Roland Cube 30x vs VOX DA20

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Rikimaru

Roland Cube 30x vs VOX DA20

Příspěvek od Rikimaru »

Čus tak mám zasebou úspěšnou maturitní zkoušku :D :D a na středu sem si objednal kytárku Cort X6 BK....ale nemůžu se furt rozhodnout které s těchto komb je lepší...

Chtěl bych znát názor lidí co s tím mají co dočinění :D .. a mohli si ozkoušet hrát na těchto kombech...

Kombo bych chtěl využít už i na kapelové účely.....THX for help :)
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

na da20 se vykasli... pokdu voxe, tak neco z ad rady...

ta da totiz nema vstup pro footswitch coz je naprosto debilni a to kombo je vlastne nepouzitelne... nechapu, proc to tak sprasili...

takze mrkej po radach ad...

jinak me se libi valvetronix daleko vix nez cube... cube je super kombo, ve sve dobe rozvalcovalo skoro vse v tehle kategorii. valvetronix ho ale uz tak trochu sesadil z trunu (aspon dle meho nazoru)...

a pokud rad modeling a rad i lampy, tak omrkni Fender Super Champ XD - 15w modelingove komo tridy AB. jeden kanal cista lampa, na druhem je x ruznych modulaci zesiku + to kombo ma i nejake ty efekty jako delay, chorus atd... a stoji 7-8t. coz je uplne super... do zkusebky by mohlo stacit.
Rikimaru

Příspěvek od Rikimaru »

Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Rikimaru píše:myslíš tady tohle ?

http://kytary.cz/vox-ad-valvetronix-chr ... :0:Vox:1:0
Hej...ale teď je otázka 8) co je lepčí na metal (kerej tuten pán asi hrát bude) Cube nebo AD? :idea:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Rikimaru

Příspěvek od Rikimaru »

no měl by to být styl Hard Rock :D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Rikimaru píše:myslíš tady tohle ?

http://kytary.cz/vox-ad-valvetronix-chr ... :0:Vox:1:0
Může být pak dále tento (sam sem na něj hrál a dosti mě uchvátil ) :
http://kytary.cz/vox-valvetronix-ad15vt ... 08:0:0:1:0
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Rikimaru píše:no měl by to být styl Hard Rock :D
A co takhle nejakej pololampovej marshall ... ty taky nejsou k zahození , sice je to trošku dražší , ale na bazaru jsou každou chvily ...

http://kytary.cz/marshall/marshall-avtx ... 17:0:0:1:0
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

8) Tak jo, já osobně bych šel do toho VOXe bo je hezčí než Cube ale to nemění nic na tom že má ty mutace/simulace/a také věci keré mi nesedí :P.

Jinak ty poloflašové Marshally jedině staré 8040 nebo tak nějak AVT ne-e. Prý...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Joey píše:
8) Tak jo, já osobně bych šel do toho VOXe bo je hezčí než Cube ale to nemění nic na tom že má ty mutace/simulace/a také věci keré mi nesedí :P.

Jinak ty poloflašové Marshally jedině staré 8040 nebo tak nějak AVT ne-e. Prý...
Mno ja na to taky hrál (v hudebninach a zítra se na to chystám s Nerem že to jeste oskousime ) a i sem to viděl v akci jak na videích tak na koncertu a mě se to teda libilo , ale je to teda spis na ten rock az hardrock metlu z toho asi nedostaneš

+ mala ukazka jak to zní (ja myslim že dobře)

http://www.youtube.com/watch?v=-2ODUl0yDBI
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Dyk píšu, prý... to je to co sem se tu dočetl :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
Rikimaru

Příspěvek od Rikimaru »

nevím ten vox se mě začíná líbit, ale chtělo by to vidět a zahrát si na to v obchodě takto asi nerozeznám, co je lepší :D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Zejtra jedu s Nerem do hudebnin tak to tam mužem oskoušet jak ten vox tak ten marshall , mame na ně zalusk :D
Rikimaru

Příspěvek od Rikimaru »

jj dejte mě vědět jak ten VOX hraje dost mě to zajímá, protože já se dostanu do Brna až ve středu když si pudu pro kytaru :D :D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Rikimaru píše:jj dejte mě vědět jak ten VOX hraje dost mě to zajímá, protože já se dostanu do Brna až ve středu když si pudu pro kytaru :D :D
Ok ... nahraju ti to tam vezmu sebou nejakej nahravač :)
Rikimaru

Příspěvek od Rikimaru »

dík...a kdyby si byl tak hodný a nahrál mě ten VOX a aj ten Roland cube 30x :D pak se ti odvděčím...ale nevím jak :D ... díky
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Rikimaru píše:dík...a kdyby si byl tak hodný a nahrál mě ten VOX a aj ten Roland cube 30x :D pak se ti odvděčím...ale nevím jak :D ... díky
Nestojí za řeč :)
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Nahrání ti nenahradí subjektivní živý poslech, ser na jedničky a nuly a zajeď si to ozkoušet sám :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

vikicek píše:Nahrání ti nenahradí subjektivní živý poslech, ser na jedničky a nuly a zajeď si to ozkoušet sám :wink:
Ehm, u těhle dvou komb se to jaxi nedá :roll:. Digitál to je a digitál to zůstane.

Jan Kaplický 1937 - 2009
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

rýpi rýpi? :P
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Nehadejte se nemá to cenu ja chtěl jen pomoct :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“