DILEMA - 5000Kč, univerzální kytara

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět

kterou značku preferujete?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

rcite to je dobra kytara, pokud ti sedne do ruky bez do ni,je to urcite skvela univerzalni kytara, ale jeste vyskousej urcite vic kytar,treba Squier by Fender standart stratcaster,to uz je pravej strat a jak sem na nej mel moznost hrat tak to byla parada,nebo Cort M200 a RMka, nebo Fokus LP + RMka,moznosti je hodne muzes klidne zkusit i tu EPI, pokud ti sedne tak by nemel bejt problem ne?? :wink: :wink:

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

brasil

Příspěvek od brasil »

no s tou epi nevim, to by mě asi afektband zabil :D Já i kvůli tomu designu (nelinčujte mě) koukám i po těch jacksonech a esp, klidně bych si i tu tisícovku připlatil...přece jenom si tu gitáru plánuju na delší dobu. A kdyby byly u těhlech kytar třeba horší snímače, vyměnil bych je asi stejně jako u fokusu, cortu a dalších je to tak?
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

brasil píše:no s tou epi nevim, to by mě asi afektband zabil :D Já i kvůli tomu designu (nelinčujte mě) koukám i po těch jacksonech a esp, klidně bych si i tu tisícovku připlatil...přece jenom si tu gitáru plánuju na delší dobu. A kdyby byly u těhlech kytar třeba horší snímače, vyměnil bych je asi stejně jako u fokusu, cortu a dalších je to tak?
Samozrejme,tam u tech drazsich kytar by se melo predpokladat s lepsimi snimaci,ale vzdycky to tak nani :wink: :wink: peknej je Cort X11

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)

Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Nebude a tom se s tebou budu hádat třeba do konce života. EPI už nechci nikdy v životě vidět, to radši budu každýmu cpát stagg, než epi a to myslim fakt vážně.
Prosim ta tvoje epina :)
http://www.youtube.com/watch?v=Byh1guXk3gQ
http://www.youtube.com/watch?v=l0Vvh2QB ... re=related (tam tomu kytaristovy s epinou schodili monitor)
http://www.youtube.com/watch?v=ly3j-gKp ... re=related
nemyslim si ze hraje nejak spatne.Dulezita vec: PRSTY!
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Disasterpiece píše:
Nebude a tom se s tebou budu hádat třeba do konce života. EPI už nechci nikdy v životě vidět, to radši budu každýmu cpát stagg, než epi a to myslim fakt vážně.
Prosim ta tvoje epina :)
http://www.youtube.com/watch?v=Byh1guXk3gQ
http://www.youtube.com/watch?v=l0Vvh2QB ... re=related (tam tomu kytaristovy s epinou schodili monitor)
http://www.youtube.com/watch?v=ly3j-gKp ... re=related
nemyslim si ze hraje nejak spatne.Dulezita vec: PRSTY!
Hele nechcete toho už nechat? Afekt prostě řekl, že se mu nezdá ta dnešní produkce od Epi, to potvrdil i PetrPetr, tak na tom možná i něco bude ne?
To neznamená, že všechny Epi=sh*t, ale prostě už tam platíš hlavně za to Licenced by Gibson.
Stejně nechápu tyhlety hádky, jako by nápis na hlavě vypovídal něco o tom, jak ta kytara bude hrát :roll:
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no taky jde o tu cena... neni to tak dlouho, co epiny staly skoro dvojnasobek toho, co ted... dobre si pamatuju dobu (je to tak pred rokem) kdy stalo sg 400 pres desitku a ted jsem ji videl za 5600... epiphone si asi uvedomil, ze takhle to dal nepujde, nasi prodejci si taky uvedomili, ze dolac jaksi klesl a treba se dockame ze strany epi jeste neceho zajimaveho.
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

qwer píše:no taky jde o tu cena... neni to tak dlouho, co epiny staly skoro dvojnasobek toho, co ted... dobre si pamatuju dobu (je to tak pred rokem) kdy stalo sg 400 pres desitku a ted jsem ji videl za 5600... epiphone si asi uvedomil, ze takhle to dal nepujde, nasi prodejci si taky uvedomili, ze dolac jaksi klesl a treba se dockame ze strany epi jeste neceho zajimaveho.
Presne :!: :!: :) ted si to vystihl ja si myslim ze tedkon je Epi kvalita/cena celkem prijatelna drive to byl hroznej opruz,nechapu proc to :!: SKORO :!: vsichni odsuzujete,ja si naopak myslim ze zacatecnik nepozna rozdil mezi EPI 100 a fokuskou kolem 5600kc.Tot muj nazor

brasil

Příspěvek od brasil »

