takže jich pár vyzkoušej a uvidíš kterej se bude blížit tvým představám..
myslíš snad, že ti tu někdo poradí krábu za 4k která bude znít jako 40let stará celolampa?
nezkoušej vykouzlit z ho*na zlatou žížalu..
Vis, takovyhle typci to proste meli a nekteri jeste maji V RUKACH - nejdulezitejsi faktor HRY NA KYTARU!60'Rock_N'_Roll píše:a jak to potom oni dělali? Hrál jsem na Orange aparáty, na který hrál dříve jimmy page, ale tokovýto zvuk jsem z nich nikdy nedostal! http://www.youtube.com/watch?v=vpL5PKtoR50eugeene píše:v tom pripade mam pro tebe jasnou a primocarou odpoved:
NE, takovy efekt neexistuje
Ale nerikej mi, ze z normal clean zvuku hmatem tonu dostanes zkreslení!jonas1 píše:Vis, takovyhle typci to proste meli a nekteri jeste maji V RUKACH - nejdulezitejsi faktor HRY NA KYTARU!60'Rock_N'_Roll píše:a jak to potom oni dělali? Hrál jsem na Orange aparáty, na který hrál dříve jimmy page, ale tokovýto zvuk jsem z nich nikdy nedostal! http://www.youtube.com/watch?v=vpL5PKtoR50eugeene píše:v tom pripade mam pro tebe jasnou a primocarou odpoved:
NE, takovy efekt neexistuje
Jinak doporucuju treba Guitar Hero;)
taky jsem přemejšlel. myslíš, že tenhle by byl ideální? (pro ten styl/zvuk)termyx píše:dostaneš..ríká se tomu dynamika...
bejt tebou, tak si nejdřív koupim !pořádný! snímače do tý epiny..uvidíš jak se rozehraje i na tý V50..a pak až začni přemejšlet o jinejch kravinkách..
lec, hle, mam pekne stavnaty overdrive z neprilis silnych P-90 s lehce nakreslenym zesilovacem..
někde jsem četl, že sd maj mnohokrát na ty gibsony, ale nevim, jak v praksi. Ale určitě je to přitažlivý! to jo!termyx píše:nevim jak SD..s těma jsem zkušenost nikdy neměl..ale pro mě je prostě pravej rock tahle dvojka
http://kytary.cz/gibson-burstbucker-pro ... 68:0:0:1:0
a ke krku buď P-90 nebo burstbucker neck
Chtel jsem ted zakusit P-100, ale po precteni par recenzi me to odradilo - dost lidi si stezuje, ze za cenu "nebrumu" to proste nema tu stavu, kterou se P-90ka vyznacuje..ale Gibson si ted vymodlil silnejsi verzi P-90, kterou osazuje Juniory BJA, nazyvaji to H-90, ale asi to nepujde sehnat, i kdyz na ebayi se jeden za 80bab valel;)eugeene píše:lec, hle, mam pekne stavnaty overdrive z neprilis silnych P-90 s lehce nakreslenym zesilovacem..
koupil jsem si ted od seymoura p90 velikosti humbuckeru a na to, jak to je slaby snimac nemuzu, nez s jonasem souhlasit!
Ty BurstBuckery V jsem mel v Gibsonu a rekl bych, ze davaji obecne pocitove trosku slabsi signal nez SD - jinymi slovy, clovek se musi vic snazit, aby mu to hralo - jinymi slovy, nauci se hrat na kytaru, coz neni az tak od veci;)60'Rock_N'_Roll píše:někde jsem četl, že sd maj mnohokrát na ty gibsony, ale nevim, jak v praksi. Ale určitě je to přitažlivý! to jo!termyx píše:nevim jak SD..s těma jsem zkušenost nikdy neměl..ale pro mě je
:twisted:
A jak jses spokojenej s PC v SG?? Neni to az prilis tenky??eugeene píše:jo, na p100 jsem hrál a nemaj takovej attacka sou víc hladší..... H90 je prej jen silnější p90, což mě překvapilo, páč jsem myslel, že je to další verze p90 bez brumu.... ale nevim... mě vyhovuje standardní p90 a phat cat :)