Pravá nebo levá ?
Pravidla fóra
Levá strana
Já jsem levačka a ke kytaře jsem se dostala tak,že když jsem byla malá tak jsem drnkala na strýcovu kytaru...jenom jsem ji měla položenou na gauči a drnkala jsem do strun...byla jsem ještě malá tak mě to bavilo.Po pár letech jsem začala chodit do kytary,kytaru pro leváky jsem v životě neměla v ruce,nedokážu si představit že bych na to nějak hrála.Teď chodím do kytary rok a 3 měsíce,chodí tam ještě 15 děcek,mám pocit že jsou všichni praváci a já jsem prej nejlepší z nich...ne že bych se chtěla chvástat nebo tak něco...jenom chci vysvětlit že levák může taky dobře hrát na kytaru pro praváky
Kytara SX GG1-STD-HB Les Paul
Behringer LX 210
trsátka vlastní výroby a 2 George Dennis (žluté a černé)
a taky nějaká ta akustika........
Behringer LX 210
trsátka vlastní výroby a 2 George Dennis (žluté a černé)
a taky nějaká ta akustika........
Re: Levá strana
to muze, jenze na levorukou bude vzdycky hrat lip...Katka píše:Já jsem levačka a ke kytaře jsem se dostala tak,že když jsem byla malá tak jsem drnkala na strýcovu kytaru...jenom jsem ji měla položenou na gauči a drnkala jsem do strun...byla jsem ještě malá tak mě to bavilo.Po pár letech jsem začala chodit do kytary,kytaru pro leváky jsem v životě neměla v ruce,nedokážu si představit že bych na to nějak hrála.Teď chodím do kytary rok a 3 měsíce,chodí tam ještě 15 děcek,mám pocit že jsou všichni praváci a já jsem prej nejlepší z nich...ne že bych se chtěla chvástat nebo tak něco...jenom chci vysvětlit že levák může taky dobře hrát na kytaru pro praváky
Re: Levá strana
nesouhlasímAsanoth píše: to muze, jenze na levorukou bude vzdycky hrat lip...
A když jsem nikdy předtím nedržel kytaru v ruce a pak když jsem ji chytl jako levák (což jsem) tak mi to přišlo strašně nepřirozené. Co to znamená?Asanoth píše:protoze v pravy/levy ruce mas vzdycky lepsi rytmus nez v ty "horsi", pokud nejsi nejakej mega machr jako nektery bubenici ktery jsou oboruky![]()
samozrejme pokud hrajes pet let na pravou a jsi levak, nema vyznam se to preucovat, ale je dycky lepsi zacit na spravnou stranu...