A kolik tak stojí běžný seřízení kytary?
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

brasil píše:A kolik tak stojí běžný seřízení kytary?
To by měl každej soudruh zvládnout svépomocí.Když pohledáš,visí tu toho dost-např. místní kejtrovej guru Peterpetr :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

brasil píše:A kolik tak stojí běžný seřízení kytary?
300-400kc

afektband

Příspěvek od afektband »

Guitarbob píše:
qwer píše:no taky jde o tu cena... neni to tak dlouho, co epiny staly skoro dvojnasobek toho, co ted... dobre si pamatuju dobu (je to tak pred rokem) kdy stalo sg 400 pres desitku a ted jsem ji videl za 5600... epiphone si asi uvedomil, ze takhle to dal nepujde, nasi prodejci si taky uvedomili, ze dolac jaksi klesl a treba se dockame ze strany epi jeste neceho zajimaveho.
Presne :!: :!: :) ted si to vystihl ja si myslim ze tedkon je Epi kvalita/cena celkem prijatelna drive to byl hroznej opruz,nechapu proc to :!: SKORO :!: vsichni odsuzujete,ja si naopak myslim ze zacatecnik nepozna rozdil mezi EPI 100 a fokuskou kolem 5600kc.Tot muj nazor
Myslim že i začátečník pozná špatně zabroušený pražce. Jinak na tu epinu se nedá absolutně hrát nasucho, tak kytara prostě vůbec nerezonuje.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
brasil

Příspěvek od brasil »

na popud tady všech jsem dneska zkouknul i ty corty a v ceně kolem 6000 tam jsou i kousky se strunami skrze tělo..jako např.

http://shop.guitarpark.cz/Elektricke-ky ... 42-WR.html
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tuhle kytaru jsem nedavno drzel v paprcach a fakt velice podareny kousek, RESTECP. silny zvuk na sucho, tzn. dobry drevo, i solidni snimace (tak je to prece jen levna kytara), rozpinani snimacu, zpracovani vypadalo fajn.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
brasil

Příspěvek od brasil »

ty humbuckery se daj rozepnout? :shock:
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

JJ. Máš z toho snímače pak singl. Je to hooodně supr věc. Kdybych neměl prachy na tu M600 tak sem měl v tuhle chvíli Z42 v červené barvě. Vypadá a hraje opravdu sqvele. :wink:
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
brasil

Příspěvek od brasil »

Nevíte ještě o jiné kytaře, která by měla takové parametry? Rozepínací snímače, struny skrz tělo, masivní mahagon...?
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Jinak řečeno se ti nelíbí designt že :lol: No tak potom nějakou z EVL serie, ty jsou z mahagonu ale jsou asi dražší než ta Z42.Potom je ještě hodně supr kytara Cort KX5, navíc teď mají nádhernou povrchovku tak že jedna báseň.Tvar je Katana a má struny skrz tělo, rozepínací humbáče, ale tělo je myslím z lípy nejsm si jistý.
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
brasil

Příspěvek od brasil »

ne to ne, ten design se mi líbí, jen bych nerad přišel o ještě lepší kousek :D Z tý serie evl se mi docela líbí ten LP, ale zase že bych chtěl mít na pražci obřadní hvězdy jako na dýchánku dimmu borgir to ani ne :lol:
Spíš jsem myslel, jestli v týhle kategorii i jiná značka vyrábí konkurence schopný model :?:
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

brasil píše:ne to ne, ten design se mi líbí, jen bych nerad přišel o ještě lepší kousek :D Z tý serie evl se mi docela líbí ten LP, ale zase že bych chtěl mít na pražci obřadní hvězdy jako na dýchánku dimmu borgir to ani ne :lol:
Spíš jsem myslel, jestli v týhle kategorii i jiná značka vyrábí konkurence schopný model :?:
spis ne :roll:
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

jina znacka tezko :D
ale cort sam jich ma hafec :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“