou verzi buď mini qtron-jednodušší, ale zvukově velmi dobrý-ten mám taky, ale už ho asi nový nekoupíš-je nahrazen verzí micro..., pak klasický qtron-více možností, ale mě více vyhovuje ten mini no a q+ má navíc smyčku pro další efekty a jeden přepínač na změnu attaku. Ale asi budeš muset jít do hraného, ty starý postupně mizí z prodejen, doctor q, to je takový zastřený zvuk(trochu takový šelest) no a co je nejdůležitější, tak to skoro nezní jako wah(všechny verze q tronů), jsou to skoro až skřeky, blbě se to popisuje, hodně reagují na další efekty. Ještě by tě mohlo zajímat: bassballs, taky takové žbluňkadlo, takové to šelestění a tubezipper-ještě více možností než qtroni a s 2lampama. Někde se teď po bazaru povaloval qtron za 2500, stará verze...do novýho jsem neviděl, ale asi bude jako jiná reedice ehx dělán smd montáží...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
na abse tyhle efekty znejí občas fakt perfektně 
Ginie: zkus si poslechnout třeba některé sklatby od Jamiroquaie, např Canned heat
http://www.youtube.com/watch?v=hGjC0wbUXzk
Ginie: zkus si poslechnout třeba některé sklatby od Jamiroquaie, např Canned heat
http://www.youtube.com/watch?v=hGjC0wbUXzk
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Jo já vím, jaký jsou ty verze a právě váhám jestli jít do Q-Tron nebo do Plus, efekt loop bych asi určitě nevyužil a ta rychlost ataku je asi zbytečná..jak říkám, dřív jsem uvažoval o té AW3, ale asi určitě pujdu do Q-Trona....noc33 píše:Tak boss neznám, u ehx rozhodně doporučuji sehnat starou velkou verzi buď mini qtron-jednodušší, ale zvukově velmi dobrý-ten mám taky, ale už ho asi nový nekoupíš-je nahrazen verzí micro..., pak klasický qtron-více možností, ale mě více vyhovuje ten mini no a q+ má navíc smyčku pro další efekty a jeden přepínač na změnu attaku. Ale asi budeš muset jít do hraného, ty starý postupně mizí z prodejen, doctor q, to je takový zastřený zvuk(trochu takový šelest) no a co je nejdůležitější, tak to skoro nezní jako wah(všechny verze q tronů), jsou to skoro až skřeky, blbě se to popisuje, hodně reagují na další efekty. Ještě by tě mohlo zajímat: bassballs, taky takové žbluňkadlo, takové to šelestění a tubezipper-ještě více možností než qtroni a s 2lampama. Někde se teď po bazaru povaloval qtron za 2500, stará verze...do novýho jsem neviděl, ale asi bude jako jiná reedice ehx dělán smd montáží...
Pak ještě prý není nejhorší Ibanez...je to WD7? Nevím tedka....
- Nero
- Rádce
JJ, říkám ež nevím přesně...ale už jsem to našel je to AW7...Nero píše:Kiwi, jestli se nepletu, tak WD7 by měl být Weeping Deamon, čili normálná, ne automatický wah, ne?