sice ztezka, ale jo
DILEMA - 5000Kč, univerzální kytara
Pravidla fóra
Hele tak treba napis kolik na to mas ne??Jestlli mas tak 5tis alespon tak AD15VT paradni komboAsanoth píše:prehraje...
mam to vyzkouseny![]()
jo, pardon, ty bici jsme tlumili jak to slo
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)
Tak Crate FW15R,mam ho a je paradni,na doma bbohate staci.brasil píše:no vzhledem k tomu, že už ta gitára je o několik tisíc dražší než jsem plánoval, tak to kombo bych vybíral kolem těch 3000
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)
Mozna by nebylo spatne resit kombo v novem threadu v prislusne sekci...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
ja ho mam , ale podle me je tam zkreslenej kanal na h***o , a cistej jeste ujde , a proto je lepsi ho krmit krabkoubrasil píše:A nemáte někdo zkušenost s tim Laney LX35?
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
http://kytary.cz/roland-cube-15-x-maly- ... 92:0:0:1:0
a jaké jsou zkušenosti s tímhle? Ted ho ještě zlevnili, ta cena mi příde fajn
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Teď z hlavy si vzpomínám na minimálně dvě témata o tomhle kombubrasil píše:http://kytary.cz/roland-cube-15-x-maly- ... 92:0:0:1:0
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
nekolikrat sem mel moznost hrat na vetsiho 30w brachu a jestli todle bude to sami ale slabsi ,.,.. tak di do toho , je to hodne dobry kombobrasil píše:http://kytary.cz/roland-cube-15-x-maly- ... 92:0:0:1:0
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Re: DILEMA - 5000Kč, univerzální kytara
Nazdar,
měl bych na vás, asi už dost ohranou, otázku, tak to aspoň píšu do již existujícího threadu.
Asi půl roku hraju na akustiku a chtěl bych si časem pořídit i elektriku. Potíž bude nejspíš v tom, že bych ji potřeboval co nejuniverzálnější, chtěl bych totiž hrát skoro "všechno"(např. Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, Rolling Stones, Beatles, Jimmyho Hendrixe, ACDC, RHCP, Nirvanu, Metallicu, Oasis, Coldplay, REM,...)
Nejde mi až tak o konkrétní model, ale o to jakej typ. Rozhoduju se mezi Les Paulem a Stratem(asi nejspíš hss), nějak z pročítání fora mi tyhle dva typy vyplynuly do užšího rozhodování.
Předem chcí říct, že jsem v ruce nikdy elektriku neměl, takže až půjdu do obchodu, tak budu snad chytřejší, která mi sedí líp v ruce, ale teď mi jde hlavně o zvuk, ať vím po kterým typu se raději koukat.
Ceny 5 tisíc bych se až tak nedržel. Klidně si něco připlatím, abych byl spokojen(ale moc ne :p).
Jen pro doplnění: kombo sem si zatím vyhlídl ROLAND Micro CUBE. Něco jsem si o něm tady pročetl, pro i proti. Rozhodující pro mě je, že je malý, dost zvukových možností. Navíc chci hrát hlavně do sluchátek, takže mi nevadí ani jeho menší reprák a výkon.
Tak sem snad sepsal všechny moje požadavky, kdyžtak bych ještě doplnil..
Předem děkuji za vaše cenné rady =)
měl bych na vás, asi už dost ohranou, otázku, tak to aspoň píšu do již existujícího threadu.
Asi půl roku hraju na akustiku a chtěl bych si časem pořídit i elektriku. Potíž bude nejspíš v tom, že bych ji potřeboval co nejuniverzálnější, chtěl bych totiž hrát skoro "všechno"(např. Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, Rolling Stones, Beatles, Jimmyho Hendrixe, ACDC, RHCP, Nirvanu, Metallicu, Oasis, Coldplay, REM,...)
Nejde mi až tak o konkrétní model, ale o to jakej typ. Rozhoduju se mezi Les Paulem a Stratem(asi nejspíš hss), nějak z pročítání fora mi tyhle dva typy vyplynuly do užšího rozhodování.
Předem chcí říct, že jsem v ruce nikdy elektriku neměl, takže až půjdu do obchodu, tak budu snad chytřejší, která mi sedí líp v ruce, ale teď mi jde hlavně o zvuk, ať vím po kterým typu se raději koukat.
Ceny 5 tisíc bych se až tak nedržel. Klidně si něco připlatím, abych byl spokojen(ale moc ne :p).
Jen pro doplnění: kombo sem si zatím vyhlídl ROLAND Micro CUBE. Něco jsem si o něm tady pročetl, pro i proti. Rozhodující pro mě je, že je malý, dost zvukových možností. Navíc chci hrát hlavně do sluchátek, takže mi nevadí ani jeho menší reprák a výkon.
Tak sem snad sepsal všechny moje požadavky, kdyžtak bych ještě doplnil..
Předem děkuji za vaše cenné rady =)
-
woro90-1
Tak si poslechni nějaké věci hrané na ty kytary, co ti brání? A v krámě si ozkoušíš jak to zní tobě pod rukama. Nebo co vlastně chceš?drahec píše: až půjdu do obchodu, tak budu snad chytřejší, která mi sedí líp v ruce, ale teď mi jde hlavně o zvuk, ať vím po kterým typu se raději koukat.
edit: fuj, hnusná hrubka
Naposledy upravil(a) woro90-1 dne 16.08.2011 17:58, celkem upraveno 1 x.
Chtel bych poradit co za typ kytary se hodí na výše zmíněné kapely?woro90-1 píše:Tak si poslechni nějaké věci hrané na ty kytary, co ti brání? A v krámě si oskoušíš jak to zní tobě pod rukama. Nebo co vlastně chceš?
-
woro90-1
Stojan s pěti kytarami, pokud chceš poměrně přesný zvuk. Jakákoli kytara pokud netrváš na přesné nápodobě a umíš to zahrát.