Zdravim,
mám starý dobrý ibanez RG270 vyrobeno ještě v Korei. Kupoval sem si ji do začátku. sice mi ještě stačí, ale líbí se mi RG 321 MH. hlavně ta černá barva a pevná kobylka.
Chtěl bych poradit, jestli RG321 předčí mou starou kejtru - kvalitou...
má ten kup cenu? díky za odpovědi
má to cenu? stará ibanezka za novou
Pravidla fóra
má to cenu? stará ibanezka za novou
ibanez RG 270
máš Ibanez RG270 DX? Tu sem měl ještě dneska je to už starší kousek, už dlouhou dobu se nevyrábí, je to vidět taky na tom, že je právě jako ta tvoje vyrobena ještě v Koreji(podle některých lidí je tam vyšší kvalita výroby a já s tim souhlasim). A jestli máš tu co já, tak máš snímače Powersoundy, co? Za mě tedy ano, pravda když ti nebude chybět tremolo. Zas na druhou stranu skoro všichni ti řeknou, že mahagon je prostě mahagon, pro valnou většinu lidí lepší jak lípa a navíc INFy 3 a 4 taky nejsou špatný(vlastní zkušenost). Škoda jen že je to Indonézanka...
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No, asi takhle:
- mahagon vs. lípa je něco, v čem se nedá říst, co je lepší, každé hraje malilinkato jinak, ale pochybuju, že poznáš rozdíl
- snímače můžeš vyměnit, kvůli tomu bych nekupoval novou kytaru
- tremolo je otázka tvého stylu hraní, to si rozhodni sám, jestli potřebuješ
Takže za mě, nech si korejskou 270 a pokud chceš něco lepšího, vyměn snímače. Měnit kytaru kvůli tomu, že se ti jedna líbí víc, je trošku hloupé, hlavně kdyžt ta korejská by po lehčí úpravě měla být více kvalitní...
- mahagon vs. lípa je něco, v čem se nedá říst, co je lepší, každé hraje malilinkato jinak, ale pochybuju, že poznáš rozdíl
- snímače můžeš vyměnit, kvůli tomu bych nekupoval novou kytaru
- tremolo je otázka tvého stylu hraní, to si rozhodni sám, jestli potřebuješ
Takže za mě, nech si korejskou 270 a pokud chceš něco lepšího, vyměn snímače. Měnit kytaru kvůli tomu, že se ti jedna líbí víc, je trošku hloupé, hlavně kdyžt ta korejská by po lehčí úpravě měla být více kvalitní...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: má to cenu? stará ibanezka za novou
Mám ještě starší Ibanez RT z Japanu,ale za novou bych jí neměnil!
Gibson LP Standard,Ibanez RT,Cry Baby Wah Wah,Mesa Boogie F 30
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
ja mam RGcko z Koree.nazaret píše:máš Ibanez RG270 DX? Tu sem měl ještě dneska je to už starší kousek, už dlouhou dobu se nevyrábí, je to vidět taky na tom, že je právě jako ta tvoje vyrobena ještě v Koreji(podle některých lidí je tam vyšší kvalita výroby a já s tim souhlasim). A jestli máš tu co já, tak máš snímače Powersoundy, co? Za mě tedy ano, pravda když ti nebude chybět tremolo. Zas na druhou stranu skoro všichni ti řeknou, že mahagon je prostě mahagon, pro valnou většinu lidí lepší jak lípa a navíc INFy 3 a 4 taky nejsou špatný(vlastní zkušenost). Škoda jen že je to Indonézanka...