Značka komba/hlavy

Baskytarová aparatura ...

Jaký používáte aparát?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Prosím předem kytaristy, aby tady nezkreslovali tuhle anketu....
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
852563
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 852563 »

Jednoznačně Peavey
Cort action->Peavey Tko 115 , kabel taky cort,trsátko Dunlop želva 0.73-ladička Ibanez GU30
Obrázek
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Jo teď se dívám, že jsem se nezapojil. Zatím jsem vlastníkem komba Hughes and Kettner a pak na cvičení mám doma Laney... Ale plánuju časem nějakej pořádnej apec. Ale furt nevím co :?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Nesst píše:Jo teď se dívám, že jsem se nezapojil. Zatím jsem vlastníkem komba Hughes and Kettner a pak na cvičení mám doma Laney... Ale plánuju časem nějakej pořádnej apec. Ale furt nevím co :?
Záleží co hraješ a jakej si představuješ zvuk, jestli ccheš nějakýho rockovýho standarda, či nějakej čistej nebo tak...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

852563
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 852563 »

já zas uvažuju o koupení nového repráku do mojeho peavey ale nwm nwm
Cort action->Peavey Tko 115 , kabel taky cort,trsátko Dunlop želva 0.73-ladička Ibanez GU30
Obrázek
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

KIWI píše:
Nesst píše:Jo teď se dívám, že jsem se nezapojil. Zatím jsem vlastníkem komba Hughes and Kettner a pak na cvičení mám doma Laney... Ale plánuju časem nějakej pořádnej apec. Ale furt nevím co :?
Záleží co hraješ a jakej si představuješ zvuk, jestli ccheš nějakýho rockovýho standarda, či nějakej čistej nebo tak...
To je právě ten průser :D . Pač hraju úplně všechno a ve více kapelách. Ale největší problém teď jso ustejnak penáze, takže to není zas tak aktuální. Jako zatím u mě vede GK. Ale uvidíme, říkám, teď to není moc aktuální. Pač ta moje 200 mi ještě nějakej pátek vydrží (doufám 8) )
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

Hartke kombo,zatial spokojnost,kupit iny aparat sa nehodlam,ale ak tak asi tiez nejaky hartke,neni su drahe oproti inym(samozrejme lacnejsie modely) a naviac sa mi paci ten hlinikovy reprak,a tiez som cital asi na wikipedii ze to lepsie odovzdava zvuk nez papierovy
Thinking ...
Holeczech

Příspěvek od Holeczech »

Trace Elliot GP7SM 130W kombo.valí jako blázen,velká variabilita zvuků.Uvnitř samé polovodiče,žádný integráč-made in England.Poctivá robusní konstrukce.
Musicman Bongo 4str,Hohner B2A,RK Bass bezpražec.
Trace Elliot Boxer 30
Racktuner Korg DTR 1000,DBX 266 XL
Trace Elliot GP12SMX preamp,Trace Elliot PPA 600 amp,1048H,1518T.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Holeczech píše:Trace Elliot GP7SM 130W kombo.valí jako blázen,velká variabilita zvuků.Uvnitř samé polovodiče,žádný integráč-made in England.Poctivá robusní konstrukce.
HU konečně nějakej klasik 8). To je pro mě Marshall mezi basovýma kombama...tak charakteristický zvuk nemá nic...:)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Tu saskarnu co mam v podpise, na tech "20w" co to ma v parametrech to hraje a tlaci neskutecne s boxem. Navic zkresleny zvuk po nakopnuti ODckem se da vytahnout od zvuku 60tych let do docela moderniho lehce marshallovskeho zkresleni jen vic stredoveho.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Hansen píše:Tu saskarnu co mam v podpise, na tech "20w" co to ma v parametrech to hraje a tlaci neskutecne s boxem. Navic zkresleny zvuk po nakopnuti ODckem se da vytahnout od zvuku 60tych let do docela moderniho lehce marshallovskeho zkresleni jen vic stredoveho.
Sakra nemluvíš tu snad o kytarách? Všimni si laskavě že jsi v basové sekci...

DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Chlapi vcera jsem mel doma pujceneho Gallien-Kruegera.
konkrétně hlavu GALLIEN-KRUEGER RB 1001RB-II a bednu 4x10" GALLIEN-KRUEGER - 410 RBH.

To má zvuk jak sviňa, od této chvíle jsem přestal být s mým kombem spokojen.......:D
proč já blbec to zkoušel
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

DJmanasek píše:Chlapi vcera jsem mel doma pujceneho Gallien-Kruegera.
konkrétně hlavu GALLIEN-KRUEGER RB 1001RB-II a bednu 4x10" GALLIEN-KRUEGER - 410 RBH.

To má zvuk jak sviňa, od této chvíle jsem přestal být s mým kombem spokojen.......:D
proč já blbec to zkoušel
Tak to si dovedu představit...hodně lidí říká že GK chybí středy. Já ještě na žádnýho nehrál..co je na tom pravdy?

Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

No tož GK hraje fakt dobře.I ty levnější řady jsou dost chválené.

A k těm středům.Mě se líbí zvuk když je jich trošku míň takže mi to vyhovuje.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

KIWI píše:
DJmanasek píše:Chlapi vcera jsem mel doma pujceneho Gallien-Kruegera.

proč já blbec to zkoušel
Tak to si dovedu představit...hodně lidí říká že GK chybí středy. Já ještě na žádnýho nehrál..co je na tom pravdy?
No, je fakt, že GKáčka jsou trošku výraznější v bassech a výškách, v základním nastavení, ale to se dá eqalizérem dorovnat, jinak hraje to sqěle, ale mít doma aparát za 50 litrů, kua to bych chtěl....

BTW... na slap je to výborné, ale je potřeba mít dobrou basu, ta moje mayoneska s tím spolupracovala sqěle
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Janus píše:No tož GK hraje fakt dobře.I ty levnější řady jsou dost chválené.

A k těm středům.Mě se líbí zvuk když je jich trošku míň takže mi to vyhovuje.
Já jak budu časem kupovat bednu, tak váhám právě mezi Markbassem a GK 410RBH....ale na to je ještě čas...

Hansen

Příspěvek od Hansen »

KIWI píše:
Hansen píše:Tu saskarnu co mam v podpise, na tech "20w" co to ma v parametrech to hraje a tlaci neskutecne s boxem. Navic zkresleny zvuk po nakopnuti ODckem se da vytahnout od zvuku 60tych let do docela moderniho lehce marshallovskeho zkresleni jen vic stredoveho.
Sakra nemluvíš tu snad o kytarách? Všimni si laskavě že jsi v basové sekci...
Promin, jelikoz hraju i na basu tak sem rozklik tuhle cast fora a nevsim si... Jinak pouzivam ampeg ba-115. Je to docela slaby do zkusebny a navic me zaskocila ta zmena ceny protoze mam jeste staryho americkyho (co vim ted se zacali vyrabet nekde v cine nebo tak ne?) a dnesni stoji skoro o 1/3 min.
Janec

Příspěvek od Janec »

Kombo 770RBII/210 od pána Galliena a Peavey box 1x15".
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Hansen píše:
Promin, jelikoz hraju i na basu tak sem rozklik tuhle cast fora a nevsim si... Jinak pouzivam ampeg ba-115. Je to docela slaby do zkusebny a navic me zaskocila ta zmena ceny protoze mam jeste staryho americkyho (co vim ted se zacali vyrabet nekde v cine nebo tak ne?) a dnesni stoji skoro o 1/3 min.
Sorry, nechtěl jsem takhle huknout..já jen že mě štve jak tady tu anketu ničí kytaristi... :)

No s tím Ampegem, viz topic "Půjde ampeg do sraček".....

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Včeraj sem hrál na koncertě na 210RBH a málem mě to zabilo...bože to je aspon ZVUK, ne zvuk ani Zvuk, ale ZVUK....

Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“