Danelectro - FAB Overdrive D2
Pravidla fóra
Danelectro - FAB Overdrive D2
Zdarvičko lidičky, mám takovej dotázek na již zmíněný efekt, jelikož nejsem zrovna moc při penězích, tak bych potřeboval nějaký ten Overdrivový efekt do 800,-Kč ...
Proto se chci zeptat, jestli má někdo s tímto efektem zkušenosti ...
Nebo pokud nejni zrovna nejlepší volba, tak který je ??
Díky moc za názory a odpovědi ...
Proto se chci zeptat, jestli má někdo s tímto efektem zkušenosti ...
Nebo pokud nejni zrovna nejlepší volba, tak který je ??
Díky moc za názory a odpovědi ...
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Našetři na Boss Super Overdrive SD-1 stojí myslím okolo 1400 ...
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Aha, moje chyba. Viděl jsem číslo 800 a hned jsem z toho usoudil, že to stojí právě tolik.Horry píše:Kamahl píše:Když tyhle FABky stály 500,- Kč, mělo smysl o tom uvažovat - při téhle ceně ani omylem.
Dyk stojí asi 590,- ...
Tak a co bys teda doporučoval ??
Doporučoval... Na moc overdrivů jsem zatím nehrál. S Bossem podle mě chybu neuděláš. Vyzkoušej, uvidíš.
No těch 800 byla hranice mých dosavadních možností ...Doporučoval... Na moc overdrivů jsem zatím nehrál. S Bossem podle mě chybu neuděláš. Vyzkoušej, uvidíš.
A od Bosse mam distort, slušně jetej od kámoše ...
Jenomže na novej fakt teď nemám prostředky, proto se ohánim po něčem lacinějším ...
Tak se ptám, co ostatní doporučujou a co říkaj na efekt Danelectro