Behringer SL2442FX-PRO
Pravidla fóra
Behringer SL2442FX-PRO
Co si prosím myslíte o tomto mixu? Vím že to je Behringer, ale pro začínající kapelu by to mohlo stačit ne?
muzes mi vysvetlit na co bude zacinajici kapele mix s 24 vstupy?
Ale pokud se ti libi.. Ano bude. Na analog mixu, neni co zkazit.. skoro
Ale pokud se ti libi.. Ano bude. Na analog mixu, neni co zkazit.. skoro
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Mix
Takový velký mix pro začínající kapelu, vy se budete zvučit sami??? To je mix spíše pro začínajícího zvukaře. Koukněte na něco menšího, pokud to máte do zkušebny nebo na malé akcičky. Kdyby si napsal obsazení, tak bychom ti mohly poradit více.
Ale do zkušebny stačí znamenitě Tapco - mám ho taky - super volba.
Ale do zkušebny stačí znamenitě Tapco - mám ho taky - super volba.
Ignis: Tapco ma jen 4x vstup pokud se nepletu, ne? Zalezi co do toho vsechno pichas a kolik vstupu potrebujes.
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Audix OM2s
- Jens Ludwig
- Odborník
Tenhle pult je za ty penize fungujici. Muze se stat naprosto u jakyhokoliv vyrobku ze se neco podela. Ale tenhle pult je jedna z veci od Uliho, ktera normalne funguje. Za ty penize nic vic vybavenyho asi koupit nepujde - mozna neco kvalitne lepsiho ale s min funkcema. Nebudes mit grupy, dva efekty, 4 auxy... Tapco oproti tomu je nesrvonatelny, protoze je moc maly na pocet mic vstupu. Druha vec je, proc je treba tak velkyho pultu.
Pak by to Tapco napriklad 260FX slo pouzit.
Pak by to Tapco napriklad 260FX slo pouzit.
mix
ano, ten jsem myslel ,třeba do zkušebny, na ozvučení zpěvu, popř. nějakého aparátu. Pokud by jsme se bavili o nějaké akci pro desítky lidí, bylo by zapotřebí ozvučit bící, aparáty, zpěv,což znamená mít alespoň 12 mic vstupů, min dva auxy (čím více, tím lépe) a když tak nějaký procesor. Ale to jsou pulty trochu s jinou cenou a to je lepší mít zvukaředle dle mého.
A mimochodem ten mix bych nepořizoval. jsou jiné a lepší - kvalitnější - za podobnou cenu.
A mimochodem ten mix bych nepořizoval. jsou jiné a lepší - kvalitnější - za podobnou cenu.
- Jens Ludwig
- Odborník
otázkou je, co člověk chce....
jestli lepší zvuk, nebo víc funkcí...
pro mě osobně sou integrovaný efekťáky minusem, stejně tak jako 9-pásmovej eq...
ale je pravdou, že teď sem na rychlo žádnej jinej mix s 16 vstupama za 12 nenašel...
... ještě by pak stálo za to popřemejšlet, jestli využiju takovejhle mix takovýhle velikostí a nebo jestli trochu nepřišetřim...
jestli lepší zvuk, nebo víc funkcí...
pro mě osobně sou integrovaný efekťáky minusem, stejně tak jako 9-pásmovej eq...
ale je pravdou, že teď sem na rychlo žádnej jinej mix s 16 vstupama za 12 nenašel...
... ještě by pak stálo za to popřemejšlet, jestli využiju takovejhle mix takovýhle velikostí a nebo jestli trochu nepřišetřim...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Alternativou k SL2442FX-PRO muze byt samozrejme AH PA20. Pripadne Mackie CFX-20. Mackie je kategoricky na stejne urovni (no rekneme lepsi urovni), ale "jen" se 7mi pasmovym EQ, "jen" jednim FX a mensim poctem AUX RTN. Ten EQ na masteru je u Uliho prepinatelny na AUX1, coz muze byt vyhodou. U Mackieho to nejde 
PA20 zase nema podskupiny, za to efekt je velice pouzitelny. Ale je zase drazsi. O pultech ze staje Soundcarft netusim. Pak uz jsou jen Cinani se znackama Shing Huang Zou Duang...
PA20 zase nema podskupiny, za to efekt je velice pouzitelny. Ale je zase drazsi. O pultech ze staje Soundcarft netusim. Pak uz jsou jen Cinani se znackama Shing Huang Zou Duang...
- Jens Ludwig
- Odborník