Jam Session

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Vikicek má pravdu, taky slyším zlepšení :-) to je dobře, jde tu vidět, jak se neustále posouváš
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Tak se jde na to...

Greeg-nevím člověče,ten zvuk bych použil zas a že by z toho tak čuměl se mi taky nezdá,možná malinko ztišit.Kdybych to měl natočit znova,bude to z 90% stejný.Každej máme jiný blatouchy :lol:

Brácha-no to je dost,ale že nám to trvalo,co :?: :lol:
Doufám že další track nezprzníš,tohle je docela v cajku :wink:

Dark-užíval jsem si velice i jsem se do toho načapal,jak se usmívám...
dokud nepřišla invaze v podobě zkreslení :shock: imho bylo ho moc a hlavně byto asi chtělo krkáč místo bridge,takhle mi to přišlo jako žiletka,ale možná to byl záměr.Každopádně jsi ukázal,že umíš rozšířit rejstřík a je to dost pěkný kámo :lol: 8) :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

me z toho edisku nejde nic stahnout, ani v exploreru ani ve firefoxu... :shock: skoda mno
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Tak dík kluci ..... Nejsem az zas tak hluchy , tohle to slo cele podle sluchu .... příště by jsme mohli dát něaký Rock'n'roll coz?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pavle, dík... mi se spíše zdá, že jsem to mohl po nástupu zkreslení trochu ztišit, moc to přebíjelo ten podkres... jo, ostrý to bylo schválně :D ale nejsi první, kdo mi to vytkl, takže pro příště to vymyslím líp :wink:
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Tak jsem to zkusil taky.. ale tu tóninu fakt neznám, tak jsem většinu jen tak nějak hledal na hmatníku a případně rychle slidnul trochu jinam, nebo rychle zašmátral po páce :D a teď si všímám že je ta kytara oproti podkladu nějak moc nahlas.. no nic..

http://www.sendspace.com/file/i36akm
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Dark Axel píše:http://www.box.net/shared/ykqccukqos

berte bez ostychu :-) zajímal by mě váš názor, snažil jsem se to i rozjet, snad se podařilo :D
Bomba kamaráde, zatím nejlepší verze co jsem tu slyšel. Originální, vychytaný, pestrý, a zkreslení s tím kvákáním mě na ten konec taky sedlo. Je to možná vostrý, ale to mi vůbec nevadí . Jen houšť a větší kapky :wink:
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Giofe, nevím... přijde mi to možná trochu chaotické, je to možná tím, že jsi fakt asi nevěděl kam můžeš šáhnout :D že je zvuk hodně ostrý - to se vsákne, přecejen - kdo má ideální podmínky pro nahrávání, že? :D chyběla mi tam větší jistota, ale věřím, že ti něco příště sedne a rozjedeš to :-)

RJ: hej, tak od tebe jsem zrovna chválu nečekal! (sám nevím proč :D ) moc dík, však se neboj... dohustíme :twisted:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mno tak konecne mam rozumnou zvukovku, vcera jsem nainstalil Amplitube, zatim s tim trochu furt bojuju, nedari se mi moc nastavit vyhovujici zvuk. Tady je rychla zpatlanina, nebavi me 4 minutovy onanie, tak to neni celej song :) s**e me ten jeden nedomrdlej flazolet, vsak vy budete vedet kterej :D na par mistech kulha rytmika, ale snad me za to nezastrelite. Hlavne me stve, ze nemam DI box, takze kytara zdanlive nema zadnej sustain a vysky jsou takovy... divny :(

BTW, nejaky naslaplejsi backing track by nebyl? Zatim vsechny, ktery jsem tu slysel, byly pomaly bluesovy, coz neni uplne muj salek kavy (na hrani :)).

http://zahrobi.net/pub/jam-02.mp3
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Giof-čeče mně to prijde celý šoupnutý o půl doby zpátky.resp.jako kdyby byla nahrávka v základu o půl doby napřed.Zkus to znova-je to celkem škoda,páč nejsi žádný dřevo...

Wohmič-mno moc toho nebylo :lol: klidně jsi se mohl víc rozkecat.Ušlum ohledně toho tónu,co si neví rady,jestli bude tónem-nebo flažoletem je úsměvnej,ale když se povede a zazní zajímavě nechávám ho tam.Viz můj "rozvod" v nahrávkách.Jinak je všechno OK,spokojenost až na to málo :lol:
O pár stránek z5 je celkem slušnej track v Áčku-jukni :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

pavel68: No 4 minutovyho sola se ode me asi nedockas, fakt to nemam rad, podle me to posluchace nudi, i kdyz zrovna pri tomto publiku by to asi problem nebyl :) Kazdopadne diky.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

pavel68 píše:Giof-čeče mně to prijde celý šoupnutý o půl doby zpátky.resp.jako kdyby byla nahrávka v základu o půl doby napřed.Zkus to znova-je to celkem škoda,páč nejsi žádný dřevo...
Jo, to je přesně ta půldoba, o kterou mi to v audacity nahrává pozděj :lol: pak se mi to nějak smixovalo do jedné stopy tak se mi to nechtělo nahrávat znova.. chtělo by to fakt nějaký rychlejší podklad :) tam už se to budu snažit nahrát správně :)
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

Wohma- tady na tý stránce jsem sem dával classik rock to by ti mohlo sednout (nevim jestli Pavel myslel to samí)
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... &start=180

Pavel 68- ještě k tomu zvuku : jestli se ti líbí a seš s ním spokojenej tak v tom případě je všechno v pořádku , jenom se mi zdál takovej moc digitální :wink:
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Greeg-drahý můj Mikrouš je digitální :lol: ,možná to chtělo méně chorusu..
Wohmo wohmiči-to je ono,tak prosím pěkně...a nezkracovat :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

Teď jsem docela zvědav, co mi na to řeknete, páč jsem to nahrával před absolventským koncertem z klavíru, takže nervy už pracovaly...Ale kytara mě dokázala uklidnit...
http://uloz.to/395512/13.05.08.mp3
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

proč to všichni dávaj na ulozto, když to tam spoustě lidí (včetně mě) nejde stáhnout? :roll:
Rád bych si to poslech, ale bohužel. :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Wohmo, fakt škoda, že tě nabaví "4 minutové onanie", u tebe si myslím je co poslouchat... dýchá z toho na mně hrozná upřímnost a celkově to vedení melodie na mě strašně silně působí, dojals mě :-) skvělá práce
jen na konci jsi mohl dát fade out :wink:

Trackill: nějak mi to nefachá, bohužel

jina kse přidávám - mohli bychom zas hodit něco tvrdšího :wink:
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Wohma - jako je to pěkný, ale přijde mi jako bys ten doprovod znal nazpaměť a byli to nadrcený postupy z minulejch hraní, ne rychlá patlanina jaks psal... Ale nicméně, poslouchá se to pěkně, well done... :wink:
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

Nahrál jsem to teda ještě sem
http://nahraj.cz/download/121070309049/23246
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Greeg píše:Wohma- tady na tý stránce jsem sem dával classik rock to by ti mohlo sednout (nevim jestli Pavel myslel to samí)
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... &start=180
Saakra jak jsem to teď poslouchal, tak mě do toho napadaly tak skvělé věci :) no zkusím to zhudebnit.. ale asi to nepůjde.. kdyby to tak šlo nějak z hlavy přetáhnout do tabu, aniž bych musel přemýšlet kde se to hraje :)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“