Zůžit? Co bys překopal celou kytaru-musel by jít jinná kobyla atd. Docela kravina. Spíš kup kytaru, co má hmatník kterej sedne. Třeba Ibanezky maj úzký a rychlý krky.Caggan píše:když jsme u toho hmatníku,
dal by se hmatník zúžit? a kolik by takova sranda stála?
SX GG1-STD-HB
Pravidla fóra
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
No každopádně myslim si že tuty zásahy, který asi nebudou zrovna levný-aby to nějak dopadlo-se nevyplatí na kytaře za pár tisíc. To spíš prodat a koupit kytaru která mi bude vyhovovat.mrkendy píše:on asi nemyslel hmatnik ale klenute (bombirovane) telo
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tak bombírované tělo je něco jiného no. Ono kdyby sis to chtěl nechat udělat tak bycs musel mít kejtru s hodně tlustým dřevem aby ti to z toho vyřezal nebo by ti tam musel nalepit na stávající tělo třeba desku z javoru nebo něčeho podobného, ale to si myslím že se ti nevyplatí, to bude stát nehorázné prachy. Tak že se spíš jukni po kytarách co už to mají.
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Ještě stále nemám odpověď!MENHYR píše:Tak bombírované tělo je něco jiného no. Ono kdyby sis to chtěl nechat udělat tak bycs musel mít kejtru s hodně tlustým dřevem aby ti to z toho vyřezal nebo by ti tam musel nalepit na stávající tělo třeba desku z javoru nebo něčeho podobného, ale to si myslím že se ti nevyplatí, to bude stát nehorázné prachy. Tak že se spíš jukni po kytarách co už to mají.
OKrindir píše:Ještě stále nemám odpověď!MENHYR píše:Tak bombírované tělo je něco jiného no. Ono kdyby sis to chtěl nechat udělat tak bycs musel mít kejtru s hodně tlustým dřevem aby ti to z toho vyřezal nebo by ti tam musel nalepit na stávající tělo třeba desku z javoru nebo něčeho podobného, ale to si myslím že se ti nevyplatí, to bude stát nehorázné prachy. Tak že se spíš jukni po kytarách co už to mají.
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
V tom případě je všechno v pořádku, děkuji a rad s i vážím...MENHYR píše:OKrindir píše:Ještě stále nemám odpověď!MENHYR píše:Tak bombírované tělo je něco jiného no. Ono kdyby sis to chtěl nechat udělat tak bycs musel mít kejtru s hodně tlustým dřevem aby ti to z toho vyřezal nebo by ti tam musel nalepit na stávající tělo třeba desku z javoru nebo něčeho podobného, ale to si myslím že se ti nevyplatí, to bude stát nehorázné prachy. Tak že se spíš jukni po kytarách co už to mají.Odpověď zní : ANO má mírně bombírované tělo
Hele koukal jsem na ni v muzikeru a myslim, ze bombirovane telo ma, ale co pamatuju tak mela otresny prazce, tak 3mm nejaky jumba, nekomu to vyhovuje, ale hlavne nebyly moc dobre zabrouseny. Byla docela tezka. Celkove me nejak moc neoslovila a hnusi se mi ta SX hlava. Osobne bych se pokud chces LP kouknul spis na Fokus, Bach, Epiphone nebo Vintage..
To už jsem se díval a dospěl jsem k názoru, že si pořídím tuhle, vyberu z několika kusů ten nej, časem koupim nový snímače a myslím, že to bude pohodička...mrkendy píše:Hele koukal jsem na ni v muzikeru a myslim, ze bombirovane telo ma, ale co pamatuju tak mela otresny prazce, tak 3mm nejaky jumba, nekomu to vyhovuje, ale hlavne nebyly moc dobre zabrouseny. Byla docela tezka. Celkove me nejak moc neoslovila a hnusi se mi ta SX hlava. Osobne bych se pokud chces LP kouknul spis na Fokus, Bach, Epiphone nebo Vintage..
rindir píše:
To už jsem se díval a dospěl jsem k názoru, že si pořídím tuhle, vyberu z několika kusů ten nej, časem koupim nový snímače a myslím, že to bude pohodička...
pokud se ti bude hrát, tak ber. chybu asi neuděláš
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Kdy to budeš zkoušet?rindir píše:Snad jo, tak díky za commenty...Caggan píše:rindir píše:
To už jsem se díval a dospěl jsem k názoru, že si pořídím tuhle, vyberu z několika kusů ten nej, časem koupim nový snímače a myslím, že to bude pohodička...
pokud se ti bude hrát, tak ber. chybu asi neuděláš
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách