WARWICK SWEET 25.1

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
hybnos

WARWICK SWEET 25.1

Příspěvek od hybnos »

ahoj
chtěl bych si pořídit nový kombo
dost přemýšlím nad tímto WARWICK SWEET 25.1 http://eshop.kytary.cz/warwick-sweet-25 ... 93:0:0:1:0
máte s ním někdo nějaký zkušenosti
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Rozhodně bych neřekl že to bude špatný kombo, tyhle warwicky jsou docela dobrý, ale maj svuj zvuk. Zkus v hudebninách jestli se ti bude líbit.
Jinak taky uvaž kolik budeš potřebovat výkon, jestli ti třeba nebude 250W málo (ano i to se stává :-) ) Ale myslím že 250W už je v pohodě.
Naposledy upravil(a) KIWI dne 29.03.2009 17:07, celkem upraveno 1 x.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Myslím ež toto kombo má uživatel Wonder...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

kozlik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlik »

hral sem na to na jednom konziku a paradni
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Náš basák hraje na 150W, tenhle typ. Ve zkušebně se slyší, i proti bicím a našim 100W 2x12 potvorám, ale dává to za půlku. Zvuk je takovej obyčejnej(nemá takovej ten vlastnáí charakter jako třeba ampegy) ale ne špatnej... S tou 250W musíš uhrát snad všechno, i nějakej ten hustej metal nebo punk...
Tohle má, oproti ty 150ce podle mě lepší ekvalizér, tamten osmipásmovej já vůbec nemusim.
To chlazení větrákem je vážně vtipný:) je to první kombo u kterýho to vidim a vždycky se směju když je ve zkušebně naprostý ticho, něco řešíme a ono se to zapne:D...
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Souhlasím, Warwicky skutečně nemají nějaký charakteristický zvuk, ale o to jsou univerzálnější. Můžeš to pak dohnat nějakým efektem. Já třeba občas používám obyčejný kytarový overdrive nastavený skutečně na hooooodně malinko:) Tu 25.1 se chystám taky kupovat, celkem mi to kombo sedlo, jenom mě teda štve že na 15.2 je pořádnej ekvalizér a na tomhle ne, i když bych ho asi nevyužil. :D
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

My sme ho jednou zkoušeli s mojim RATem s uplně minimálním gainem, a lez z toho takovej příjemnej "prdivej"(lol co sem to vymyslel za slovo) zvoucek kterej někdy určitě použijeme...:)
A s tim ekvalizérem, ten na 15.2 fakt neni podle mě žádná výhra oproti klasickýmu třípásmáku...
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Ragnar píše:My sme ho jednou zkoušeli s mojim RATem s uplně minimálním gainem, a lez z toho takovej příjemnej "prdivej"(lol co sem to vymyslel za slovo) zvoucek kterej někdy určitě použijeme...:)
A s tim ekvalizérem, ten na 15.2 fakt neni podle mě žádná výhra oproti klasickýmu třípásmáku...
Jo, mě se třeba v metalu líbí když má basa lehce prdivej zvuk, ale nesmí se to přehnat, skutečně jenom takový lehký vrčení že to téměř ani nezní zkresleně. Je to pak skvělý v pasážích kdy jde jenom zpěv a basa, krásně to tam vynikne.
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

nemám s tím zkušenosti, možná bych se ale podíval po něčem Hlava + Box, třeba Hartke nedělají špatné věci....
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Já když mám na doma toho Malýho Blue Caba ,tak taky musím říct, ež to nějak charaktersticky nezabarvuje - an druho ustranu je ten zvuk ale kvalitní a to se cení...

Pokdu jde o prdivej zvuk, tak ten právě dělaj ty lampový aparáty (hlavně Ampeg), který to kreslí..já osobně to nemám rád, když chci kreslit mám krabku, ale aby mi to zesák sám tvořil nee....

J8 osobně si myslím že tenhle Warw je slušný kombo...osobně bych se ho nebál...

Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“