behringe gmx212

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Milerinho

behringe gmx212

Příspěvek od Milerinho »

který z těchto kombíček je lepší?? ! Behringer GMX 212 bo laney lx65?? ten behringer je na bazači za 4500!! utáhne koncik??
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

odpoved na otazku: behringer gmx212 se svymi 2x12 repprem a 2x50 vykonem, koncik uplně v pohodě utahne

a ktere je lepší? to je moc těžká otázka. já se behringeru nebojím, protoze nejsem náročný na zkreslení a mám krabku, ale zvuky behringeru nic moc. ale to laney taky neni nejlepší. počkej si na víc nazoru, nebo si dej vyhledat tyhle komba, rekl bych ze je toho o nich uz dost
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Koncert utáhneš, ale ten Behringer - zvukově to není zrovna nějak extra, existujou mnohem lepší modely. Nežeň se jen za výkonem, záleží na kvalitě zvuku
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

vim, ze se to lehce rika a hur dela, ale udelas pravdepodobne lepe, kdyz chvili pockas a koupis neco lehce pod 10 tisic, z bazaru zhruba za 6. v te cenove relaci se daji koupit IMHO zajimavejsi komba (Peavey, Vox, Crate). co se techto dvou komb tyce, tak to je podobna kvalita.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Co jsem hrál na Laney tak se mi hodně líbily, totální pohoda, dobrej zvuk :-) A za sebe doporučuju Crate FlexWave (poměr prachy:kvalita the best ze mnou zkoušených) :wink:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“