FENDER - ´62 Jaguar- názor

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Burimen

FENDER - ´62 Jaguar- názor

Příspěvek od Burimen »

Čau,co si myslíte o této kytaře ?klasika klady a zápori dííky :)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Bomba offsetka, jednou ji chci (Sonic Blue :P).
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Tyjo zajímalo by mě jak se na tak krátké menzuře hraje :)
RJ
Kontaktovat uživatele:

Re: FENDER - ´62 Jaguar- názor

Příspěvek od RJ »

Burimen píše:Čau,co si myslíte o této kytaře ?klasika klady a zápori dííky :)
Nevím jaký má zvuk, ale vzhledově je nádherná.
Burimene, prosímtě, máš fajn podpis, taky mám rád Fixu, ale oprav ty chyby, na ten tvůj hlat se nemůžu dívat :wink:
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

myslím, že je to schválně. dyby nebylo, tak nemohl vychodit ani první třídu, eště horší je "na tom samím" a podobné.)
Jinak, Jaguar je nádherná kytara, ještě jsem na ni nehrál, ale rád bych to napravil, nemám ani představu o zvuku!:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

může hrát pěkně, to nepopírám. Ale naprosto vůbec se mi nelíbí.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

pekna, kdyz clovek nechce bejt jako kazdej druhej, nechce mit strat nebo tele a hleda podobny zvuk, tak je jaguar idelani volba. Tenhle je nadhernej http://kytary.cz/fender-jaguar-hh/83186/?SE4169:0:0:1:0
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

at to ma zvuk jaky chce, tak nejhorsi jsou ty cudlicky, o ktere clovek stale mlati rukou. je to asi hodne o zvyku, ale me stacilo si na ni zahrat jednou a vim, ze to neni nic pro me... chce to tedy zkusit. jednoho jaguara meli na dekanske vinici... cerveneho s oprasklym lakem. ted nevim, jestli maji neco na prodejne.
.sob.

Příspěvek od .sob. »

Ahoj, jako zaleží co hraješ já hodně fandím Jazzmastrům. Maji takový hodne kulatý zvuk. A při zkreslení se chovají hodne drasticky. Aspon co jsem slyšel. Jinak jsem na něj nehrál. A jak říkal Qwer něco o čudlíkách, tak me osobne třeba nejvíc vadí potenciometry u strata :-) Jinak Jaguar SS zajimavej nastroj.

I když, když nejakej čudlík vadí, tak se dá nastavit na nejpoužívanejší polohu a oddělat či urvat... (Zaleží jak, kdo rád moc HC :D )
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Na jaguara jsem hral,je to paradni kytara,co se tyce vzhledu i zvuku.Co je vsak uplne na h***o,tak to je kobylka.Je udelana jenom ze sroubovice a kdyz se clovek vic opre do strun tak se mu na ty kobyle posunuji.Je potreba si tam dokoupit kobylu z mustanga,kde jsou poradny zarezy z kterych ty struny nepreskoci.
http://kytary.cz/fender-kobylka-pro-mus ... Fender:1:0
Muj spolubydlici jaguara nakonec prodal a koupil si Jazzmastera a je spokojenej.A co jsem ho zkousel tak se mne zvukove libi vic nez jaguar.Snimace pripominaji P-90,kazdopadne si tam musel koupit taky tu kobylu z mustanga :roll:
Co se tyce vsemoznej tech tlacitek a potenciometru,tak je to asi jen o zvyku.Kazdopadne jestli tu nekdo premysli o koupi techto kytar tak bych si pospisil,ptz co jsem slysel tak v Japonsku konci vyroba a k mani budou jen modely USA za 40tis.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Ja hral na Fendery Jaguar i Jazzmastera, ale chce to osobne vyzkouset - me ty kytary vubec nesedly (na tu vahu moc tenkej zvuk), a kdyz uz, tak bych si vybral Jazzmastera (vyhovovaly mi vic snimace-teplejsi,..)..v Muzikeru je meli pred par lety, tak to zkus tam..
vicemene ja bych za pseudostrat pres 40k nedal;)
caroline22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caroline22 »

jednou bych jednoho chtěla...ale možná spíš jazzmastera. jo a co sem slyšela, chystají výrobu i MIM, což bude moc fajn 8)
jo a co se týče těch přepínačů, stačí přelepit páskou, viděla sem to u hodně lidí...

every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Pro me jedna z nejhezcich kytar,ktery jsem kdy videl.Mit tak 40 klacku tak ji beru hned :-)
http://www.fender.com/products//search. ... 0115900892
Jinak jsem asi uplne natvrdlej,ale co je zkratka MIM :idea: :arrow: :?:
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

nozaki píše:Pro me jedna z nejhezcich kytar,ktery jsem kdy videl.Mit tak 40 klacku tak ji beru hned :-)
Made In Mexico
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Rikal jsem si,ze MIM je neco hrozne jednoduchyho.Diky!
voytik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voytik »

nozaki píše:Pro me jedna z nejhezcich kytar,ktery jsem kdy videl.Mit tak 40 klacku tak ji beru hned :-)
fakt paráda,krásná kresba dřeva,zajímavý tvar a ty P-90 style snimače 8) :twisted:
PRS Singlecut Trem, One piece 10 Top, Rosewood neck, 57/08, PRS SE CU22, Cort M600, Cry Baby, TS9, EHX LPB-1, Z.VEX FUZZ FACTORY, Ibanez DE7,The Worm, Rockwell 50w,box 4x12 V30
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

uáááá, to nejsou p-90 :evil: :D
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

jaguár je cool... Se mi líbí to oldscholl tremolo. Rad bych na jednoho nahodil 3xHB. Přepínačů potřebuju tak 8. Pot by stačil jeden - volume. NA každej snímač rozepíní, pak switch snímačů (ala strat) a killswtitchna místo volme. Ty zbývající 3 sou nabonus a tam bych dal jen přepojování série a palalelně cívky na každým snímači....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

no tak já bych bez clony nemohl žít, singly mají nejhezčí sólový zvuk právě se staženou tonovou clonou na vytavenym zvuku.)ale ty kravinky okolo bych vážně oželel:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
caroline22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caroline22 »

kdyby někoho zajímalo něco víc o jaguárech, jazzmasterech a podobných offsetech, doporučuju tohleto fórum http://www.offsetguitars.com/forums/

every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“