Ibanez RG serie EX
Pravidla fóra
Ibanez RG serie EX
Cau, mam celkem slozity dotaz, chtel bych se zeptat na kytary Ibanez RG serie EX vyrabene v Korei. Nemohl by nekdo, kdo se v tom vyzna, vypsat kytary EX vyrobene v Korei cca od roku 2000 - soucasnost ? + kvalita techto kytar, jak jsou na tom zvukove a cenove ve srovnani se soucasnymi RG - Prestige, Tremolo, Fixed. Diky moc za info.
(Zkousel jsem neco najit na zahranicnich webech ale nic konkretniho jsem nenasel. Je mozny ze jsem to ale prehledl.)
(Zkousel jsem neco najit na zahranicnich webech ale nic konkretniho jsem nenasel. Je mozny ze jsem to ale prehledl.)
- Jens Ludwig
- Odborník
Já osobně mam za to, že EX serie se už pár let nevyrábí a obšas se podaří narazit na nějakej kousek na bazarech... jinak hrál sem na pár kousků (asi 3), ale všechny byly modifikovaný, takže je posuzovat nechci
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
já mám EX 350 ...hraje to hezky..ale celkem je to stejný jako ty RGčka co se dělaj dneska..ale asi to taky bude kus od kusu..pravdou je ,že snímače nestojej za nic..tremolo je solidní..fakt si nemůžu stěžovat...je to myslím masiv z olše....ale už se fakt nedělaj...ta moje je přes 10 let stará
http://profile.imeem.com/jiZAnM7/photo/Ld_tV4wmbz/
http://profile.imeem.com/jiZAnM7/photo/Ld_tV4wmbz/
Jej tak sorry jestli jsem nekoho zmatl, uz jsem to na netu nasel, takze Ibanezy EX se delaly v Korei v letech 1989-1993, tvar mely jako RG, vetsinou jednodilnej krk.
No a co se tyce modelu, nasel jsem tohle:
EX120
EX140
EX160
EX170
EX170L
EX240
EX270
EX350
EX360
EX365
EX370
EX370FM
EX1500
EX1700
EX1700F
EX3700
To je vse a jeste jednou sorry.
No a co se tyce modelu, nasel jsem tohle:
EX120
EX140
EX160
EX170
EX170L
EX240
EX270
EX350
EX360
EX365
EX370
EX370FM
EX1500
EX1700
EX1700F
EX3700
To je vse a jeste jednou sorry.
Re: Ibanez RG serie EX
RG EX se pořád dělaj. Nebo aspoň včera jsem narazil na jednu na ebay. Byla z roku 2007 a typ byl myslim RG4EX. Modrá, hokejka nahoru, snímače Infinity. A byla to Indonesie...173 píše:Cau, mam celkem slozity dotaz, chtel bych se zeptat na kytary Ibanez RG serie EX vyrabene v Korei. Nemohl by nekdo, kdo se v tom vyzna, vypsat kytary EX vyrobene v Korei cca od roku 2000 - soucasnost ? + kvalita techto kytar, jak jsou na tom zvukove a cenove ve srovnani se soucasnymi RG - Prestige, Tremolo, Fixed. Diky moc za info.
http://bandzone.cz/notperfect
Kytary: Ibanez, Parker
Aparát: Mesa Boogie, t.c. electronic, Art , PMT
Kytary: Ibanez, Parker
Aparát: Mesa Boogie, t.c. electronic, Art , PMT
Re: Ibanez RG serie EX
To už jsou asi jinný kytary, právě ty EX co myslím, tak ty měli na hlavě malej nápis ibanez a velkej nápis EX.Pavlas píše:RG EX se pořád dělaj. Nebo aspoň včera jsem narazil na jednu na ebay. Byla z roku 2007 a typ byl myslim RG4EX. Modrá, hokejka nahoru, snímače Infinity. A byla to Indonesie...173 píše:Cau, mam celkem slozity dotaz, chtel bych se zeptat na kytary Ibanez RG serie EX vyrabene v Korei. Nemohl by nekdo, kdo se v tom vyzna, vypsat kytary EX vyrobene v Korei cca od roku 2000 - soucasnost ? + kvalita techto kytar, jak jsou na tom zvukove a cenove ve srovnani se soucasnymi RG - Prestige, Tremolo, Fixed. Diky moc za info.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Ale tohle je všechno řada RG, ne EX. To EX je tam navíc, důležitá je tam to RG.hardcore guitarist píše:Náš druhý kytarista má RG321EX má obrácenou hlavu,snímače kopie EMG(Ibanez-designed by EMG) a tahle serie se pořád dělá měla by byt k dostání v Music center v brně tam ji koupil!
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je řada EX. Zrovna tuhle má náš kytarista, akorát jí má s vintage tremolem a ne floydem.
http://cgi.ebay.com/Ibanez-EX-Series-El ... dZViewItem
http://cgi.ebay.com/Ibanez-EX-Series-El ... dZViewItem
vono vubec ty snimace z toho na ebay nevypadaj vubec pekneDwPetr píše:EX byly starší kytary, už se nedělaj. Měl jsem ji v rukách, 22 pražců, tremko dobrý, snímač na 800kile byl moc pěknej.
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Já bych řekl, že ty snímače v tom stojí dost za prd. On to vymněnil za R.M. a zvuk byl o dost lepší.DwPetr píše:Myslím zvukově, na JCM 800, rovnou do lamp. Vzhled je jiná věc, na rovinu, je to stará škaredá kytara. Pokud jde i o něj, šel bych do novýho RG
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele: