jinak sem se bavil se známejma,i s jednim co toho fendera má taky a nikoho nic nenapadá...nikomu se s kombem nic podobnýho nestalo...
problém s kombem
Pravidla fóra
problém s kombem
Zdarec,stal se takovej provar s kombem,sice neni moje,ale hraju na něj taky,takže se mě to týká, je to 100w fender frontman 212r new edition,nebyl sem u toho ale popíšu to asi takhle,kámoš hrál a najednou se mu ozvalo takový dunivý křupnutí(zapraskání),ihned po tom kombo přestalo hrát,nevydalo žádnej zvuk...když ho druhej den zapl ozvalo se to zapraskání zase,zase nehrálo....přitom kombo normálně svítí,jako by bylo funkční...dle mího je to repro,co vy na to?může se takhle při normalním hrání odkouřit?nahlas ho nikdy nějak moc nedával...zkoušeli sme na něm i mojí kejtru a taky to nehrálo,takže kytarou to neni(samice je ok)...předem dík za rady 
jinak sem se bavil se známejma,i s jednim co toho fendera má taky a nikoho nic nenapadá...nikomu se s kombem nic podobnýho nestalo...
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
-
MrDeathCZ
- Bandzone: http://bandzone.cz/targetattack
Re: problém s kombem
bude problém buď v koncovým zesilovači (nejspíš) a nebo odpálil repra....zkuste tam narvat jiný repráky jestli máte nebo zaníst někomu na zpraveníDrobák píše:Zdarec,stal se takovej provar s kombem,sice neni moje,ale hraju na něj taky,takže se mě to týká, je to 100w fender frontman 212r new edition,nebyl sem u toho ale popíšu to asi takhle,kámoš hrál a najednou se mu ozvalo takový dunivý křupnutí(zapraskání),ihned po tom kombo přestalo hrát,nevydalo žádnej zvuk...když ho druhej den zapl ozvalo se to zapraskání zase,zase nehrálo....přitom kombo normálně svítí,jako by bylo funkční...dle mího je to repro,co vy na to?může se takhle při normalním hrání odkouřit?nahlas ho nikdy nějak moc nedával...zkoušeli sme na něm i mojí kejtru a taky to nehrálo,takže kytarou to neni(samice je ok)...předem dík za rady
já bych řek že repra by to nebyli, protoze to ma dvě repra ne? a v jednu chvili je urvat oba..... nevim nevim
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
-
MrDeathCZ
- Bandzone: http://bandzone.cz/targetattack
no podle toho co se tam podělalo....jestli usměrňovač tak to je otázka pár stovek když Tě nenatáhne....pokud je v háji celej koncovej stupeň tak to možná bude lepší koupit nový kombo....každopádně to někomu dej ať se na to koukne a uvidíš co Ti řekneDrobák píše:Ok...dík za rady...oprava by byla asi mastná co?ono je dovezený s německa...takže oprava jedině v čr...kdyby bylo z čr tak má ještě záruku+servis
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: