presents zapojení do sterea atd.
Pravidla fóra
-
edwardsebastian
presents zapojení do sterea atd.
Ahoj. prosim vás potřeboval bych poradit! Potřeboval bych si tu ověřit nějaký informace. Mám vyzkoušený , že málo vytavený lampy nehrajou a pak vznikají problémy u silných zesilovačů v malých klubech. Je to tak že, když vokouřím presents a zeslabím master docílím toho samého ale tižšího?předem děkuju za odpověd:::
- cnnwatcher
- Kontaktovat uživatele:
Re: presents zapojení do sterea atd.
Podle mě je nejlepší pořídit si powerbrake (nebo tak nějak se to píše) - a pak si můžeš vyhulit lampy jak chceš. Zatím s tím nemám zkušenosti, ale už jsem se o to trochu zajímal, takže snad nemluvím nesmysly. Funguje to tak, že můžeš mít třeba 100W lapovou svini, ale můžeš si na to hrát doma v peneláku:) Zatím nejsou peníze, takže to řeším takovým kompromisem mezi předzesákem a koncovým zesilovačem, páč se mi zdá, že to tak hraje líp než mít něco málo a zbytek vyhulený...edwardsebastian píše:Ahoj. prosim vás potřeboval bych poradit! Potřeboval bych si tu ověřit nějaký informace. Mám vyzkoušený , že málo vytavený lampy nehrajou a pak vznikají problémy u silných zesilovačů v malých klubech. Je to tak že, když vokouřím presents a zeslabím master docílím toho samého ale tižšího?předem děkuju za odpověd:::
Mesa Single recto; 212 Mesa rectifier horizontal cab.; Gibson Les Paul Studio - wine red, 93; Pro Co - Sir tweed
Nejsou, pokud si dobře vzpomínám, p. Horký dělá brzu asi za 2,5kHomerda píše:Ty "brzdy vykonu" muzou byt resenim, ale jsou docela drahe...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- cnnwatcher
- Kontaktovat uživatele:
Někde se tady na foru válí.cnnwatcher píše:Dáš mi na něj prosím kontakt?afektband píše:Nejsou, pokud si dobře vzpomínám, p. Horký dělá brzu asi za 2,5kHomerda píše:Ty "brzdy vykonu" muzou byt resenim, ale jsou docela drahe...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- Jens Ludwig
- Odborník
-
edwardsebastian