tremolo Z jednozvratného na dvojzvratné
Pravidla fóra
-
edwardsebastian
tremolo Z jednozvratného na dvojzvratné
Ahoj !! Sháním trmolo dvojzvratné , z kterého se dá udělat nějakým způsobem jednozvratné. Slyšel sem o tom ale nemůžu ho nikde sehnat( projel sem snad všechno) . Nevíte o něčem??? Díky
Pravdu díšDark Axel píše:myslím, že se tu bavíme o způsobech, kdy kytara není na pokraji zkázy
V tom případě asi fakt dvouzratné a buď zašpalkovat, nebo pak je ještě nějaký vylepšovák na to myslím. Prodává se to tady na eshopu, taková pružina s háčkem a nějakým nastavovátkem. Moc nevím na co to je, ale možná na něco podobného.... kdo ví o čem mluvím, nechť to dovysvětlí, díky
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Já mám na svým stratovy dvouzvratný tremolo.
Neukamenujte mě prosím. Tady je návod: Stačí trochu povolit pružiny a onö se trochu přizvedne. Natáhnu s ním tón tak do půltónu. Nic moc ale de to. A ona to kupodivu docela drží ladění.
Neukamenujte mě prosím. Tady je návod: Stačí trochu povolit pružiny a onö se trochu přizvedne. Natáhnu s ním tón tak do půltónu. Nic moc ale de to. A ona to kupodivu docela drží ladění.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
+ - to co jsem říkal s těma dvanáctkama strunamaLAMA píše:Já mám na svým stratovy dvouzvratný tremolo.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem