Znáte někdo? A nemáte něco od něho? Nemožu nikde nic najít. On už asi moc nehraje,bo si uhnal šlachy,ale viděl jsem ho před drahně roky dvakrát na živo a teda brada šla dolu. Hrál tuším s Plíhalem a pak s nějakou rock. bandou RAFAELO.
Budu vděčen za jakékoli info
pan KYTARISTA - Miloš Makovský
pan KYTARISTA - Miloš Makovský
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
no jestli mluvíme o jednom a tom samým tak já ho znám z brněnských Synkop - projekty Křídlení a Zrcadla - excelentní kytary, hrál tuším i na basu.
To byly 80.roky, dodnes ta alba občas pouštím, společně s dalšími brněnskými kapelami Progress a Futurum, ten zvláštní nádech artu mi dnes občas chybí.....
další věci od něho nemám a asi ani neznám..
uhnal šlachy??
ty jo, moje noční můra....vobčas mi v tom vrže jak ve starým kredenci, už jsem to jednou léčil...to víš stavba a kytara se moc nemilují 
To byly 80.roky, dodnes ta alba občas pouštím, společně s dalšími brněnskými kapelami Progress a Futurum, ten zvláštní nádech artu mi dnes občas chybí.....
další věci od něho nemám a asi ani neznám..
uhnal šlachy??
Jo,to bude on. Škoda,že se tak málo presentoval. Nějakej čas (třeba furt,nevim) spolupracoval s Disk Boskovice na těch jejich kyt. pluginech do PC (GT - RT player). Je to tušim Brňák.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Jo,hrál s Janouškem,ne s Plíhalem. S tim hrál Pospíšil (budiž mu struna lehká). Nešlo by poskytnout nahrávky těch Synkop? Prosím,prosím
A už nestav a radši hrej
A už nestav a radši hrej
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
tady má stránku:
http://www.mimak.cz/
dneska takoví už nejsou...
já mám nejvíc naposlouchané desky které dělal s janouškem a to je nekutečné
http://www.mimak.cz/
dneska takoví už nejsou...
já mám nejvíc naposlouchané desky které dělal s janouškem a to je nekutečné
Fender Strat Highway One Wine Red
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
Lachime, no tak teď je to jasný, s tim Plíhalem hrál Emil Pospíšil (moje nejoblíbenější Karlovo album).To mě trochu zmátlo, Plíhala mám přečtenýho doufám dost poctivě...
Jinak jste mě s felixxem navnadili na ty Makovskýho desky s Janouškem, tady mám mezery a hned to napravím, jen co nažhavím ty správný sítě
To je Lachime malá nápověda,tady víc nemůžu (když tak SZ
) Ty Synkopy mám stejně pouze na asfaltu.
Ale mám dobrý vyhlídky:stavby ubývá a hraní přibývá, jupííí 
Jinak jste mě s felixxem navnadili na ty Makovskýho desky s Janouškem, tady mám mezery a hned to napravím, jen co nažhavím ty správný sítě
jo kámo, někdo sáhne do šrajtofle a pozve firmu, já sáhnu do regálu a vezmu rukavice..A už nestav a radši hrej
Já se taky něco nastavěl,takže tě chápu. Teď chodím pomahat na stavbu kamošovi. To já jen,aby jsi nezapoměl na hraní 
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Re: pan KYTARISTA - Miloš Makovský
Update 2011 - Nová deska. Jinak na jeho webu je hodně mp3.
Před lety jsem poslouchal Janouška, od té doby mám Makovského na prvních místech uznání a obliby.
Před lety jsem poslouchal Janouška, od té doby mám Makovského na prvních místech uznání a obliby.