No tak to si kup klidně epi ale pořádně vybírej - pokud seš (lama) a nemáš zkušenost tak si vem někoho s sebou kdo tomu rozumí jinak si domů přineseš krásnou ale hluchou kytaru.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
být tebou nešel bych do tý epiny, pokud si na ni zahraješ a sedne ti, tak ju berl ale ta korina přepadává, téměř se na ni nedá hrát v sedě a tak.......
já topic pochopil jako "kytara se vším za 10" jako kytara+kabely+kombo=10 000
ne jako kytara =10 + kombo=3 000
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Caggan píše:být tebou nešel bych do tý epiny, pokud si na ni zahraješ a sedne ti, tak ju berl ale ta korina přepadává, téměř se na ni nedá hrát v sedě a tak.......
Caggan píše:být tebou nešel bych do tý epiny, pokud si na ni zahraješ a sedne ti, tak ju berl ale ta korina přepadává, téměř se na ni nedá hrát v sedě a tak.......
ne jako kytara =10 + kombo=3 000
a jak na tom sou epiphony se zkreslením
To záleží na X faktorech - dřevo kytary,snímače,kabely,apec takže jak?Podle tvýho sluchu.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Asanoth píše:byt tebou, koupim corta EVL X-4
ja vim, ze ho doporucuju uz asi po dvanacty, ale ty parametry jsou nejbest
přesně, šel bych do cort. pokud nejsi člověk který už hraje a trvá na konkrétním tvaru kvuli jisté uchylce, tak bych bral cort,
jinak ta epi, na vybuzené lampě by mohla být solidní, ale hrál jsem na ni (ne přesně tuhle ale na její V-odnož což by mělo být zvukově hodně podobné, a vubec se mi to nelíbilo. nemastne, neslane, zahuhlané.......
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
rozhodně se vyhni ESP-LTD. V téhle cenové kategorii je to docela katastrofa. Taky se vyhni tremolu.
Ale můj tajný tip je vzít něco z bazaru. Pár dní počkat a určitě se něco naskytne(Schecter,Kramer,možná i vyšší řady LTD). Jednoznačně bych šel touhle cestou
jenže aby mu to nějak hralo metalove tak bude potřebovat ještě krabku tak za 2000 nějakyho bose metalzone nebo marshala guvnor ?
btw ja bych vzal cort m520 (černej) a k tomu nějaky kombo rolanda 20w nebo fendera a taky nezapomen na kabel planet wave za 500 aspon (3 metrovej) novy struny (10ky) trsatko
omg nemaš nějakyho znamyho kterj ti muže poradit ?
jinak jestli seš z prahy tak zajdi do music-city (českomoravska)
maj tam velkej vyběr a určo ti tam poradi.nejsou tam žadny lamy