Struny - nylonky
Pravidla fóra
Struny - nylonky
Ahoj, nechci tady zakládat duplicitní téma, vím že už se tady řešily struny xkrát. Potřeboval bych akorát pomoct s výběrem strun a jejich naslédné aplikaci na kytaru. Hraní na kytaru beru jako odpočinek a nevěnuju tomu moc času, akustickou kytaru mám po bratrovi kterého to přestalo bavit.
Kytara je standartní ( levná ). Potřeboval bych nové struny protože ty stáré znějí opravdu špatně.
Díval sem se v shopu na nylonové struny a zaujaly mne tyhle:
Odkaz
Chtěl bych se zeptat jestli je nějaké vodítko jak správně vybrat struny pro kytaru a taky bych potřeboval poradit jakou trloušťku vybrat.
A pokud napíšete i nějaké tipy jak později struny dát na kytaru, budu jen rád.
Děkuji za odpovědi. (A prosím nepište zde příspěvky typu: kup si novou kytaru, atd ...)
Kytara je standartní ( levná ). Potřeboval bych nové struny protože ty stáré znějí opravdu špatně.
Díval sem se v shopu na nylonové struny a zaujaly mne tyhle:
Odkaz
Chtěl bych se zeptat jestli je nějaké vodítko jak správně vybrat struny pro kytaru a taky bych potřeboval poradit jakou trloušťku vybrat.
A pokud napíšete i nějaké tipy jak později struny dát na kytaru, budu jen rád.
Děkuji za odpovědi. (A prosím nepište zde příspěvky typu: kup si novou kytaru, atd ...)
asi tak. pokud nejsi narocny zvykneš si, a pokud jsi narocy tak si koupíš nové. takhle poradit asi nejdeframikoin píše:mozna az zbytecne drahe struny na levnou kytaru. tezko takhle radit, on si clovek musi vybrat to, co mu vyhovuje, ale kdyz zajdes do hudebnin a reknes:"chci nejaky obyc nylonovy struny ve stredni tvrdosti.", tak nic nepokazis.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Kacis
- Kontaktovat uživatele:
Re: Struny - nylonky
no tyhle struny mam a oni no jde to poznat ten nylon na nich. Me se ty veskovy struny (tj. E, H, G) zdaj takovy tlumeny ale jde jen o silu zvyku. Ja osobne pouzivam hybridy a to nylonky a ty vejskovy struny mam 10 kovovy...m1rek píše: Díval sem se v shopu na nylonové struny a zaujaly mne tyhle:
Odkaz
- Kacis
- Kontaktovat uživatele:
Jo a kytarou se smas nenech ja mam temer podobnou a svemu ucelu slozi jiz 11 let a stale je jeji zvuk jako u nove...
A to se zni nezachazelo vubec dobre. Hrali sme s ni baseball, kde misto misku byla siska, dale se valela v ohni a nasledne pres noc v trave, takze nekdy se opravdu najde vyjmecny kousek
-
maty.ondra