chudák jistej pan MorelloDark Axel píše:tyjo, Smrťáku, ty se nezdášSmrťokvítek píše:A co takhle namáhat se a trošku hledat ?Asanoth píše:takze proste vypnuti snimace?
k cemu to jest?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=S-woe3SCAaA
jojo, Jordan je asi nejlepší příklad použití killswitche, který znám
1 poťák-výhoda či nevýhoda??
Pravidla fóra
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
nooo... jistej pan Morello je další skvělý případ... Toma Morella mám HODNĚ rád, ale s Bucketheadem se to podle mně nedá srovnat, je to trochu něco jiného. Morello mnohdy svoje sóla staví na pár tónech, prací s whammy a rytmizováním killswitchem, Buckethead spíše ozvláštňuje svoje standartní riffy a melodie
není t olepší, je to jiné
(tak to vidím já, jakožto fanda Morella a obdivovatel Bucketheada)
není t olepší, je to jiné
(tak to vidím já, jakožto fanda Morella a obdivovatel Bucketheada)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě že by to šlo... dokonce sem uvažoval, že bych si postavil nožní killswitch.Dark Axel píše:Asanoth píše:tak jsem mozna pochopil na co to je, a to zhruba z ais peti vterin kdy mi prislo ze to bylo slyset![]()
sorry za moji blbost![]()
to se da nahradit i nejakym pedalem, ne?ne, přerušování signálu takovýmhle způsobem žádným pedálem nenahradíš
byl yb to jen přepínač v signálový cestě, postavil yb to idiot. KAždá TB krabka tak funguje když odpojíš napájení.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
tak aspozřejmě na tu nohu bys měl spínač kterej nezůstává v poloze, ale je vyplej jen když ho držíš, pak bys jen xcvakal a měl bys rychlost a navíc bys moh trsátkovat...Dark Axel píše:tak jako šlo by to, ale nevím - proto jsem psal "takovýhme způsobem"
kdo z vás se cítí na to, zahrát Jordan pomocí nožního killswitche?já osobně bych asi chcípl
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jasně, bavíme se přece o killswitchi, který takhle prostě funguje... to si uvědomuju, ale... jsi si jistý, že nohou zvládneš klepat tak rychle a přesně?
whatever, každopádně když JÁ budu chtít killswitch, tak si buď vykopnu z kytary tónovou clonu, nebo si tam navrtám díru
stejně jsme OT
whatever, každopádně když JÁ budu chtít killswitch, tak si buď vykopnu z kytary tónovou clonu, nebo si tam navrtám díru
stejně jsme OT
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"