Jak řešíš napájení?turbo_MaCk píše:tak ten můj mazel je na bandzone...
http://bandzone.cz/fan/turbomack
A s těma zemnícíma smyčkama problém nemáš ? Řešils to nějak ?turbo_MaCk píše:Napájení mám normálně propojku mezi těma 9Vťákama a jedou z jendoho zdroje (tä bílá dvojlinka je ono). Prostě na jendou konci samice a na 3 dalších samec do efektů. to tam enchávám a pak jen do samice zapojí adaptér. Worm jede na 24V tak na toho mám samostatnej adaptér.
ten jeden propojovák je obmotanej izolačkou - je to vidět. To proto že na něm bylo odstřižená zem v signálový cestě. TEď mám zem zdvojenou a problém s tím nemám. Kdyžtak odstřihnu zem napropojovákách mezi těma efektama se společnou zem a bude, jen ještě nevím jak na to bude reagovat worm, kterej je napájenej z jinýho zdroje, právě proto to mám teď zdvojený. Rozhodně to není takovej problém, jak se říkává. 90% pedalboardů s napájením má taky zdvjenou zem pro všechny efekty...Smrťokvítek píše:A s těma zemnícíma smyčkama problém nemáš ? Řešils to nějak ?
Nepočítám s tím, že budu používat víc efektů současně..ale díky za radu:)framikoin píše:myslim, ze jeho umisteni je jasne, na konec radysamozrejme pokud chces pouzivat naraz chorus a zkresleni, protoze zkreslovani chorusu je nepekne (teda aspon na kytare). jinak je to celkem jedno.
Rekl bych ze baterkama (krome FUZZu), zkreslovadla i kvákadla moc baterku nežerou, jako třeba delay... a navíc mají s baterkou lepší zvukDisasterpiece píše:a to napajeni mas jak?
to se normal dělá , jsou to třebas takové kufříky které jenom otevřeš a zapojíš a hraješ... u thomanna nějaké maj a samozřejmě aji tady...KIWI píše:Kde mám vzit nějakou tu podložku an ty efekty (ten pedalboard jako takovej)..to muže byt cokoli nebo se na to něco speciálně dělá?
tak moznosti je dost. kufr z Hornbachu, obyc deska a na to je prisroubovat a vymyslet nejaky povlak/poklop., nejaky Warwick...KIWI píše:Kde mám vzit nějakou tu podložku an ty efekty (ten pedalboard jako takovej)..to muže byt cokoli nebo se na to něco speciálně dělá?