Snímač Gibson 496R

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Snímač Gibson 496R

Příspěvek od Koxík »

Zdravim, máte někdo zkušenosti s tímhle snímačem?
http://www.musiccenter.cz/Gibson-496R-H ... Gain:24107
Jak si stojí oproti třeba SD a Dimarzio? Budu rád za každej názor. Pak by mě dál zajímalo, jestli se vyplatí to kupovat na ebayi, pač tam stojí v přepočtu něco přes 1500 (bez poštovnýho samozřejmě)
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

hrál jsem na explorera s 496r a 500T a oba snímače se fakt hodí asi jen do tvrdýho - plochej, silnej zvuk... toť vše, co řeknu já :)
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

hodi se jak na tvrdej,tak to ale neznamena ze z toho nedostanes nic jinyho :D :D ma to fakt peknej zvuk slysel sem ho,z ebay se vyplati nakupovat,ale OPATRNE!!! o tom je tady mraky topiku tak cti!A s porovnanim k SD a DM tak je to hodne srovnatelne,samozrejme vsechno je na neco jinyho a tech modelu je hafo,ale myslim si ze by sis mohl koupit nejaky SD ne???Treba za 2200kc a usetris a kvalita prakticky stejna,treba si myslim ze nic nezkazis timhle:

http://kytary.cz/seymour-duncan-duncan- ... 71:0:0:1:0

Zatim se mej snad sem pomohl :twisted: :twisted:

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

No, já mám právě na LP snímače 490R a 498T a ta 490R co je u krku má alnico II magnet, což je na blues, ale abych řek pravdu, tak se mi ten zvuk nelíbí ani na ten blues, prostě je to strašně takový roztahaný, moc basů, jediný, co se mi líbí je, když přes něj hraju Sweet Child o'mine :D Takže bych k tej 498T (která je super) chtěl něco, co moc nezmění ten charakter tý kytary a bude taky použitelný na čistej, ale hlavně zkreslenej kanál, ale těm SD se nebránim, ale nějak mě to víc táhne k tomu Gibsonu :wink: Doufám, že ta 496R bude cajk, každopádně na tom snad neprodělám, buď ty snímače přímo s někým vyměním, nebo prodám za stejný prachy jako koupím :wink:
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“